Prisjungel og salg- Jeg ble lurt... (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Prisjungel og salg- Jeg ble lurt...

Jeg var innom apoteket her om dagen- ble i grunn lurt,NESTEN!

Det er ikke alt jeg vil dele med dere, for eksempel hvilke hygiene produkter jeg bruker osv, men her om dagen var jeg på apoteket å kjøpte allergi medisin til minsten her. Da lyste det i mot meg en del tilbud som apoteket her hadde da. Det ene var på ett ikke nevnt hygiene produkt. 2 for 1. Men normal prisen på 1 var kr 59!!! Hæ....??? Akkurat da var jeg glad for å huske at jeg gir rundt 30 kr i dagligvare`n der jeg handler. 

Jeg er GLAD noen priser faktisk har festet seg i hodet mitt, hvis ikke hadde de lurt meg. Men jeg meldte meg også inn i kundeklubben deres da og fikk noen poeng som kan brukes senere tror jeg. Jeg sammenlignet prisen med en av kvitteringene jeg hadde hjemme og som jeg trodde... i butikken gir jeg 27 kr for samme produkt som apoteket tar 59 kr for!! Jeg kjøpte allikevel med med 2 for 1 på dette for å samle poeng. 

Bald senior man fooling around.
Licensed from: starush / yayimages.com



Fant ett BRA tilbud også.

Men siden jeg nå var meldt inn i kundeklubben til apoteket, fikk jeg ett superbra tilbud på vitaminbjørner.  50% på kr 89.90- i butikken gir jeg 78 kr for en, så den er dyrere på apoteket i utgangspunktet- men med % rabatten på apoteket , ga jeg kr 44,95 kr.

I tillegg kjøpte jeg med meg noe jeg har ønsket meg en stund, en slik barbermaskin til øyebryn fra Veet. Normal pris på denne er 399 på dette apoteket. Nå hadde de 30 % avslag til medlemmer av kundeklubben. 399 kr minus 30% = 279 kr. 

Utenom den barbermaskin, kjøpte jeg kun produkter jeg normalt sett kjøper når jeg er i butikken. Så jeg ble ikke lurt av salget deres, jeg kjøpte ikke mer en jeg normalt ville kjøpt i dagligvarebutikken.  På en annen side fikk de jo to salg ekstra på meg, da på ett hygiene produkt jeg normalt sett kjøper i butikken. 

Vær kritisk til salg- prøv å huske faste priser på de varene du kjøper oftest, så har du ett grunnlag til å sammenligne den med prisene som er på "salget".

Oppsummert.

Hvis jeg skal oppsummere og se på om jeg sparte noen kr, så sparte jeg 119 kr på barbermaskin. MEN jeg vet faktisk ikke om den fåes kjøpt billigere andre plasser en apoteket. Det er mulig jeg kunne spart mer ved å sjekke flere plasser. Så sparte jeg 33 kr pr boks vitaminbjørn, sammenlignet med det jeg betaler til vanlig. Jeg kjøpte to bokser og sparte totalt 66 kr på de. Det siste hygiene produktet sparte jeg ingen ting på, da avslaget ble til samme pris som jeg gir på butikken. Jeg måtte bare ta med meg to hjem isteden for 1 som jeg pleier.

Totalt spart på salget er da 119 kr + 66 kr = 185 kr spart. 

#penger #økonomi #salg #lurt #passpå #sparepenger #gnierfrublogg

Signatur



  • Skriv en ny kommentar