Gnierfru - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Innmeldt i min 4 bokklubb nå.

Jeg liker velkommen gavene- eller lokke tilbudene.

Jeg VET at dette er lokke gaver, de lokker meg til ett medlemskap jeg sikkert ikke trenger. Jeg MÅ være medlem ett år, hvis ikke må jeg betale tilbake ( sikkert med renter) for gaven jeg mottok. Dette er gjenganger hos alle bokklubber. Men jeg er ikke kjøpsforpliktet- det vil si, jeg kan avbestille alle medlemspakker i ett år fremover. Jeg tipper at bokklubbene også spekulerer litt i at mange kunder vil glemme å avbestille, og da heller ikke gidde bruke penger på porto for å sende tilbake. Dermed tjener de allikevel penger på deg. 

 

Gnierfru er smartere.

Dette er som sagt 4 bokklubben jeg melder meg inn i- kun for gavens skyld. Jeg gir gjerne bort bøkene i julegave og avbestille alle de andre bøkene det neste året. Jeg tror jeg har glemt dette 1!! gang, da valgte jeg å bruke de pengene på porto og sende bøkene tilbake. Men på 6-7 mnd. nå er det kun en gang jeg har glemt å avbestille. Har ett godt system på det- mer om det her.

Denne gangen fikk jeg juice maskin- jeg hadde en før og har savnet den masse etter jeg valgte å selge den. Har lenge vurdert å kjøpe ny- godt jeg ikke gjorde det.  da sparte jeg noen hundrelaapper, for dette fikk jeg for 129 kr. Det er billige bøker og juice maskin det!!..... (så lenge jeg husker å avbestille ennå flere bøker fremover.)

For plutselig dukket dette lokke tilbudet opp i en bokklubb jeg IKKE var medlem av. Slo til og nå er jeg den heldige eier av juice maskin og 1 år medlemskap i nok en bokklubb * fnis*

Må nok lese en eller to av disse bøkene også ser jeg...

Gleder meg til å starte "jucingen" :)
 

 

 • Hvilke tilbud benytter Gnierfru seg av?

  Det kommer nye tilbud hver uke i appen!

  Mattilbud appen bruker jeg hver uke. Den er genial. Les mer om apper jeg bruker i bloggen her.

  Men hvilke tilbud benytter jeg meg av- det finnes jo ett hav av de og ikke alle er like gode. Jeg skal gi en liten oversikt over hvilke tilbud jeg syntes er fine denne uken, som passer min familie og som jeg har sjekket opp tidligere mot original pris i samme butikk. Det finnes sikkert mange flere tilbud som er gode, men om jeg ikke har erfaring med tilbudet- mener jeg heller ingen ting om det. Den lilla ringen er ett tilbud som er normal pris i min lokale butikk på samme produkt- men jeg fant bare denne ene tingen.

   

  Denne uken har jeg sett på 2 butikker i mattilbud appen.

  Coop Obs og Meny sine tilbud. Jeg har laget grønne haker på de varene jeg syntes er gode.  Grønne haker er varer jeg ville hamstret inn i litt større mengder. Nå har jeg frys å kjøle fulle etter en runde i nabolandet her- så det blir ikke så mye hamstring her fremover. Men mindre det er ting jeg vet det går mye av som vi ikke har i hus. Det kan være flere gode tilbud her, men som sagt. jeg haker rundt de JEG villa hatt bruk for og som jeg har sjekket opp mot normal pris, selv om jeg kanskje bare sparer 1 kr mot normal pris.

  Her er noen av tilbudene jeg har bitt meg merke i :

  Coop Obs  Meny har 10 kr marked denne uken- her er tilbudene jeg ville benyttet.  Var dette innlegget nyttig? Skriv ja( eller noe annet om du vil) i kommentar feltet- kanskje jeg lager flere sånn fra uke til uke :)
   

   

   

   

 • Jeg har mistet handlelysten!

  Jeg har ALDRI vært noen shopping guru, men nå er handlelysten helt borte.

  Syntes det er mer gøy å SPARE penger enn å bruke de haha. Snakk om å bli miljøskadet av sin egen "hobby". Liker ikke å handle utenom handle dagen- da kan jeg gå å kose meg.

