Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Vil du ha billetter med Colorline til Sverige?

Avlyst pga liten deltakelse.

Det hender jeg får billetter når jeg har vært på tur!

Siden ingen ble med forrige gang legger jeg dette ut på nytt.

Hvis du har mulighet til å reise fra Sandefjord til Strømstad, er dette perfekt for deg. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget og fortelle hvorfor du bør få reisen og pantelappene mine :) Kanskje du kan gi det bort i gave til noen du kjenner? 

Ny vinner trekkes 10 mai.

Legger ved link til det gamle innlegget her :)

 

 • Og vinneren er....

  Jeg skulle trekke en vinner, men folkens!!

   

  Dere må jo være med da hehe. Anette- siden du var den eneste som svarte, er du egentlig den rettmessige vinner, men forstår jeg det rett- du har ikke bruk for denne premien???

  I så fall "lyser jeg den ut på nytt :O

  Link til konkurransen her.

  The written word What
  Licensed from: fotografiche.eu / yayimages.com


   

 • Siste sjanse i dag! Kuponger med 50% rabatt til Legoland

  Avsluttet. Vinnere er annonsert i kommentar feltet :)

  Jeg hadde tenkt meg til Legoland i sommer, det blir ikke noe av. 

  Derfor har jeg tatt vare på kupongkoder fra frokostblanding esker. En kupong gir 50 % rabatt til max 5 personer. Det må være med minst 1 barn mellom 3-12 og som betaler full pris/ billett pr.voksen for at kupongen skal være gyldig. Gjelder alle 5 personene. Rabatten benyttes på billetter kjøpt samme dag ( i luken ved ankomst)

  Jeg ønsker at du deler ett av innleggene fra bloggen på facebook og skriver i kommentarfeltet under her hvilket du har delt. Da hjelper jeg deg, du hjelper meg. Vinn, vinn.

  Kupongen er gyldig for 2017

  3 Vinnere trekkes og publiseres 18 mai 2017.  PS : Jeg har en konvolutt med info og diverse artikeler fra Danmarksferien i fjor- jeg sender den med en av billettene :) B.la annet en turist-guide cd som hører til Giveskud Zoo. 

 • Og vinneren av smart "dings" er....

  Du må sende meg en mail på gravdalisabell@gmail.com

 • Smart dings, anbefales av Gnierfru.

  Gnierfru har fått tak i en super smart dings, SEALER. En forsegler på godt norsk.

  Legg igjen en komentar under her eller på facebook siden til Gnierfru om hvorfor du burde få en slik, så trekker jeg ut en heldig vinner som jeg sender en til. Siste frist for kommentar er 26 nov. ( Gnierfru sin bursdag*fnis*)

   

  Denne forsegler det du har åpnet opp, som du kanskje vil lukke igjen for en tett pose.

  Slik som seigmann posen til Gnierfru i dag. Jeg hadde hatt minst 10 seigmenn i munn jeg nå, om dette ikke var for denne forsegler tingen som har lukket posen min. Da må jeg rive opp posen på nytt, også forsegle igjen. Det gidder jeg ikke, så foreløpig har jeg klart å la disse sukkerbombene være. Vi få se hvor lenge det varer da. OM jeg sprekker, skal jeg oppdatere her i kveld.


   

  Lurer du på hvor jeg har fått tak i denne, som kostet meg hele kr 50 inkl.porto?

  Her får du kjøpt den selv :)  Siden er Dansk, så hold deg under 350 nok for å slippe å betale toll inn til Norge.

   

   

  Jeg fant saks.....

  Spiste noen og " limte" den igjen :)

 • Sparekontoen denne månden....

  Står det den stod forrige måned.

  Jeg har ikke overført noe denne månden, ser at vi trenger pengene på konto. Litt utgifter til bil ble det og litt andre små utgifter som dukket opp.

  Jeg tenker det er helt innafor, jeg har vært så flink at jeg klarte nesten åspre opp til nytt kjøkken fra mars 2016 til nå i oktober 2016, bare ved å bli mer bevvist på hvordan jeg handler alt av varer. Også klær osv på nett.

