Jeg har mistet handlelysten! (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Jeg har mistet handlelysten!

Jeg har ALDRI vært noen shopping guru, men nå er handlelysten helt borte.

Syntes det er mer gøy å SPARE penger enn å bruke de haha. Snakk om å bli miljøskadet av sin egen "hobby". Liker ikke å handle utenom handle dagen- da kan jeg gå å kose meg.

Men, jeg MÅ i butikken for å kjøpe inn mer melk og deodorant. ( Gikk tom for deo. i går- tenkte shit heller, men ugh... det fungerer IKKE uten altså).

Men jeg er ikke litt fristet til å reise i butikken, nettopp fordi jeg egentlig vet at jeg sikkert handler mer en melk å deo. Derfor skriver jeg det her- da er det litt "lettere" å holde seg på matta hahaha. Tro det eller ei, men dere lesere "hjelper" litt på veien innimellom, for når det først er skrevet her- føler jeg ett større ansvar en hvis jeg IKKE hadde skrevet det her i bloggen. 

Nevnte jeg at jeg er blitt "miljøskadet" av dette?

Ja, ja... sånn er det. Men jeg trives med det uansett å rar du tenker jeg må være *fnis*. Så nå sitter jeg å manner meg opp, for å putte to barn i bilen- det høljer ned ute, for å reise i butikken å handle KUN melk og deo. Ønsker dere en riktig god og forhåpentlig litt mindre snø/regnfull helg en det som har vært her! ( det kom vel 10 cm snø her i dag)

haha comic bubble retro text
Licensed from: studiostoks / yayimages.com


 

 

Signatur  • Skriv en ny kommentar