I gang igjen etter sommeren! Nå er det frokost og ned i vekt! (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

I gang igjen etter sommeren! Nå er det frokost og ned i vekt!

Hei alle lesere. Jeg håper dere har hatt en fin ferie og ikke savnet Gnierfru FOR mye. Jeg trengte litt ferie jeg også og let derfor bloggingen få litt hvile.

Jeg har som sikkert mange andre kost med ekstra i ferien med god mat og litt ekstra dessert. Det merkes på kroppen, den har liksom endret fasong litt :( Da er det bre å brette opp ermene å skjerpe seg da. Men jeg klarer det ikke helt alene, så jeg har skaffet meg "proff" hjelp via en app. Den er i utgangspunktet gratis å bruke, da med begrenset tilgang på diverse ting. Jeg valgte å betale for den. Men jeg velger å prøve å få til treningen hjemme/ ute istedet for å bruke penger på treningsenter i år. Kan bli spennende å se om det målet holder når snøen kommer. Kanskje jeg ender opp med å bruke noen kr på treningsenter allikevel?

Tilbake til vafler!

Så med dette kostholds-opplegget da, så prøver jeg å få i meg sunn mat. Men sunn mat er ofte litt kjedelig i lengden. Da må jeg lure hjernen min litt til å tro at jeg spiser dessert hehe. Da forsvinner søtsuget på kvelden også merkelig nok. Jeg bruker ikke så mye ekstra penger på sunnere mat, bruker det vi allerede har hjemme. Alltid vært opptatt av sunn mat i grunn, det bare går litt opp å ned med det. Derfor har jeg ganske mye rart i skapene her. Det brukes opp nå.

Så i dag har vi spist vafler til frokost. Her kommer oppskriften på de :)

 

Har klippet å limt litt fra appen jeg bruker, så her får dere med næringsinnhold også :) 

Frokostbilde- helt uredigert å usminket. Ha en fin dag :)

 

#frokost #vafel #suntoggodt #gnierfrublogg

 

 

Signatur  • Skriv en ny kommentar