  Er det noen av dere som har blitt inspirert av bloggen min og vil fortelle om det her på bloggen? Jeg lager ett gjeste innlegg for deg- du kan være anonym om du vil. Jeg publiserer to innlegg med fra dere på bloggen. De to som blir publisert , vil motta en liten takke gave fra meg. ( da må du gi meg adresse og navn, men kan velge å være anonym i innlegget)

  Innlegget må sendes meg på mail gravdalisabell@gmail.com innen 10 nov.

   

  Ha en super torsdag- handle dag for meg i dag ,så kjører snart avsted :)

 • Ny gjette konkurranse om gnierfru sin sparekonto for august.

  Hva klarer jeg å spare ila august da folkens... eller kanskje jeg må ta ut igjen??

  Hva tror DU står på gnierfru sin sparekonto når vi går over i september?? Bli med å gjett, jo fler som gjetter, jo større premie sender jeg ;) 

  Kommentaren må legges her på bloggen, det er kun de jeg tar med, rett å slett for å holde oversikt.

  Premie er hemmelig og kommer som en lite "suprice" i postkassen om jeg får tak i deg som vinner og får adressen din.

  Her er skjermdump av saldoen i dag 1 august.   

   

 • Sparekontoen til gnierfru familien etter 1 mnd. Telt opp 1 august.

  En kr her og en kr der!!

  Så hva har gnierfru klart å sette av i kr til sparing på en mnd?

  Og hvem kom nærmest? Ble det Julie eller Helene? Siv-Hege, du glemte å gjette ;)

  Gratulerer til Julie som kom nærmest med sin gjettning på 2189 kr mot Helene som tippet 3473 kr

   Jeg har kun klart å få inn 1000 kr på den kontoen denne måneden * uff, det var dårlige greier*

  Julie, ta kontakt med meg så jeg får adressen din. en liten oppmerksomhet sendes over som takk for deltakelsen.

  Dere andre kan være med på å gjette hva jeg klarer å fylle opp det evnt hva jeg tar ut( kan jo gå begge veier dessverre) nå i august. nytt innlegg kommer.

  -----------------------

 • Konkurranse til dere... Gnierfru er utfordret igjen.

  Denne gangen er det Siv-Hege som har gitt gnierfru utfordringen!

  Hun har utfordret gnierfru og familien til å klare seg på 1200 kr på en uke i mat. Utfordringen varer i 2 uker. Men jeg sendte utfordringen tilbake slik at hun også må gjøre dette. Normalt budsjett nå om dagen for gnierfru familien ligger vel på 16-1800 kr. 1200 kr blir derfor nettopp en utfordring.

  Challenge Ahead Sign Displays to Overcome a Challenge or Difficu
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


  Hvem får mest ut av pengene og hvem klarer å sitte igjen med penger etter 14 dager, evnt går over budsjett?

  Dette er konkurranse delen dere skal gjette på. Dere kan gjette under dette innlegget eller de andre innleggene som omhandler temaet.  Hvis det blir med mer en to deltakere i denne uformelle gjette konkurransen, sender jeg og Siv-Hege ut en liten oppmerksomhet til den som kommer nærmest. Du gjetter hva du tror skjer.

  Eksempel : "Gnierfru går over budsjett med 200 kr og Siv- Hege har igjen 50 kr av budsjett."

  Ta med begge deltagerne i svaret ditt, så vi har noe å gå ut i fra iht. virkelige hendelser. 

   

   

  Regler for oss.

