Bytt strømleverandør ofte nok!! (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Bytt strømleverandør ofte nok!!

De sloss om deg,- til din fordel!

Jeg har benyttet meg av denne gratis kampanjen til diverse strømselskaper i vinter. Det har gått ut på at du får 1 mnd gratis mot å bli kunde, noen hadde bindingstid på 3 mnd. Viktig å lese vilkår før man går inn i slike avtaler så du vet hva du får. Men jeg har lært å ikke være lojal her, og har byttet etterhvert som jeg har funnet bedre priser eller avtaler. Nå har vi vært hos Fortum en stund, men så kom jeg over ett greit tilbud hos Fjordkraft som LO favør medlem. Fikk en veldig god avtale der i grunn. Så ringer Fortum meg ( ta alltid telefon når det er ukjente nr og legg heller på etter ett høflig nei om du ikke er intr. ) og vil ha meg tilbake, jeg sier aldri ja over telefon. Jeg ber alltid om å få tilbudet sendt på mail. Også denne gangen, og det fikk jeg.

 

Det ble "krig".

Jeg henvendte meg så via chatten til Fjordkraft som også sier de har prisgaranti og la frem mailen jeg hadde fått av Fortum. Da ble det fart i sakene.

Her kan du lese hvordan det gikk. du kan trykke deg inn på bildet for å zoome inn skriften.

 Så jeg fikk tilslutt ett bedre tilbud en jeg først hadde i Fjordkraft bare ved å ta den samtalen med Fortum og deretter sende over dette til Fjordkraft. Så nå sitter jeg med trippelgaranti og ett påslag på 0,83,- istedenfor 3,49.- og jeg slapp måned gebyr på kr 29, samt de 4 mnd med gratis trippelgaranti som jeg må si opp selv for å unngå kr 1,50 pr dag ekstra om jeg vil slippe det.

Mer om trippelgaranti her.

Håper du fikk noe ut av dette innlegget, ha en riktig fin dag :)


 

Signatur

  • 20.06.2017 kl.22:21
    Huff greit jeg ikke trenger å tenke på strømleverandører enda haha virker stress altså :S
    21.06.2017 kl.07:44
    Sima Sophian: Da blir jeg nysgjerrig, hvorfor trenger du ikke bytte?


    Skriv en ny kommentar