Jeg sparer.... (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Jeg sparer....

..... nå hver eneste måned etter å ha begynt med mitt eget spare tips.

Sparetipset går ut på å overføre alt som er over nærmeste 100 kr ( om du har under 1000 kr igjen på konto) eller alt over nærmeste 1000 kr en eller to dager før lønnen kommer inn på ny.

Siden barnetrygden vår kom på konto i går, så stod det....... på vår konto i dag og i morgen kommer det inn ny lønn. Dermed gikk det 2068 kr inn på sparekontoen i dag. Jeg håper dette blir en fin måte for oss å spare på og at vi slipper å møtte tømme den kontoen stadig vekk fordi det går tomt på hovedkonto. I tillegg har vi egentlig en fast spareavtale på kr 3000 inn på den kontoen hver måned, men denne avtalen henger igjen fra jeg hadde fast jobb ( til nå å være så å si arb.ledig- kun ringevikar jobber nå) og ender ofte tilbake på hovedkontoen i løpet av måneden.

Jeg har som mål å klare å la de pengene være med tiden, men lover meg selv aldri noe for det er enkelte måneder som er litt harde og da MÅ vi hente ut litt igjen fra den kontoen.

Nå driver vi egentlig å sparer til å ha råd til Danmarks ferien vi har lovet eldste jenta vår i 3 år. Den kommer på nesten 20 000 kr totalt for en familie på 5 i en uke ( skrekktryne), mer om det budsjettet vil komme på bloggen litt nærmere avreise dato som er 20 juni.

Jeg har forresten også ført over trumfbonusen min til sparekontoen også, for å få noe avkastning i form av renter på de. 

Ha en fin spare? uke :)

#sparetips #nylønn #sparehvermåned #merpenger #gnierfru #snartmillionærhehe

Sparehilsen 

 

Signatur  • Skriv en ny kommentar