Blir du "spist opp av julehøytiden"? (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Blir du "spist opp av julehøytiden"?

103 dager igjen til jul.

Jeg er allerede godt i gang med innkjøp av julegaver. Jeg setter opp ei liste over hvem vi skal gi til i år, også setter jeg opp hva jeg har kjøpt inn og om jeg har pakket det inn. Da har jeg god oversikt på hvem jeg er ferdig med, hva de får og om jeg har pakket den inn. Noen elsker kosen med å pakke inn gaver nærmere jul, og det kan man jo selv om man har kjøpt inn tidligere.

Lagringsplass til gaver?

Tenker du at du ikke har plass til å lagre disse julegave innkjøpene? Hva med å rydde plass i ett eller flere skap, eller under sengen, eller en skuff eller to. Ofte handler plassmangel om organisering av ting.

 

Fordeler med å starte tidlig.

Det er mange fordeler med å være ute i god tid- en av de er at du kan komme over ekstremt gode tilbud når det er store salg rundt om. Sett opp listen over hvem som skal få og tenk litt igjennom på forhånd hva som passer til den enkelte om du er opptatt av det. En annen fordel er at når man får halv skatt i desember, har du allerede julegaver i boks og kan sette av litt ekstra på sparekontoen (eller bruke de på andre ting- jeg heller mot sparekonto). Du slipper stresset med handleturer og mengder av folk som er ute etter de gode kjøpene. Om du blir stresset av det vel å merke!

 

Mye kan også lages.

Mange er flinke til å lage julegaver. Vi skal nok det her- jeg og ungene. Så noen julegaver blir nok til nærmere jul også. Men da blir det ren stemning og kos istedenfor sjas, mas og masse ekstra penger brukt fordi jeg "måtte finne på noe". Jeg GLEDER meg skikkelig til jul, det er den beste tiden på Vinteren.

Composite image of christmas tree decorated with golden ornaments
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


 

 

Signatur

 • 12.09.2017 kl.10:20
  Flott innlegg jeg maser ikke til jul og har 2 gaver igjen.

  Jeg bruker alltid min kreativitet og lager julegaver ved siden av ,samt og sette sammen mine egne kort med en personlig hilsen til hver enkelt .

  En glede å gi ,en glede å få :)

  på min blogg finner du innlegg om kreativitet ,det å være å være seg selv selvopplevde hendelser og kanskje til og med litt inspirasjon :)

  Vil du ta turen innom meg å lese Å være Original det kommer ett nytt innlegg ganske snart .

  En mørk Familie Hemmelighet som belyser ett tema som det er bak mange lukkede dører.

  Ha en fin dag

  Fra Sissel
  12.09.2017 kl.13:10
  sisselgu: Tar gjerne en titt jeg vettu :)
  12.09.2017 kl.13:30
  Tusen takk
  25.09.2017 kl.22:06
  Jeg tenker ofte at jeg skal være tidlig ute med gaver, men starter som regel ikke før i november. Må få litt stemning før jeg handler julegaver. Kunne aldri handlet det om sommeren, men det er meg :P
  26.09.2017 kl.07:34
  denutroligereisen89: Du kan jo handle de inn på salg om sommeren da og pakke de inn i November :)
  01.10.2017 kl.20:07
  Det går an. Men jeg greier på en måte ikke å tenke på jul om sommeren :P


  Skriv en ny kommentar