Hvilke kundeklubber og apper drar JEG nytte av? (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Hvilke kundeklubber og apper drar JEG nytte av?

Jeg begynner å få en flott samling med apper og medlemskap i diverse kundeklubber nå.

Jeg begynner også å få en anselig samling reklame mail. Når det er sagt , så har noen smarte og flinke mennesker som laget gmail gjort slik at den aller meste reklamen havner i en egen kategori som nettopp heter REKLAME.

Det er mye mulig jeg har gjort noe med innstillinger på dette, men det husker jeg ikke noe av nå ihvertfall. Bare glad for at det aller meste av reklamene jeg får havner her på EN plass, så jeg kan velge og lese den eller bare trykke på den lille firkantboksen øverst der å slette alt på en gang :)

Så til oversikten over hvilke apper jeg bruker en del :)

Jeg har også samlet disse appene i den ene "vinduet" på telefonen min.Da har jeg litt bedre oversikt, også er de satt opp slik som jeg ofte bruker de, med mattilbud først osv nedover.

Nr 1 over alle apper jeg har mattilbud appen som ligger helt øverst til venstre der.

Den har jeg skrevet om her tidligere. Den er den jeg bruker aller mest og da i forkant av min nøye planlagte handlelapp.

Nr 2 er meny appen som er butikk kjeden sin egen. Her finnes det kuponger med ofte gode rabatter på ting. Det har jeg skrevet litt om her.

Nr 3 er appen jeg fikk god bruk for i går når jeg fikk denne goodiebaggen som jeg har skrevet om her ;) Det "lokale" kjøpesentret sin app.

Nr 4 er ikke så ofte brukt, men jeg titter innom innimellom for å sammenligne priser på matvarer. Denne appen bruker jeg da når jeg setter opp handleliste også ser jeg hvilken butikk jeg bør kjøpe de fleste varene i hvis det ikke er gode tilbud andre steder da. Dagligvarebørsen heter denne.

Nr 5 er salgsappen letgo, om jeg skal kjøpe eller selge noe utenom FINN, bruker jeg denne. Hender jeg rydder litt og finner ting som kan selges. Da er denne kjekk, bare ta bilde med mobilen og rett ut for salg :)

Nr 6 shopgun er en fin måte å få samlet alle kundeaviser som kommer i posten på en plass. Innstillingene gjør at du kan velge hvilke butikker i nærheten av deg du ønsker å motta reklame fra :) Ikke så ofte jeg bruker denne, men den kan være kjekk å ha.

Nr 7 er nordbusentret sin egen, denne bruker jeg når jeg skal til med harry handling. Sjekker alltid på gorhånd om det er noen kuponger som er verdt å bruke i denne appen. Man får b.la gratis bacon ved å laste ned appen og evnt verve venner. Obs bacon må kjøpes i nordby butikk, ikke hos maximat.

Nr 8 er apotek 1 appen, men gode tilbud og innimellom kuponger med gratis ting som kan hentes :)

Nr 9 maximat i Sverige sin egen app. Sjekkes også opp før jeg harryhandler. Her får man også bacon ved nedlasting av app og evnt verve venner.

Nr 10 er appen til min favoritt nettbutikk.Dessverre er den ikke med som en av via trumf butikkene, men det er jo lov å håper. Les om vi a trumf her.

Foreløpig er dette appene jeg bruker for å gå gode tilbud eller gratis ting.

Jeg bruker også andre kundeklubber som trumf, viatrumf, plusstid, coop obs medlem osv. 

Tilslutt bruker jeg jo bonus kort og klubbkort der jeg finner ut at de har dette. Selv om man man handle ett vist antall før man får noe bonus på en eller annet måte så skaff deg de, det kan jo hende du handler så mye at du får bonus. Kortene er jo gratis, la de ligge i bilen hvis du ikke har plass i lommeboken:) Ha en super bonus dag :)

Hilsen  

 

 

 

#kundeklubber #bonus #smarteapp #sparpenger 

Signatur  • Skriv en ny kommentar