Små sparetips i hverdagen! (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Små sparetips i hverdagen!

Noen av sparetipsene kan være nevnt på bloggen tidligere.

Skrives opp litt for å minne meg selv på dette også, men jeg har mange slike sider med 5 og 10 tips i dette temaet. Gå inn på Gniertips.

 1. Skal du ha EN kopp kaffe, trenger du ikke fylle vannkoker full. Det holder med vann til den ene koppen eller kanskje litt ekstra. Da bruker vannkokeren kortere tid og mindre energi. MEN, skal du ha flere kopper ila de 5 neste timene, da fyller du vannkoker full, koker opp og heller over på tvkanne eller termos :) Gjelder for te også.
 2. Brødskiver eller tørre skalker til overs? Kuttes opp i terninger, terninger fryses og stekes i panne senere for å lage deilige krutonger.
 3. Alltid nevnt, aldri glemt- sjekk og sammenligne priser på samme varer i butikken, du vil bli overrasket. Jeg oppdaget f.eks at det var 2 kr forskjell på prisen på youghurt med smak av skogsbær og jordbær. SÅ viktig var ikke smaken- tok den billigeste!!.
 4. KLEM ut alt enten det er tube eller flaske. Jeg bruker glass til å klemme tuber så flate som det går og klipper alt annet i to for å skrape ut rester hehe.
 5. Prøv å ha kjøpestopp en uke OM kjøleskapet ser ganske fullt ut når du kommer til ny handledag. Du vil få brukt opp mye mat som kanskje ville bli kastet.
Signatur

 • 13.05.2017 kl.20:07
  Jeg heller iblandt varmt restevann fra vannkokeren over på barnas varmeflasker. Gir meg også litt bedre miljøsamvittighet. ;-) Det viktigste er selvsagt å ikke koke for mye, men vannkokeren min har en "minimumsvannstand" over det jeg pleier å trenge for en liten te- eller kaffekopp.
  15.05.2017 kl.13:18
  tidogpenger: Smart :)


  Skriv en ny kommentar