Tenk annerledes- spar penger på treningsmedlemskap! (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Tenk annerledes- spar penger på treningsmedlemskap!

Har du 12 månders binding på trening?

Mange har bestemt seg for å komme i gang med trening nå etter sommeren. Og mange løper rett til første treningsenter, full av motivasjon og treningslyst. Kjøper 12 månders medlemskap med binding, fordi dette ser ut til å være det billigeste alternativet. Du skal jo tross alt skjerpe deg og være flink DENNE gangen. 

Gym. Handsome man during workout
Licensed from: Sergejs Rahunoks / yayimages.com

Er du ærlig med deg selv nå?

Kommer du virkelig til å bruke medlemskapet ditt hver uke, igjennom hele året, inkl sommerferie, juleferie osv??

Jeg har gått på den smellen selv og dermed kastet bort mange hundre kr på å være støttemedlem hos ett treningsenter.

Ja det er billigere å binde seg for 12 mnd, HVIS du bruker det hver uke i 12 mnd. Først da får du valutta for pengene dine.

Men er du som meg som er en slik periode flink, lønner deg seg å kjøpe 1 og 1 månedes medlemskap. Hvis du har muligheten til det på ditt treningsenter da.

Jeg skal vise dere mitt ekspempel på hvorfor det lønner seg for MEG iallefall. 

Jeg er mest flink til å trene inne i vinterhalvåret- altså fra sept til april. Etter det har jeg funnet ut at det å være ute å jogge/ gå i vår frie natur er helt nydelig. Så da gidder jeg ikke å trene inne, rett å slett fordi det er deilig og gratis å trene ute.

Hos mitt nærmeste treningssenter har de følgende tilbud til medlemskap.Om jeg hadde bindt meg for 12 mnd med sporty 24 total, ville det kostet meg 2988 kr totalt for det året( jeg har allerede nøkkelkort). Da kan jeg trene når JEG vil.

24 small, passer ikke for meg siden jeg ofte er alene med barna på kvelden. De er for små til å være alene og jeg har gjort ett forsøk på å ha de med = bare mas, lite trening. Fungerte ikke.

Så er det 24 fri som er den dyreste. For 12 mnd. betaler man 3588 kr. 

Hvis jeg nå ikke hadde tenkt igjennom mine treningsvaner på forhånd, så ville 24 total sett ut som det billigeste alternatviet for meg. Men for meg som ikke er kjempe stabil i måten jeg trener på, blir dette penger kastet ut av vinduet de måndene jeg ikke er motivert for å trene evnt. heller trener ute. 

Jeg har funnet ut at 24 fri er det billigeste for meg. Ikke binder jeg meg for mer en 1 mnd. av gangen, dermed betaler jeg kun for den tiden jeg faktisk bruker. Jeg pleier å klare å holde på en måned av gangen ,før det går over, noen ganger to-tre også. 

Hvis jeg da klarer å trene hver måned fra sept. til april, så er det 8 mnd x 299 kr = 2392. Det vil si at jeg egentlig betaler nesten det samme som å binde meg opp mott 24 small medlemskapet i 12 mnd ( som er det billigeste alternativet her) men min fordel er at JEG kan velge hvilke måneder jeg vil betale for,

Har du regnet på dette selv noen gang??

 


 

Signatur

 • 09.08.2016 kl.21:44
  Smart. Er glad treningssenteret mitt er billig, koster 198 kr i mnd og jeg kan trene når jeg vil mellom 05:00-23:00/24:00. Nøkkelkortet er så enkelt som bankkortet mitt, så det har jeg også alltid med meg! :D
  09.08.2016 kl.22:20
  Åååååå kjente jeg ble litt misunnelig nå hehe
  Er det 198 med 12 mnd bindende medlemskap?
  09.08.2016 kl.22:35
  198 uten binding, innmeldings- eller utmeldingsavgift. Med 12 mnd binding er det 149kr mnd!
  10.08.2016 kl.08:03
  Karoe: Heldiggsen :)


  Skriv en ny kommentar