Så skal det handles igjen da. (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Så skal det handles igjen da.

Egentlig til Torsdag!

For det er handledagen min. Men jeg gjør unntak. Hvorfor? 

Det skal jeg fortelle deg... Noen ganger kommer gode tilbud i starten av uken, handler jeg da i slutten av uken er det enten tomt eller vi venter det inn i morgen igjen osv.

Jeg kjører ikke langt pga tilbud, da føler jeg vinningen går opp i spinningen. Men jeg hiver meg gjerne på og kjøper inn litt om jeg likevel skal forbi butikken som har salg på det jeg allikevel skal ha.

Nå er det litt sånn om dagen at barna har gått lei av havregryn til frokost og da hender det jeg slår til å spanderer slike søte og sikkert ganske usunne frokostblandinger på dem. Disse sukkebombene koster også en formue syntes jeg. Så når Coop Obs nå har 3 for 60 = 20 kr esken, tar jeg de som er dyrest og kjøper inn noen av de. Lagrer de i matboden min og vips sparte jeg en del penger på det. Det blir ikke spist mer en før- prøver å holde igjen litt der, men jeg slipper å kjøpe det med på en stund.

 

Og når jeg først er der, tar jeg med andre ting jeg trenger om det er gode priser på det.

Jeg sjekker gjerne Coop appen min for å se om jeg har noe gratis å hente der, eller om noe av det jeg skal handle har app- tilbud. 

#mattilbud #handlerstort #gnierfrublogg #frokostblandinger #kjøpsmart

Signatur

  • 08.08.2017 kl.17:42
    Den appen er veldig smart :) Kos deg på handletur! Ha en fin dag :)
    08.08.2017 kl.17:44
    Stine Sophie Lundsrud: Beste appen som finnes hehe, smarte folk som har laget den :)


    Skriv en ny kommentar