Ukens handling uke 20- over budsjett (Gnierfru)
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Ukens handling uke 20- over budsjett

Det sklir ut... OMG!!

Nå MÅ jeg skjerpe inn, syntes stadig det er over budsjett( som egentlig jobbes med å få ned og ikke opp!!). Denne gangen endte handelen på 2396 kr totalt. Fortsatt en del små kjøp ser jeg på kontoen. Små kjøp spiser bokstavelig talt penger. Dette må jeg få inn gode rutiner på igjen. Min erfaring i skrivende stund er at selv om jeg er blitt god på å snu på kroner og spare penger der jeg kan, så blir jeg slapp med tiden ( og når det egentlig er nok å leve av med mer) merker jeg. Dette er sikkert ett faremoment for oss som sliter med dårlig råd kun i korte perioder. 

Bøyer meg ned i støvet!!

For alle som er flinke og har dårlig råd hele tiden og KLARER å få ting til å gå rundt allikevel. Bøyer å bøyer å bøyer meg her ....

Men det er kanskje sånn som ordtaket sier " Må mann, så mann!!"??

Jeg bøyer meg allikevel. Jeg bøyer meg også for dere som har penger, men allikevel klarer dere med 1000-1500 kr i matbudsjett fordelt på to voksne og to barn/ eller ungdommer. Wow. bruker dere så lite HVER måned, eller er det som her at det går opp og ned stadig vekk??

Fordelen med meg er at jeg gir aldri opp, ikke selv om jeg får nederlag på nederlag. Jeg gir meg ikke. Spare penger det skal jeg okke som, om det så er bare 5 kr.

Nå skal vi snart på Tusenfryd. Fikk jeg ordnet meg noe rabatt? Mer om det i ett innlegg senere i uken.

Tivoli
Licensed from: kekanger / yayimages.com

#sparerpenger #sparerikkepenger #penger #økonomi #matbudsjett #gnierfrublogg
 

Signatur  • Skriv en ny kommentar

    hits