  Men, jeg MÅ i butikken for å kjøpe inn mer melk og deodorant. ( Gikk tom for deo. i går- tenkte shit heller, men ugh... det fungerer IKKE uten altså).

  Men jeg er ikke litt fristet til å reise i butikken, nettopp fordi jeg egentlig vet at jeg sikkert handler mer en melk å deo. Derfor skriver jeg det her- da er det litt "lettere" å holde seg på matta hahaha. Tro det eller ei, men dere lesere "hjelper" litt på veien innimellom, for når det først er skrevet her- føler jeg ett større ansvar en hvis jeg IKKE hadde skrevet det her i bloggen. 

  Nevnte jeg at jeg er blitt "miljøskadet" av dette?

  Ja, ja... sånn er det. Men jeg trives med det uansett å rar du tenker jeg må være *fnis*. Så nå sitter jeg å manner meg opp, for å putte to barn i bilen- det høljer ned ute, for å reise i butikken å handle KUN melk og deo. Ønsker dere en riktig god og forhåpentlig litt mindre snø/regnfull helg en det som har vært her! ( det kom vel 10 cm snø her i dag)

  haha comic bubble retro text
  Licensed from: studiostoks / yayimages.com


   

   

 • Takk :)

  Tusen takk :D

  Lurer du på hvorfor jeg takker?

  Jeg takker deg.....

  ...fordi DU leser bloggen min og fordi DU kommenterer. Jeg har ikke den største trafikken på bloggen, det er sjelden jeg havner på noen lister. Men det gjør ingen ting. Jeg er glad for at det er litt trafikk her på bloggen, også da det ikke er så ofte nye innlegg. Setter pris på alle lesere, enten det er 5 stk eller 300 stk :)

  Composite image of thank you message
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

   

   

   


   

 • Ang Harryhandel og dyrevelferden....

  Jeg handler KUN Svenskt kjøtt, hvor det står at dyret er født i Sverige og slaktet i Sverige. 

  Nettopp fordi jeg er opptatt av dyrevelferd, selv om jeg liker billig mat, liker jeg ikke at dyr plages for at jeg skal spise de billig. Men min mormor bor i Sverige, har gjort det i mange år. Hun forsikret meg om at dyrevelferd og regler iht. slakt er ganske like som de Norske for Svenske dyr. Da kjenner jeg meg litt tryggere på at biffen jeg spiser ikke er verre en biffen jeg spiser om den er Norskprodusert. Idealen min er økologisk, men der er jeg for Gnien til å ville punge ut ennå. Kanskje når barna må fø seg selv etter å ha flyttet ut hehe. Da skal jeg ta meg råd til økologisk, for jeg forstår godt at det er dyrere produksjon på det. 

  Så om du er opptatt av dyrevelferd, og kjøper kjøtt i Sverige, sjekk hvor dyret er født og slaktet. Det skal stå på pakningen. Det er bittelitt dyrere en kjøtt fra Holland, Tyskland osv, men JEG føler meg litt tryggere på Svenskene. 

  cow
  Licensed from: lamianuovasupermail@gmail.com / yayimages.com

  #dyrevelferd #harryhandel #svenskedyr #passerpå #gnierfrublogg


   

 • Hvilket sparetips vil du ha?

  Sitter du inne med spørsmål om konkrete sparetips? 

  Spør meg gjerne- jeg skal svare så godt jeg kan på hvordan eller hva JEG ville gjort uten at det må være fasiten :) Det er lov å sende Gnierfru pm på facebooksiden også om man vil det.

  Let's Work For You Concept
  Licensed from: Krasimira Nevenova / yayimages.com


   

   

 • Billig påsken til Gnierfru familien

  Jeg ville ikke bruke mye penger på ferie i påsken.

  Vi er så heldige å ha familie som eier hytte som vi får låne gratis. Denne gangen ble det svigerfar sin- som ligger 6 timers kjøring hjemmefra. Det var også en anledning til å få hilst på den delen av gnierfru svigerfamilien som man sjelden snakker med, mye pga avstand.

  Stuffed chick with easter eggs
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


   

   

  Det ble ikke helt gratis, men billig allikevel.

