Wow, mye godt i restemat! Sjekk her. (Gnierfru) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Wow, mye godt i restemat! Sjekk her.

Mat som er riktig tilberedt og avkjlt holder seg fint noen dager i kjleskap!!

Vi hadde rdyrstek her for noen dager siden og fikk en del kjtt til overs. Dette har ligget tildekket i kjleskap i 4 dager n. Jeg hadde ogs litt gulrot rasp tilovers og noe mais. Lk har jeg alltid liggende stort sett.

S dette har jeg brukt, men ikke noe mengde da mine lapskauser og gryter lages p slump :

  • Rdyrkjtt, kuttet i terninger
  • 1 lk i skiver
  • en liten skl med gulrotrasp
  • en halv maisboks
  • vann
  • Maizenna sausjevner
  • en skvett flte
  • Sukkerkulr ( for fargens skyld)
  • 2 poteter med skall- rester av en middag tidligere i uken
  • Smakt til med salt, pepper og hakket persille

Hva gjorde jeg?

Jeg hadde kjtt, gulrot, lk, potet, maizenna jevning, vann, en skvett flte og sukkerkulr i en kjele og kokte i ca 30 min. Ikke noe hokus pokus der alts. Server gjerne med ekstra kokte poteter og en deilig salat. 

Vi spiste gryten som den var, tilsatte bare tyttebrsyltety og spiste meg god mett. Smakte helt fantastisk. Jeg elsker rester.

Mitt tips er, ta vare p rester, kjl det skikkelig ned. Har du tilgang p isbiter s bruk s mye som mulig. Da kjler du enn fortere ned.

 

Pakk det godt inn og ha det i kjleskap. Der kan det fint ligge noen dager. Nr det har hopet seg opp med ting som br brukes, mixer du sammen ei gryte, lapskaus eller gratinerer det i ovn. Flere reste tips her.

Da fikk jeg rester av restene, fryst ned og klar for bli spist som gryte en gang til. 

#restemat #penger #konomi #brekraftig #gnierfrublogg #rdyr #gryte #rester #gjenbruk #avkjling 

Signatur

  • 14.09.2017 kl.10:05
    S smart og s god den s ut! :)
    14.09.2017 kl.20:10
    elisebr: :)


    Skriv en ny kommentar