Ble nok litt mer- ukens handling uke 18 (Gnierfru)
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Ble nok litt mer- ukens handling uke 18

Jeg tippet 500 kr.

Det ble en del mer en jeg regnet med ja, for det ene kua etter den andre sprang ut av fjøset ( fra uttrykket- det er ikke bare ei løs ku i fjøset) og jeg endte opp med en del mer kvitteringen en først tenkt.

Jeg starter også fra nå av å skrive om ukens handel på søndager, selv om handledagen er torsdager. Det hender jo det kommer litt "supplering" i helgene. Greit å få med dette i regnskapet.

Time to save - Beautiful girl writing on transparent surface
Licensed from: zsirosistvan / yayimages.com

 

Hva endte jeg opp på ?
 

Det har faktisk blitt så mye som 1590 kr = småkjøp hele uken er IKKE bra altså. Sliter dere med at pengene "forsvinner" er det på dette punktet dere bør se på først!

Vi har vært i båten hele helgen, og måtte fylle opp litt i den, da slipper vi flytte alt frem og tilbake hver gang. Dette ble litt ekstra utgifter på matbudsjett. ( ekstra ketchup, sennep, smør  og andre ting som fint kan ligge i båten), men at det skulle bli så mye, hmmm, dette er også inkl take away mat da.

I morgen mandag, skal jeg ikke handle, kontoen er ganske slunken nå... eller veldig slunken igrunn. Derfor lir det å spise kun det vi har i hus, bruke opp mat rett å slett. Må jeg ha mer melk eller frukt, blir det å kun kjøpe dette. Men jeg tenker å se om jeg kan drøye dette også en uke ekstra :)

Signatur

 • 07.05.2017 kl.22:52
  Sånt skjer!

  Tenkte på deg og dine 500 kroner da jeg bestilte mat for uka på marked.no i dag. Inspirert av deg hadde jeg mål om å handle for 6-700, men endte på litt over 1000. Blir alltid behov for å supplere med litt de ikke har på marked.no i løpet av uka, så blir nok fort 1500 her også:-(
  08.05.2017 kl.07:06
  Sam: Ja det er ikke like lett å holde stram linje hele tiden :P Men de 500 kr er ikke representative for den normale husholdningen på 4(5) her altså :P SÅ flink er jeg ikke, men når vi har vært i Sverige å handlet, så er det ganske mye mat jeg ikke trenger å supplere med på en stund etterpå. Men det var ikke så lett å få med seg denne maten i båten( lite kjøleskap og nesten null fryse) og dermed skled det ut. Pluss disse små kjøpene da, de er dangerous. Ett ferdig smurt horn her og der.... skal bare ha ett par ting på butikken-kommer ut med dobbelt så mye osv :P Neste gang nailer vi det SAM :)


  Skriv en ny kommentar

  hits