"Hva?? Skal JEG lide fordi DU har heiagjeng??" (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

"Hva?? Skal JEG lide fordi DU har heiagjeng??"

funny fingers
Licensed from: tony4urban / yayimages.com

Jeg nevnte dette med "heiagjengen min" for Gnierfru mannen på telefon i dag! Hehe!!

Jeg nevnte dere som heier på meg og dette dagsbudsjett opplegget mitt. Så jeg spurte om han også kunne "hjelpe" meg når han kom hjem så jeg skulle klare dette ( pleier å gå noen kr mer naturlig nok når han kommer hjem) siden jeg har en så fin heiagjeng her på bloggen.

"Hva? Skal JEG lide for at DU liksom har heiagjeng på bloggen???? "- sagt i en spøkefull tone heldigvis. Elsker den mannen altså. Så da er han forberedt og advart *fnis*. Det skal sies at han er ingen god "fattigmann" og det vil si at han mildt sagt hater å ha lite penger på konto. Da får han en følelse av å være "fattig" tror jeg. Han blir egentlig ganske grinete å være i hus med. Det hender jo en ytterst sjelden gang at vi har ekstremt lite ( for oss) penger å rutte med- sånn som kr 192 pr.dag. 

Men nå er han kanskje litt mer motivert, siden jeg sa at dette er kun for gøy og han vet jo at det finnes penger på en annen konto om det blir helt katastrofe. Tipper han hjelper til litt ekstra nå jeg :)

Uten dere heiajentene ( og guttene??) så hadde jeg sikkert bare latt den uventede lønna stå på konto og så hadde den gått med i det store sluket. Så det er litt av mine leseres ære, hvis jeg klarer dette sparemålet jeg har satt meg altså :) 

way of love
Licensed from: adrenalina / yayimages.comSignatur

 • anette

  15.08.2017 kl.20:21
  Du inspirerer veldig og jeg har bestemt meg for at nå skal vi kutte ned på matbudsjettet. Så jeg lurer på hvor mye du vil si at vi trenger å bruke? Vi er en familie på fem med to voksne, og tre gutter på 16, snart 11 og 4.5 år.
  15.08.2017 kl.21:07
  anette: Så utrolig hyggelig å høre. Det setter jeg pris på. Ang. spørsmålet ditt- det er litt vanskelig å svare på uten å vite vanene deres i grunn og hva dere ligger på pr.dags dato. men du må gjerne sende meg en mail på gravdalisabell@gmail.com og merke den med "matbudsjett ned" så kan vi snakkes litt via mail om du vil :)


  Skriv en ny kommentar