Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Bilbingo for de litt større

Her kommer en litt vanskeligere.. skriv kommentar med mail så sender jeg den til deg.

Mal 2 :

#bilbingo #størrebarn #ferie #biltur #gnierfrublogg
 

 

 • Mal til bilbingo

  Her har jeg laget en mal til en type bilbingo.

  Lette på nett etter slike, fant INGEN. Lagde derfor selv og deler med dere som vil ha :) Liker ikke å bruke penger på sånt hehe.

  Mulig jeg lager flere å legge ut her. For å få tilgang til den, legg igjen en kommentar med mailadresse under hvis du vil ha denne tilsent som pdf eller word fil. Ps, reiser avgårde mellom 12 og 16 april, så ingen maler sendes ut da.

  Mal nr 1 :

  #bilbingo #ferieturmedbarn #påsktur #sommerferieibil #hjemmelaget #gnierfrublogg
   

   

 • Du kan få gratis sminke.... nesten!

  Om du vil ha sminke til 39 kr, så får du det ved å melde deg inn hos VeVay.  Trykk på linken for å komme til tilbudet.

  Gnierfru selv er ikke så opptatt av sminke, bruker kun eyeliner og mascara. Jeg har sjekket opp vilkårene for deg og det var ikke 15 sider å lese iallefall :) Bildet er bare en illustrasjon og ikke det produktet du får.

  makeup
  Licensed from: cafelab / yayimages.com


   

  Her er det som står :

  Vilkår

  Når jeg har mottatt mine produkter betaler jeg kun kr 39,- i frakt og eksp.avg. Samtidig blir jeg medlem uten forpliktelser. Fremover har jeg muligheten til å få 3 pakker i året med nye, spennende produkter tilpasset tema og sesong for kun kr 149 + kr 39 i porto og ekspedisjonsavgift. Jeg kan alltid få en forhåndstitt på mine kommende produkter via e-post.


  Når jeg har sendt inn min bestilling, aksepterer jeg at all kundeinformasjon behandles i henhold til personopplysningsloven, adresseopplysninger kan anvendes til direktemarkedsføring og til markedsføring via elektroniske medier.


  Etter å ha lest om alle fordeler jeg får som medlem, tar jeg stilling til om jeg ønsker å fortsette mitt medlemskap. Om ikke, gir jeg Vevay beskjed om dette.

  Vevay forbeholder seg retten til å sende likeverdig erstatningsvare samt å godkjenne bestillingen.

  Varen er levert når vi har levert den til postoperatøren i avsenderlandet, forbrukerkjøpsloven § 5, tredje ledd. Posten sørger for transport og import for meg som forbruker av varer, bestilt og levert ved innlevering i avsenderlandet fra ITH Sweden AB, som jeg er mottaker. Dette medfører ingen ekstra kostnader for meg.


  Vi aksepterer kun bestillinger fra personer over 18 år.
   

  OBS! Dette tilbudet gjelder kun for nye kunder og kun en gang pr kunde!


  Markedsføres av ITH Sweden AB, Box 48, 182 11 Danderyd, Sverige, org nr. 556596-7287 tel. +46855519580 (SEK till dagskurs)

  Som sagt, Gnierfru bare tipser og har ikke erfaringer med hverken sminken eller firmaet :)

   

 • Få 2, kanskje 4 gratis bonaqua

  Du kan få mine.😀
  Jeg gir bort min kupong. Send smak til 2290 og last ned kupongen. Det sies at når du har hentet ut en flaske får du ny melding. Ett par spørsmål du må svare på også får du kupong til en til 😍

  Hvis du bruker kupongen min, vil jeg gjerne at du skriver det i kommentarfeltet her så andre slipper å prøve å bruke den, så er den alt brukt. Takk 😉

  Første man til mølla. Her kan du altså få 4 stk bonaqua altså.

 • Vil du ha vareprøver på glutenfrie ting?

  Da kan du registrere deg hos semper her.

  Jeg leste igjennom betingelser, det kan se ut som det tilkommer ett medlemskap her som du fort kan melde deg ut av ved å sende en e-post til oppgitt adresse. Kommer litt utydelig frem i betingelser, men jeg tolker det slik.   

   

 • Få en gratis TASTE OF NATURE bar

  Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn navn og adresse, så vil den komme i posten sier de. Jeg har testet og venter på smaksprøve i skrivende stund.

  Trykk her for å komme til registrering. Det var ingen betingelser å finne, så dette tror jeg er en ren smaksprøve som man bare får.

  Granola Bar
  Licensed from: winterling / yayimages.com bildet er lånt og ikke den baren man mottar :)


   

 • Candy king vil ha deg til å teste godis.

  Meld deg på her, det har jeg gjort. Kanskje man får gratis godis OG muligheten til å ha en mening om det.

  Candies
  Licensed from: alenkasm / yayimages.com


   

   

   
 • hits