  • Vi har 1200 kr å bruke til mat hver uke. Hvor vi kjøper maten spiller ingen rolle. Om man vil kjøre 10 mil for å kjøpe maten til 1200 kr og bruke tid på det, er opp til hver og en av oss. Det vil jo da påløpe en del utgifter til drivstoff, men det har vi valgt å ikke ta med i dette budsjettet.
  • Ingen av oss for lov å bruke fryste varer utenom det som er kjøpt på budsjettet-( Så man ikke hamstrer i forveien og lager mat av det og dermed sparer pengene som burde være brukt)
  • Vi kan bruke det vi har i skuffer å skap( tørrvarer), men det skal dokumenteres i bilder hva som finnes der før og etter utfordringen. Dette gjelder også kjøleskapet.
  • Vi teller fra mandag til mandag, men hvilken dag( er) hver utfordrer velger å handle på  er opp til oss selv. Kvittering( er) skal dokumenteres med bilder.
  • Øl og tobakk ligger ikke i dette budsjettet har vi blitt enige om,slik at vi stiller mest mulig likt der også.
  • Vi har de samme to ukene, så tilbud og priser skal være mest mulig likt for begge i den aktuelle perioden.
  • Begge har de samme to ukene som da blir uke 36 og 37 ( sept).

   

   

  Litt om oss.

  Begge har mann og 2 barn i nesten samme alder. Gnierfru har mannen hjemme under  utfordringen så det skal bli så likt som mulig for begge familier. Gnierfru har ett skolebarn og ett barnehagebarn. Siv-Hege har to skolebarn i barneskole. Gnierfru har en stesønn som er tenåring og som bor her ca 1 uke når pappaen er hjemme. Vi har noen ulikeheter i familiene, men ikke noe som betyr de store forskjellene.

   

  Gjett å vinn en liten oppmerksomhet:)

  Så sett i gang, gjett å vinn :) Hvem kommer nærmest om å få mest ut av pengene på disse to ukene :) Nytt innlegg vil komme i starten av uke 36 om dette og du kan gjette helt frem til lørdag i uke 36. Da avslutter vi for den uken og du kan gjette for uke 37 etter det. Først tar vi uke 36 ;)

 • Ny gjette konkurranse og svaret på den gamle.

  Mulig dere driter langt f... i hvor mye jeg klarer å spare, men jeg syntes det er gøy med konkurranser. 

  Jeg skriver denne delen mest for meg selv. Jeg konkurrerer litt med meg selv også. Vi sparer til noe bestemt nemlig en slik type:  Ingen NY båt, men nok båt for oss. Koster rundt 250 000. 200 000 er sparemålet, men jeg regner med at vi kanskje kommer til å samarbeide med banken om denne hehe. Vi håper vi får noen kr for vår gamle som vi kan legge inn i sparingen til denne.

   

  Forrige gjettekonkurranse!

  Var det kun 1 med på. Jeg kommer til å ha denne uformelle konkurransen i slutten av hver måned og sender over en liten premie til den som gjetter nærmest summen jeg har klart å spare opp på konto den aktuelle måneden. 

  Det var kun Siv-Hege som ble med denne gangen. Det håper jeg dere gjør noe med denne gangen. Men siden hun var den eneste, vinner hun. Men du var laaaangt unna Siv-Hege.  Hun tippet at det ville stå igjen 4237 kr på sparekontoen i slutten av juli. Jeg hintet om at det hadde kommet inn noen feriepenger på kontoen.

  Her er resultatet.  Det stod 2848 kr på den kontoen etter Danmarks ferien vår. Og jeg har da klart siden 30 juni, å spare opp kr 13979 kr. Som sagt så fikk jeg jo litt feriepenger denne måneden. Det dro jo opp summen en del. 

  August er nok ikke så innbringende, så her trenger dere ikke å ta i veldig. Men jeg håper jo at jeg skal klare å få dratt noen kr over dit da, og aller helst ikke ta NOE ut. 

  Så hva gjetter dere at summen på sparekonto er i slutten av august? Vinner publiseres i innlegget med svaret på dette.

  En liten premie sendes den som kommer nærmest det riktige beløpet. Det er kun kommentarer som kommer inn her på bloggen som er med, ikke på facebook eller instagram. (Lettere for meg å ha en oversikt)

   

  Vi blogges :)

   

 • Det nærmer seg slutten av månden.... gjette konkurranse

  Husker dere dette innlegget mitt i starten av månden?

