Så hvordan går det med målet om 50K før August? (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Så hvordan går det med målet om 50K før August?

Tja...

Båten vi kjøpte nå i våres, spiser mer penger en vi tenkte. Men vi fikk kjøpt den 50K billigere en vi trodde. Så selv om diverse påkost er kommet på banen, holder vi fortsatt budsjett på den. Men jeg det merkes at det har vært mye økonomiske utgifter denne våren- for det er tredje gang dette året, at jeg har valgt å la vær å føre over " overskuddet" på konto til Sparing. Mer om hva "overskuddet" er her på bloggen.

funny Easter eggs
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


 

Ny konto.

Gnierfru har nå 2 hoved sparekontoer. Det har vært litt sjonglering mellom disse, da den ene er høyrente konto med kun 12 uttak i året , mens den andre har fritt med uttak og mindre rente. Pengene vi tok opp i lån til båt, har stått på denne høyrente kontoen. Nå er de pengene borte- båten ligger å plasker på båtplassen. Det er fortsatt penger igjen på den sparekontoen, men egentlig er det ikke sparte penger- det er lånte penger som er satt på vent. Derfor tar jeg ikke de med i sparing.

Jeg har som nevnt laget en ekstra sparekonto, det er fordi jeg har øremerket pengene til to prosjekter. Så totalt nå siden februar, da var det null på konto. Nå er det 23,345 kr. Det er jeg fornøyd med på 3 mnd. Den metoden med å overføre "overskuddet" 2 dager før ny lønn kommer inn, fungerer fantastisk bra.( når jeg har råd til overføre da vel å merke hehe)
 

Signatur  • Skriv en ny kommentar