hits

Fett her, fett der- Lavkarbo. hvordan er det konomisk?

Det er ingen hemmelighet at dietter og kurer koster!

Jeg har hivd meg p lavkarbo, kostholds metoden som sier veldig lite karbohydrat, mer proteiner og fett. Jeg er ikke spesielt tykk lengre, men hadde lyst se hva dette er. Min venninne har gtt p dette noen uker n og er S fornyd. Mer energi, bedre hud, sover bedre og er generelt mer glad. 

Low Carb Zone Green Road Sign and Clouds
Licensed from: Feverpitched / yayimages.com

Hva i all verden??

Tenkte jeg, hvordan er det mulig "bare" ved kutte karbo og stappe i seg mer protein og fett? Men jeg ser jo at kiloene hennes renner av ogs. Jeg var nok en bjrn i mitt tidligere liv, for jeg kunne godt tenkt meg ligge i hi i vinterhalvret. Det fles ut som kroppen gjr det- legger seg i hi alts, mens fornuften i hjernen jobber p hygir for overstyre kroppen. Ekstremt sliten og trtt i disse vintermnedene alts. Ja D-vitamin p resept hjalp litt, men ikke nok til vekke bjrnen fra vinterdvalen.

S, lavkarbo hres bra ut!

S jeg hiver meg p, finner oppskrifter og info p nett. MEN........

Det er ikke bare kutte ut brdet, potene og risen. Det er jo tydelig karbo feller i mye mat! Og man m g til innkjp av chiafr, johannesbrdkjernemel, tagatesse, sukrin, mandelmel osv.

Noe av dette har jeg faktisk i skapet- for jeg har alltid vrt opptatt av helse og trening- p tross av at fasongen p kroppen min viste noe annet for 4 r siden.

Bildet av meg for 4 r siden- god og rund i fjeset( og resten av kroppen forvrig) syntes jeg selv.

 I dag er jeg mer fornyd med kroppen og fjeset- s dette gjr jeg ikke for slanke meg i grunn.

Dette var i perioden som aktiv kakedesigner og som kokker s m vi nesten smake p det vi lager. Motsetningen til kokker er at en kakedesigner sitt omrde stort sett inneholder MYE karbo, bde mel, melis, sukker , sirup osv. I tillegg til masse fett. Da blir man litt rund i fjeset tilslutt. Og resten av kroppen ble ikke spiker den heller. Jeg har gtt ned 10 kg siden dette bildet uten lavkarbo. Bare spiste mindre og bedre, kuttet ut bake kaker for andre etterhvert ogs. Det hjalp!!

Men konomisk s vrir bank kontoen seg i smerte, nr jeg n har lagt frem en sknad til den om lavkarbo. For alt dette som m kjpes inn koster penger, mer penger en "normal" mat.

Jeg er derfor p prisjakt om dagen, hvordan kan jeg f mandelmel billigst mulig, eller tagatesse? ( Som forvrig er ett stnings stoff som kan karameliseres.)

For i Gnierfru verden er dette egentlig bortkastet penger, det finnes tross alt billigere mat. Men noen ganger  lser jeg Gnierfru inn i skapet og lukker ynene og bare BESTILLER hehe. Akkurat n er jeg S lei sukkersuget at jeg ofrer litt for helsen ogs.

S nr, hvis, om jeg kommer borti billig helsekost mat- s kommer det blogg innlegg(er) om det.

 

 

Jeg har faktisk brukt mindre penger p mat p lavkarbo :-) men jeg bruker heller ikke sukkererstatninger og baker ikke noe srlig lavkarbo bakst, da jeg har kuttet ut snt istedet. Ta en titt innom siden min :-) jeg er ny her :-P

Maddii: Titter def. innom :)

Skriv en ny kommentar