Innmeldt i min 4 bokklubb nå. (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Innmeldt i min 4 bokklubb nå.

Jeg liker velkommen gavene- eller lokke tilbudene.

Jeg VET at dette er lokke gaver, de lokker meg til ett medlemskap jeg sikkert ikke trenger. Jeg MÅ være medlem ett år, hvis ikke må jeg betale tilbake ( sikkert med renter) for gaven jeg mottok. Dette er gjenganger hos alle bokklubber. Men jeg er ikke kjøpsforpliktet- det vil si, jeg kan avbestille alle medlemspakker i ett år fremover. Jeg tipper at bokklubbene også spekulerer litt i at mange kunder vil glemme å avbestille, og da heller ikke gidde bruke penger på porto for å sende tilbake. Dermed tjener de allikevel penger på deg. 

 

Gnierfru er smartere.

Dette er som sagt 4 bokklubben jeg melder meg inn i- kun for gavens skyld. Jeg gir gjerne bort bøkene i julegave og avbestille alle de andre bøkene det neste året. Jeg tror jeg har glemt dette 1!! gang, da valgte jeg å bruke de pengene på porto og sende bøkene tilbake. Men på 6-7 mnd. nå er det kun en gang jeg har glemt å avbestille. Har ett godt system på det- mer om det her.

Denne gangen fikk jeg juice maskin- jeg hadde en før og har savnet den masse etter jeg valgte å selge den. Har lenge vurdert å kjøpe ny- godt jeg ikke gjorde det.  da sparte jeg noen hundrelaapper, for dette fikk jeg for 129 kr. Det er billige bøker og juice maskin det!!..... (så lenge jeg husker å avbestille ennå flere bøker fremover.)

For plutselig dukket dette lokke tilbudet opp i en bokklubb jeg IKKE var medlem av. Slo til og nå er jeg den heldige eier av juice maskin og 1 år medlemskap i nok en bokklubb * fnis*

Må nok lese en eller to av disse bøkene også ser jeg...

Gleder meg til å starte "jucingen" :)
 

 

Signatur  • Skriv en ny kommentar