hits

Jeg har spist plastikk!!

Det fles slik iallefall.

 

For nr man begynner lage mat fra bunnen av, som man tidligere kjpte som ett industriprodukt, s fles det ut som man tidligere har spist plastikkmat. 

Jeg hadde som ml for 2017 redusere matbudsjettet enn mer en for 2016, men for f det til mtte jeg finne ut hvordan. Svaret ligger i lage s mye mat fra bunnen av som mulig. Jeg er blitt flinkere, men fortsatt er det mye fabrikkert mat som legges i handlekurven hver uke. Jeg har ikke noe ml om lage ALT fra bunnen av, men s mye som jeg selv syntes er overkommerlig. Og ikke bare sparer man kroner re, det smaker s mye bedre ogs :) Gnierfru vil prve f til mer hjemmelaget mat fra bunn fremover. 

Vil dere ha oppskrifter p det jeg legger ut, eller ligger det nok oppskrifter p nett?? :)

 

Men det tar tid!!

Det er ingen hemmelighet at lage ting fra bunn, ofte tar mer tid en det som fabrikken har laget halvferdig for deg. Men igjen, det smaker i det minste mye bedre, samt mindre estoffer i maten. 

Jeg er priveligert som bor "nrme nok" Svenske grensa, der handler jeg kjtt. Kjttet fryser jeg ned i porsjoner. S kvernet jeg dette kjttet i foodprosessoren og laget karbonader av dette.

Brukte rundstykke oppskriften min til lage hamburgerbrdene.



Gi meg beskjed i kommentarfeltet om du nsker oppskrift p dette da og andre ting jeg legger ut fremover :)

 

 

 

 

 

 

S godt det s ut! :)

elisebr: Det smakte himmelsk alts :)

Skriv en ny kommentar