  Men det koster å reise avgårde, 6 timer vekk i diesel penger for vår del. Og mat må man ha. Men der tok jeg med ALT hjemmefra hehe. Pakket ned i det vi hadde av fryse og kjøle-bager. Vi var 2 voksne, en tenåring og to barn på tur, så det ble med litt mat ja.

  Men jeg tror vi brukte av rene kr på turen ( ikke inkl drivstoff, mat, bompenger osv) 300 kr jeg. Det ble noe mat langs veien hjem, pluss noe akutte apotek varer på påskeaften. men det er jo klart vi har lagt bak oss en del hundrelapper i drivstoff. Maten hadde vi spist hjemme allikevel, så den tar jeg ikke med.

  Uten å ha regnet på det nøyaktig kom vel ferien vår på ca 1500 kr på 5 stk for 5 dager. Det er jeg gniergodt fornøyd med :) Med tanke på stor bil som bruker mye diesel så er ikke dett ille. ( Heldigvis ikke hverdagsbilen dette)

  Vi har hatt en regnfull påske, men koselig. Godt å komme hjem var det uansett. 

  Her kan du lese om bilbingoen jeg laget til barna. Det ble kjempe suksess. Hadde litt godis i premie til dem. Flere maler her. Finn.no har også en digital en som kan gjøres på nettbrett og mobil. Du kan enkelt lage en selv i Word også.

   

  Håper du har hatt en fin påske og ikke svidd av hele lommeboka :)

   

 • Betale med Svensk eller Norsk??

  Dette spørsmålet fikk jeg mye av når vi var i Sverige.

  Jeg svarer ALLTID : "Svensk"

  Sweden Round Button
  Licensed from: basheeradesigns / yayimages.com


   

  Det lønner seg. På tross av dårlig valuta på de Svenske kronene om dagen. Men svar alltid Svensk når de spør, eller si at du vil betale med Svensk valuta om de ikke spør.

  Se her  #svenskvalutta #harryhandel #sparpenger #velgrett # valutta #gnierfrublogg
   

   

 • Mel er mye billigere i Svergie

  Hva er navnforskjellen på mel typene?

  http://www.dinside.no/okonomi/mel-er-mye-billigere-i-sverige/63928688 Det finner du ut her.

  Det er MYE penger å spare på å handle mel i Svergie. Gnierfru handler inn speltmel og havregryn for det meste. Noen ganger rug og bygg også.

 • Bilbingo for de litt større

  Her kommer en litt vanskeligere.. skriv kommentar med mail så sender jeg den til deg.

  Mal 2 :

  #bilbingo #størrebarn #ferie #biltur #gnierfrublogg
   

   

 • Mal til bilbingo

  Her har jeg laget en mal til en type bilbingo.

  Lette på nett etter slike, fant INGEN. Lagde derfor selv og deler med dere som vil ha :) Liker ikke å bruke penger på sånt hehe.

  Mulig jeg lager flere å legge ut her. For å få tilgang til den, legg igjen en kommentar med mailadresse under hvis du vil ha denne tilsent som pdf eller word fil. Ps, reiser avgårde mellom 12 og 16 april, så ingen maler sendes ut da.

  Mal nr 1 :

  #bilbingo #ferieturmedbarn #påsktur #sommerferieibil #hjemmelaget #gnierfrublogg
   

   

 • Påskeferie :)

  Med dette tar Gnierfru familien påskeferie.

  Men følg gjerne bloggen etter påske, da kommer det innlegg om hvordan det gikk på harryturen nå rett før påske, hvordan det gikk i påskeferien og sikkert noe annet også. Det kommer også en oppdatering om hvordan sparingen går- det hender det er tilbakefall der. Følg med bloggen over påske. 

  Med det ønsker Gnierfru dere en 

  Golden egg in nest on white background
  Licensed from: motorolka / yayimages.com

  Riktig God påske til mine lesere.

  Ps : skal holde på litt på snapp og insta i ferien :)


   

 • Nyhet

  Jeg gir bort overskuddet.

  Har jeg kuponger jeg ikke trenger, gir jeg de bort. Det vil du finne mer av under kategori "gratis kuponger". Jeg krever ikke stort, men vil gjerne ha litt hjelp til å dele bloggen min på facebook.

