Skal jeg gidde å handle denne uken?- ukes handel uke 18 (Gnierfru)
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Skal jeg gidde å handle denne uken?- ukes handel uke 18

To be or not to be??

Det er Mandag, det er 1 mai. Alt er stengt. Altså må handledagen flyttes denne uken. Til når- det naturlige ville vel vært Tirsdag! MEN.... her kommer ett stort MEN... jeg savner handle Torsdagen min, så inderlig. Jeg har tenkt " ta deg sammen- du må venne deg til en ny dag", men følelsen går ikke over. Ikke syntes jeg at jeg har fått spesielt mer ut av å handle på Mandager kontra Torsdager heller... og med alt vi trenger i hus minst frem til torsdag.. lurer jeg rett å slett på om jeg er tilbake på Torsdagshandel jeg altså.

Følg med så får du se.. kanskje blir det i morgen? ...eller Torsdag hehe...

By the way... en liten mini Gratulerer med dagen i dag Norge :)

Norway
Licensed from: Stocksnapper / yayimages.com

#ukenshandel #nydag #gratulerermeddagen #Norge #gnierfru
 

Signatur

 • Mona

  02.05.2017 kl.00:51
  Hei

  Synes du har en morsom og interessant blogg med mange gode tips. Dette er den eneste bloggen jeg følger, og jeg er innom nesten hver dag😊.

  Jeg elsker sparing i alle former, og nyter dine tips. Flott at du bl.a viser hvilke produkter fra avisene du kjøper.

  Når det gjelder handledag, synes jeg du burde bytte til trumf-torsdag igjen. Veldig gøy å se trumf-kontoen øker. Synes datorabattene på mandager er heller dårlige.

  Stå på med sparing!!!
  02.05.2017 kl.07:17
  Mona: Så utrolig hyggelig å høre. Det er sånne som deg som får meg til å drive bloggen videre. Vi får se da, hvem dag jeg ender opp med hehe.
  Men for andre, så kom en av mine lesere med ett godt tips ang. trippel trumf. Handle no name produkter på den dagen, da får man hamstret inn holdbare ting og man får ekstra bonus på hamstringen. Annet kjøpes på tilbudsdager. Smart det også :)


  Skriv en ny kommentar

  hits