Ops... Sparingen min *POFF* (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Ops... Sparingen min *POFF*

Det føles som ett nederlag.

Men det burde jo ikke gjøre det egentlig, det er fortsatt masse igjen på sparekontoene. Allikevel sitter jeg tilbake skuffet over at det gikk ut så mye da gitt. Men igjen, hvorfor sparer jeg? Jo enten til øremerka mål ( som Usa tur om 5 år eller konfirmasjon til min stesønn osv) eller hvis det skulle komme utgifter til ting jeg ikke kunne forutse. En av grunnene til at 5000 kr er borte fra sparekonto nå er at vi har vært litt for løsslupne på take away mat- det koster hinsides mye penger i lengden!! Jeg vet jo det fra før, men allikevel lot jeg det skli ut der altså. Jaja, jeg bretter opp ermene igjen og går på i nytt mot.

Woman being lost in thought
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


 

Før!Nå! ??Som dere ser er jeg langt i fra en perfekt Gnier, kanskje jeg aldri blir det. Kanskje like greit. Men jeg jobber konstant med vår egen økonomi, fordi et er gøy. Og jeg ser stadig resultater av det, ennå mer gøy. Får man først smaken på dette- blir man ofte hekta.

 


Ungene vokser fortere en mamma tenker.

En annen uforutsett ting som også egentlig er forutsett på samme tid er at ungene vokser. Spesielt han minste. Jeg kjøper en størrelse i klær med tanke på at den størrelsen holder 6 mnd frem i tid. Men nei da, plutselig er den str for liten, bare etter 3 mnd.

- Hva i alle verden skjer med deg da ungen? Spiser du flaggstangfrø til frokost?

Det gjelder ikke bare klær, han hopper jo over ett nummer hver gang jeg kjøper sko også. Forrige runde var str 26 for lite, jeg kjøpte str 27. DET ble også for lite etter kort tid. Da hoppet vi rett opp i str 29, holdt en liten stund og nå må vi opp i str 30. Altså det siste paret sko jeg kjøpte er ikke slitt ut engang.

Sko er en av de få tingene jeg ikke kjøper brukt til ungene her, så det blir fort litt penger da når jeg må kjøpe sko og støvler hele tiden. Vil ikke at de skal vasse rundt i noe som er for stort heller.

Tilbake til tema!! Så pga. denne bråvoksingen spesielt de siste 8 mnd, har det blitt litt kjøp på nett. Når jeg handler på nett betaler jeg alltid med mastercard. Ikke fordi jeg ikke har penger, men av sikkerhet og evnt. fordeler. Så disse sko innkjøpene, har fått regningskontoen til å vrenge seg noen ganger. Det har gått mer penger over på regningskonto en normalt det siste halve året- delvis pga voksende barn og delvis pga litt andre kjøp. Storesøster vokser naturlig nok hun også, men ikke i den farten, men hun også har gått opp en str. en i sko. Flere sko innkjøp kanskje? - Nope, de ligger klare i skoskapet vårt heldigvis. Mulig jeg må til med ett par nye joggesko etterhvert.

Signatur

 • 09.05.2017 kl.07:15
  Det er det som er skummelt på nettet (men jeg kjøper bøker), det er jo så billig! Men 100 kr per ting, og man kjøper 10 ting, (som man selvfølgelig trenger... akkurat nå... kom man plutselig på....) så er det plutselig 1000 kr! :-|

  Lykke tl med å få summen opp igjen!
  09.05.2017 kl.07:45
  Ingrid; voksen tilslutt: Ja, jeg må vist lage meg ett system for nettshopping også, lett å falle for frostelser og gode tilbud i nett jungelen. Takk for det, skal nok klare det... :)
  13.05.2017 kl.09:29
  En kan aldri styre alt, så du får ikke være altfor streng med deg selv! Sko som passer må jo de små ha, og innimellom trenger en enklere løsninger på middag. Med litt fokus framover, blir det to skritt fram igjen:-)
  15.05.2017 kl.13:19
  Sam: Helt klart, men jeg er kjempe streng hehe.. vet hvordan det blir om jeg ikke gjør meg selv ( via bloggen) oppmerksom på det.. da blir det vane også er jeg tilbake der jeg var med tom konto før lønn osv :P


  Skriv en ny kommentar