Kredittkort slave!! (Gnierfru)
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Kredittkort slave!!

Ikke til å spøke med!

Kredittkort altså, jeg har flere selv-har til nå kun brukt ett av dem og det er MasterCard fra banken jeg bruker. Tidligere har jeg hatt Trumf visa, ett kreditt kort som gir deg dobbelt så mye Trumf som du ellers får. Hele 2% istedenfor 1 % og 4% istedenfor 3% hvis du bruker trumfkortet ditt. Minuset her er at man ikke betaler varene med en gang- direkte trekk fra konto. Man blir satt i gjeld. 

Credit
Licensed from: Bogdan florin / yayimages.com

ADVARSEL- jeg vil fraråde deg til å skaffe kredittkort, uansett bonuser og fristelser, hvis du ikke har STÅLKONTROLL på økonomien din. Det vil si at du kan klare å betale inn det du bruker av kreditt helst før forfallsdato. Klarer du ikke det, ville jeg styrt unna. 

Jeg har nå fått innvilget ett slikt kredittkort fra Trumf visa igjen ( mer om det her), overraskende lett å skaffe kredittkort her til lands altså. Jeg lager noen "kjøreregler" for meg selv:

  • Jeg har ett budsjett for mat i måneden, dette betaler jeg inn når regningen kommer. Altså mer enn det regningen er på. Dette går iallfall med MasterCard jeg har fra banken min. Dermed bør dette kredittkortet ligge i pluss og ikke i minus hele tiden samtidig som jeg får mer bonus ved dagligvarekjøp.
  • Jeg kommer til å bruke dette kortet kun til å kjøpe mat/dagligvarer for og kun i de butikkene man får trumf bonus.
  • Jeg bruker ikke opp opptjent bonus- dette setter jeg på en egen sparekonto.

Jeg har stor respekt for kredittkort og bruken av de- det burde du også ha om du bruker noen. Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan det går med dette kortet og bruken av det.

#penger #kreditt #kort #kredittkort #kontroll #værforsiktig #lån #betaltilbake  #gnierfrublogg #fordeler #ulemper

 

Signatur  • Skriv en ny kommentar

    hits