Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Gnierfru tar juleblogg ferie

Hei

Dere har kanskje merket at bloggen har vært rolig i det siste?

Jeg har hatt ide sperre/ skrive sperre eller en annen sperre. Nå tar jeg en liten jule ferie fra bloggen og lar kreativiteten blomstre. Så håper jeg at jeg er i gang igjen med både nye og gamle "prosjekter"  i starten av 2017.

Jeg takker alle dere som følger bloggen, ikke slutt med det, det er jo så koselig å ha deg med. 

Også vil jeg få ønske alle en RIKTIG god JUL og ett GODT nytt ÅR. Vi blogges i 2017.

Christmas gifts
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Pink old style alarm clock and pile of gold coins as 2017
Licensed from: Niwan Nuntasukkasame / yayimages.com 

 • REPOST- ønsker barna seg dyre ting- julegavetips!

  Har du en prins eller prinsesse i hus så kommer man ikke utenom bursdager en eller flere ganger i året.

  I fjor hadde vi ett luksus problem her. Da minsten fylte 3 år hadde han kun EN interesse og det var SMÅ biler.

  Men med ett tonn biler fra før, så jeg intet poeng med at alle bursdagsgjestene kjøpte ennå FLERE små biler. Jeg googla litt og kom over en elektrisk bil som kunne kjøres ute med han OPPI!! Jeg viste jo de fantes for vi kjøpte en slik til min ste sønn for 10 år siden. 

   Er vel nok biler dette? ( + de som ligger under sofaer og senger som ikke ble med på bildet hehe)

  Men WOW for en utvikling de har hatt på utseende iallefall.

  Så jeg ga beskjed til den voksne delen av familien om at jeg gjerne ville ha en spleise gave til minsten istedet for  mange små. Det vil si at alle overførte en valgfri sum til vår konto og vi handlet denne 

  Den kostet en formue egentlig, men når alle sammen gikk sammen om det, ble det ikke så mye på hver.

  Jeg laget ett stort kort til han med bilder av alle som hadde vært med på gaven så han kunne få ett forsøk på å forstå at det ble bare en gave og ikke mange og hvem han hadde fått bilen av. Han ble helt i ekstase, så min bekymring om flere gaver forsvant like fort som den kom.

  Så hvis ungene ønsker seg dyre ting, la de få det, men gå sammen og spleis på det også får de godta at de får det de ønsker seg veldig, men kun det :)

  Til jul.....

  Gjentar vi denne suksessen, han har fortsatt MYE leker og han leker stort sett med bilder av alle slag. Så istedet for masse julegaver i år, blir det en stor og noen få små. Han er 4 år og er fornøyd etter å ha åpnet tre pakker han. Det merket vi godt i fjor, da måtte over halvparten av julegavene åpnes dagen etter, fordi det ble for mye på julaften.

  I år spleiser nær familie på denne til han- vi har hatt noe ala denne som han har brukt mye ute. Den er 20 år gammel og gikk nå i stykker.  Denne koster en del penger og dette er noe mamma og pappa ikke har råd til å koste alene, så derfor fungerer denne løsningen med spleise gave så godt for oss. Kanskje vil det fungere for dere også?

   

 • Sju slag til jul på en rimeligere måte

  Hvis du er en av de som liker å ha litt utvalg av julekaker til jul, kan det fort bli dyrt å bake alle 7 slagene.

  Men hvis du gjør en avtale med to tre venniner om å bytte bakst har du flere slag uten å måtte koste på deg masse i ingredienser til forskjellig bakst.

  Baker du smultringer, koster det ikke SÅ mye ekstra å lage dobbel porsjon og dele den siste porsjonen på to venner. I allefall om du kanskje får igjen både krumkaker og kokosmakroner. Eller annen bakst.

  Også er min personlige mening da, at man ikke trenger 7 slag til jul, men her tror jeg det handler så vel om tradisjon som behov for noen.:)

  Lykke til med julebaksen, min starter i starten av desember, for det er julemånden for meg.

