Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Kuponger med 50% rabatt til Legoland

Jeg hadde tenkt meg til Legoland i sommer, det blir ikke noe av. 

Derfor har jeg tatt vare på kupongkoder fra frokostblanding esker. En kupong gir 50 % rabatt til max 5 personer. Det må være med minst 1 barn mellom 3-12 og som betaler full pris/ billett pr.voksen for at kupongen skal være gyldig. Gjelder alle 5 personene. Rabatten benyttes på billetter kjøpt samme dag ( i luken ved ankomst)

Jeg ønsker at du deler ett av innleggene fra bloggen på facebook og skriver i kommentarfeltet under her hvilket du har delt. Da hjelper jeg deg, du hjelper meg. Vinn, vinn.

Kupongen er gyldig for 2017

3 Vinnere trekkes og publiseres 18 mai 2017.PS : Jeg har en konvolutt med info og diverse artikeler fra Danmarksferien i fjor- jeg sender den med en av billettene :) B.la annet en turist-guide cd som hører til Giveskud Zoo. 

 • Nyhet

  Jeg gir bort overskuddet.

  Har jeg kuponger jeg ikke trenger, gir jeg de bort. Det vil du finne mer av under kategori "gratis kuponger". Jeg krever ikke stort, men vil gjerne ha litt hjelp til å dele bloggen min på facebook.

  Regler

  Jeg vil gjerne at du deler ett innlegg du syntes er smart eller gøyalt på facebook. Skriv i kommentar feltet hvilket innlegg du har delt, så er du med i trekningen av den aktuelle kupongen. Noen ganger kan det gå dager/uker før en vinner trekkes, noen ganger bare timer. Her gjelder det å følge med og det vil stå i hvert innlegg.

  Noen ganger kan det også gå litt tid, det er jo ikke sikkert jeg har kuponger til overs bestandig.

  Alle kuponger kommer i egne innlegg.

  Special Offer Shows Words Sales And Notable
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


  #gratis #kuponger #sparpenger #hjelpehverandre #gnierfrublogg
 • hits