Jeg skal bli millionær, vil du bli det? (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Jeg skal bli millionær, vil du bli det?

Det er ikke umulig, kanskje vanskelig, men slett ikke umulig.

Hvis vi ser vekk fra at Norsk tipping ringer, tenker vel ikke oss "vanlige" folk at vi kan bli millionærer.  Men vi kan det alle som en, hvis man har en vanlig normal lønnsinntekt. Jeg tror grunnen til at mange av oss ikke blir millionærer på vanlig lønn er at vi har ett større forbruk en vi trenger. Hadde vi vanlige folk klart å være nøysomme og nøkterne er jeg sikker på at på ett eller annet tidspunkt ville man blitt millionær.

Men det handler vel strengt tatt ikke bare om å være nøktern, man må kanskje være litt smart også. Investere i noe? Gnierfru mannen er ikke typen som kaster alt han har i hendene og satser. jeg er nok mer sånn, men blir holdt tilbake ( kanskje heldigvis) av han. Vi liker det trygge og safe. Jeg kunne fort ha satset på å kjøpe ett hus med gjeld i banken, for å leie det ut noen år, for så å håpe på en verdi økning ved salg, som gjorde at jeg kunne satt av litt på sparekonto for å komme nærmere tittelen som millionær. 

Women Hand writing My First Million with black marker on visual
Licensed from: netsay.net / yayimages.com


Jeg blir holdt tilbake!

Men som sagt, det holder Gnierfru mannen stramme tøyler altså. Aksjer da? Kunne gjort det også( her snuser jeg litt på å lese meg opp litt altså) men jeg tør ikke ennå, for jeg kan INGEN ting om det foreløpig. Det finnes mye rart man kan satse penger på, å håpe på gevinst. Jeg tror at skal man gjøre det , bør det være noe langsiktig iallfall. Minst 5 år.

Så hvordan skal du og jeg som er den "vanlige" beboeren i gata med den "vanlige" jobben bli millionærer`? Vi må iallefall starte i det små, spare noen kroner hver måned UTEN å bruke de opp igjen. 

Så bør du følge noen av tipsene som Gnierfru har lagt ut tidligere for å spare enda mer. Her  er de 15 beste sidene plukket ut, eller her hvor jeg skriver om hverdags tiltakene. Dette med å melde seg inn i bokklubber for å få billige innmeldingspakker kan du lese om her.

 

Ett lite stykke igjen til 1 000 000.

Ganske nøyaktig 909 000! En vakker dag blir jeg sikkert millionær, for noen timer kanskje. Da skal jeg ta bilde av kontoutskriften og ramme den inn som bevis.

Hva ville du gjort om du klarte å få i havn millionen?

 

God helg.

#blimillionær #sparepenger #hverdagen #tjenpenger #gnierfrublogg

 

 

Signatur

 • 28.08.2017 kl.11:32
  Beste måten, tror jeg, er å starte en egen bedrift.

  Å spare seg til en million er møysommelig, og det er utrolig mye enklere og raskere å bruke en million :D Tro meg, jeg har klart det.

  Så det å starte egen bedrift er veien å gå, deretter investere overskuddet i investeringer som gir jevnlig avkastning.

  Ønsker deg uansett lykke til!
  28.08.2017 kl.11:37
  magemassasje: hehe been there, done that. Men hadde ikke med meg en mann som støttet oppunder og derfor gikk det den veien høna sparker, men om man klarer å få en bedrift opp til å bli velfungerende, er jeg nok enig med deg ;)
  28.08.2017 kl.13:02
  Jeg antar også at du anser at en millionær heller ikke har en million i lån? Det er vel netto det er snakk om.

  Skulle gjerne bli millionær, men først er målet å betale ned på lånene mine. Blir ikke mye millionær dersom jeg har 1,5 i lån! ;-p

  Hadde det ikke vært for lånene mine, så skulle jeg ha klart å spare ca 10 000 kr i måneden, sånn som våren har sett ut, Det gjør nok noe med sparenivået, Da tar det bare litt over 8 år, UTEN rentene!
  28.08.2017 kl.17:26
  Ingrid; voksen tilslutt: her har vi også gjeld, men målet skal nås en gang, men som du sier, sikkert ikke før vi er pensjonister uten lån ;)
  29.08.2017 kl.12:10
  Er du på instagram?

  Starte en liten "nisje-bedrift" der med samme tema som dette. Sikkert mange som hadde vært interessert/kunne trengt det :) megselv inkludert :)
  29.08.2017 kl.18:07
  magemassasje: Jeg er på instagram og facebook, kontakt meg på pm på gnierfru på facebook du ;)


  Skriv en ny kommentar