  Europris har også mye billig ferdig bakst å få kjøpt.

  Preparing gingerbread cookies for christmas
  Licensed from: sierpniowka / yayimages.com


   

   

 • Noe annet en julemat i romjulen?? Gjør kuppet nå.

  I romjulen er de fleste som regel lei julematen.

  Jeg vet ikke om alle Coop OBS butikker har dette tilbudet, men hos min lokale var det nå tilbud på hamburger fra gilde til kr 29,90 pr pk. Før kostet disse 87 kr pr pk.

  Du kan jo smelle til med en god hamurger og deilig hjemmelaget pommes frites i romjulen, eller bruke de som karbonader og ha en deilig karbonade middag?

  Disse ble solgt unna fordi datoen går ut den 10 nov. Jeg puttet de i frysa jeg. der ligger de godt til jeg får bruk for de.

  Jeg handlet hos Coop Obs Sandefjord :)

   

 • Kjøp julegavene nå, spar både penger og tid.

  Det er i grunn salg hele året.. på ett eller annet!

  Har du registrert deg på via trumf ( du må være trumf medlem først) ? Jeg har gjort det for lenge siden. Derfor bruker jeg denne siden til å finne nettbutikker jeg vil handle i. Du vil finne en fin oversikt over butikker på siden der med forskjellige kategorier. En fordel til, er du får samlet en del butikker "under samme tak" inne hos via trumf.

  Så når jeg har funnet ut at jeg vil se innom Ellos etter julegaver, går jeg på salg/ outlet og ser hva de har der. Kanskje finner jeg både gave til mamma, mormor osv der.

  Jeg går gjerne på supersalg om det er noe som heter det, setter sortering på laveste pris først og begynner å kikke. Kanskje jeg ikke fant noe til mamma eller mormor, men jammen dukket det opp en flott genser til en søster eller bror. 

  Gjør du dette med forskjellige nettbutikker, så vil du spare både tid å penger på julegave handelen i år.

  Silver christmas gift
  Licensed from: Yellowj / yayimages.com


   

  Jeg har kjøpt inn julegaver siden i sommer og er nesten ferdig. Julen skal jeg bruke på andre ting. 

  Ett annet tips er å få kjøpt julegavepapir på stor rull hos grossist- om du kjenner noen som er kunde hos eks norengros eller de har utsalg i nærheten av deg. Da har du kvalitets papir, slik butikkene bruker i mange år fremover ( samme motiv år etter år da men). Gnierfru er på 5 året med sin rull :O Pakkene er pakket inn og sortert i poser ettersom hvem de skal til.

  Eller du kan bruke gråpapir og hampetau. Flott og rimelig det også. Kjøpes på biltema, clas ohlson osv.

  Man kan også lage egne julegaver. Jeg anbefaler dere å ta en titt innom denne bloggen for inspirasjon. Hun her er ei krativ og flink dame, som lager alt mulig av gjenbruks ting.

  Lag liste....

  Det aller viktigeste tipset i dag blir kanskje.... lag en liste over hvem du skal gi julegave og hva vedkommende får. Spesielt hvis du startet med gaver i sommer, slik som meg. Jeg hadde ikke husket hva jeg kjøpte til svigerfar i sommer om jeg ikke hadde skrevet det ned. Også unngår du dobbel kjøp hehe.

  Lag gjerne budsjett før du går i gang også, så er det ennå lettere å finne gaver på nett forhåpentlig.

  Lykke til med innhøstningen.

   

   

   

 • 48 dager til jul 🎄 🎄 🎄

  Og jeg har laget en ny kategori som vil handle om jul og økonomi. Sjekk ut JULEBLOGGEN i kategori boksen. 

  Det første jeg starter med er å dele hvilke digitale julekalendere jeg er med på på gnierfru sin facebook side. Her leser jeg vilkår og kommenterer om det er noe spesielt å merke seg. 

  Gnierfru sin facebook side finner du her. 

  Christmas gifts
  Licensed from: Yellowj / yayimages.com


   
 • hits