Ang Harryhandel og dyrevelferden.... (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Ang Harryhandel og dyrevelferden....

Jeg handler KUN Svenskt kjøtt, hvor det står at dyret er født i Sverige og slaktet i Sverige. 

Nettopp fordi jeg er opptatt av dyrevelferd, selv om jeg liker billig mat, liker jeg ikke at dyr plages for at jeg skal spise de billig. Men min mormor bor i Sverige, har gjort det i mange år. Hun forsikret meg om at dyrevelferd og regler iht. slakt er ganske like som de Norske for Svenske dyr. Da kjenner jeg meg litt tryggere på at biffen jeg spiser ikke er verre en biffen jeg spiser om den er Norskprodusert. Idealen min er økologisk, men der er jeg for Gnien til å ville punge ut ennå. Kanskje når barna må fø seg selv etter å ha flyttet ut hehe. Da skal jeg ta meg råd til økologisk, for jeg forstår godt at det er dyrere produksjon på det. 

Så om du er opptatt av dyrevelferd, og kjøper kjøtt i Sverige, sjekk hvor dyret er født og slaktet. Det skal stå på pakningen. Det er bittelitt dyrere en kjøtt fra Holland, Tyskland osv, men JEG føler meg litt tryggere på Svenskene. 

cow
Licensed from: lamianuovasupermail@gmail.com / yayimages.com


 

Signatur

  • 21.04.2017 kl.18:30
    Jeg tenker også slik, men gjør unntak for datokjøtt. Dette kjøttet ville ellers bare blitt kastet og da synes jeg det er bedre å spise det, selv om det opprinnelig skulle ha kommet langveisfra. Hva tenker du om dette?
    22.04.2017 kl.08:11
    tidogpenger: Ja kan være enig i det. :)


    Skriv en ny kommentar