  Bli med Siv-Hege å gjett da vel. Kanskje jeg bestemmer meg for å sende den som kommer nærmest en liten gave hihi. Vil dere at Siv-Hege skal vinne? 

  Ikke?... hiv dere på å gjett hva sparekontoen viser 31 juli :)

  Hint : Gnierfru har fått litt feriepenger.

  Thinking Boy
  Licensed from: toonerman / yayimages.com


   

   

 • Vant du kakebildet?

  Og vinneren er :

  Lillian Skinnes Therkelsen

  05.04.2016 kl.13:27 med rett svar

  ...................

  En venn du kan regne med 😊

   

  Gratulerer :)

  Send meg en mail på gravdalisabell@gmail.com

 • Vinn nytt kakebilde 🏆🏆🏆

  Siden jeg er i godmodus om dagen så gir jeg bort en spiselig kakebilde med FROZEN motiv til en heldig vinner.

  Det du må gjøre er å svare på denne gåten i kommentarfeltet her. Får du ikke kommentert, send meg en mail på gravdalisabell@gmail.com

  Merk mail med gåte.

  Skriv også hva som er problemet til at du ikke får kommentert.

  Du må fylle inn alle opplysninger ( usikker på den nettside biten om man MÅ der)

  Trekker en vinner med rett svar fredag 8 april på kvelden. Vinner annonseres på bloggen.

   

  GÅTE

  Hva får du hvis du blander en kalkulator med en venn?

   

  Premie  Hilsen   

   

   

   

   

 • Dette får du av meg...🚢🚢🚢

  Hvis du legger igjen ett hjerte i kommentarfeltet under så gir jeg deg koden på denne reisen <3 Er så heldig at mannen jobber i Color line og derfor får vi slike flotte turer innimellom.

  Sponset

   

  Klippet og limt pga dårlig tekst i bildet

  Gratis vårcruise til familie og venner

  Benytt sjansen og opplev et fantastisk vårcruise til Kiel. Flotte restauranter, eksklusive lugarer, fantastiske show, taxfreeshopping, spa og trening med havutsikt - og ikke minst et deilig soldekk der du kan la blikket hvile på horisonten.

   

  Inkludert i tilbudet er 1/2 pris oppgradering til 3-stjerners lugar med havutsikt. Avreise til og med 27. april.

   

   

  Hilsen   

 • Vinneren er 🎉🎉🎉🎉🐣🐣🐣

  Det var ikke mange som ble med i denne runden, kun 4 stk. Mange som har trykket liker men man måtte også legge igjen kommentar under  innlegget.

  Den heldige vinner av ett gavekort på spiselig kakebilde er :  Vi GRATULERER Veronika med seieren.

   

  Ta kontakt med meg på gravdalisabell@gmail.com   

 • Konkurranse- VINN Spiselig bilde til kake!

  Avsluttet

   

  Siden bloggen fortsatt er ganske fersk så tar det vel litt tid å få lesere og tilbakemeldinger på den. Litt tilbakemeldiger ser jeg og det er kjempe gøy. Det viser at NOEN liker det jeg gjør.

  Men jeg er nysgjerrig på hvor mange som leser- altså klikker innom diverse innlegg og ser hva som står der.

  Derfor trekker jeg ut en vinner av ett spiselig kakebilde ( valgfritt motiv ) som kan brukes innen 1 år. ( gavekort)!

  Det DU må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar under dette innlegget og dele innlegget på din facebook side.Bare å klikke på del kanppen så legges dette på veggen din. Jeg trekker en vinner 23 mars og gavekortet blir sendt ut etter påske.

  Lurer du på hva spiselig kakebilde er så ser det gjerne slik ut.

   Kaken er laget av Bellakaker.

  Her er det spiselig bilde både oppå kaken og på sidene.

   

  Spiselig bilde inneholder ingen kjente allergener.

  Du velger selv motiv og str eller antall bilder så lenge det er plass på ett ark. Ett ark er 19x25 cm stort.

  Lykke til.
   

 • Jeg er litt nysgjerrig jeg

  avsluttet
 • hits