Hva er dagsbudsjettet ditt? (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Hva er dagsbudsjettet ditt?

Månedsbudsjett vs dagsbudsjett?

Jeg bruker dag budsjett, det vil si at jeg regner meg frem til hva vi kan bruke på mat, bensin og alt det andre som man normalt kjøper i løpet av en måned. 

Jeg føler jeg mister litt kontrollen ved månedsbudsjett, og for min del er det litt vanskeligere å "sløse" bort penger når jeg vet hva jeg har å bruke hver dag. Jeg regner stadig vekk på hva dagsbudsjettet vårt er. Jeg sjekka i dag og regnet at det er 14 dager til neste lønn. Da tok jeg det vi hadde igjen på brukskonto i dag ( nå i skrivende stund) og delte på antall dager som er igjen til neste lønn.

Jeg ender opp med en sum på 460 kr/ dagen

Da vet jeg nå at vi har ganske god råd, fordi på det verste var denne summen nede i 157 kr pr.dag :O

Money # 24 - Travel money
Licensed from: kekanger / yayimages.com


God råd eller dårlig råd?

Så fordi jeg vet at 150-60 kr/ dagen er DÅRLIG råd for oss, vet jeg nå at 460 kr er ganske god råd. Da vet jeg også at OM anledningen skulle by seg så kan jeg nyte en cafe tur med ei venninne eller andre "unyttige" ting som kanskje vil dukke opp.

Men denne summen forandrer seg jo så fort man bruker penger på noe, så man må stadig holde seg oppdatert på bank konto. Dette er blitt veldig lettvint med mobilbank appen. Der har jeg full oversikt hele tiden uansett hvor jeg er så lenge jeg har med mobilen :)

 

Hva foretrekker du? Å ha budsjett for hver måned eller dagsbudsjett?

 

Ha en fin fin kveld .)

Hilsen

 

 

Signatur

 • 14.07.2016 kl.21:04
  Jeg har et budsjett på 200.- pr. dag. Så jeg foretrekker dagsbudsjett. Men jeg setter jo av 6000.- til det, så det blir på en måte månedsbudsjett også.

  Jeg prøvde 4000.- pr. mnd., men det ble for snaut.
  14.07.2016 kl.21:28
  tanketromling: Jeg også har på en måte begge deler for jeg deler jo lønna inn i små budsjetter, men liker best å holde oversikten med dagsbudsjettet :)


  Skriv en ny kommentar