  Regler

  Jeg vil gjerne at du deler ett innlegg du syntes er smart eller gøyalt på facebook. Skriv i kommentar feltet hvilket innlegg du har delt, så er du med i trekningen av den aktuelle kupongen. Noen ganger kan det gå dager/uker før en vinner trekkes, noen ganger bare timer. Her gjelder det å følge med og det vil stå i hvert innlegg.

  Noen ganger kan det også gå litt tid, det er jo ikke sikkert jeg har kuponger til overs bestandig.

  Alle kuponger kommer i egne innlegg.

  Special Offer Shows Words Sales And Notable
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


  #gratis #kuponger #sparpenger #hjelpehverandre #gnierfrublogg

 • Det kommer flere å flere dato/parti nettbutikker.

  Det er musikk i Gnierfru sine ører.

  Jeg har tidligere skrevet om både Havaristen og Holdbart, Nå har jeg kommet over to til.

  Matsmart( obs, varene må hentes i Sverige- du kan velge mellom flere steder) og Lavpriskurven her i Norge. Sortimentet varier fra hva de tar inn, men du kan gjøre noen skikkelige kupp :)

  Tips så ikke dette blir impulskjøp er å lage liste over de 10 mest brukte matvarene dine og se om noen av disse butikkene har flere av disse produktene inne. Kjøp så inn en del for å ha på lager. Husk at mye har gått ut på dato, men fortsatt er spiselig og godt i lang tid etterpå.

  Lykke til med shoppingen.

  Bag full of golden coin
  Licensed from: Dazdraperma / yayimages.com

  #sparpenger #penger #økonomi #datovarer #nettbutikk #gnierfrublogg
   

   

 • Avsløringen- nok en gnier funnet

  Handleliste uke 14- avsløringen.

  Det var ikke overhengende mange som gjettet, men av dere to som gjorde det vil jeg

  Gratulere "Spartidogpenger" med å komme nærmest svaret.

  1124 kr kostet varene i dag + 108 kr i brus som jeg kjøper senere = 1232kr

  Gratulerer :)

  ************************************************

  Bloggen "Spartidogpenger" handler naturlig nok om økonomi, slik som Gnierfru sin. Litt samme konsept vil jeg si. Følger dere Gnierfru, er det absolutt verdt å følge Spartidogpenger også. To hoder tenker bedre en ett.

   

  funny cartoon android
  Licensed from: artenot / yayimages.com


   

 • Var det best å ta med eller heller kjøpe i kiosken som vi gjorde sist? Oppfølging til Kinotur på budsjett

  Det var spørsmålet jeg stilte barna etter filmen var ferdig.

  Jeg selv hadde nesten regnet med at svaret ville bli kiosken. Hva tror du?

  "Var det greit å ha med eget godis eller er det bedre å kjøpe i kiosken?" spurte jeg de to jentene på 7 år. Vesla mi fikk lov å ha med seg ei venninne i dag.

  popcorn shop
  Licensed from: adrenalina / yayimages.com


  Svaret ble....

  "Bedre å ha med selv"- sa de begge to.

  "Hvorfor det?" spurte jeg da.

  Den ene svarer- " fordi da slapp vi å stå i kø før filmen også hadde jeg mye mer å velge i"

  Føler jeg har gjort ett godt valg altså :) Vinn, Vinn for meg.


  Disse tre tollungene er klare for smurfefilm. Filmen kan anbefales :)


   

   

  #smurfefilm #kino #tokmedgodis #spartepenger #fornøydebarn #gnierfrublogg

 • Selger du billig nok, blir du kvitt det.

  Har du mye ting og tang liggende til ingen nytte?

  Vi som har barn som vokser, har det nok slik vil jeg tro. Iallfall er det slik her i hus, men det er ikke bare klær og sånt som unga vokser ifra som blir liggende. Jeg tar en opprydding iblant og du verden å mye rart jeg finner altså.

  Mange tenker nok at det er ett styr med å ta bilder og legge ut osv. Tja, kanskje, men det er blitt mye mer lettvint med disse nye appene som LETGO, FINN appen, Shpock osv

  Jeg har to av disse som jeg bruker, i tillegg til en del grupper på facebook. Jeg bruker finn og letgo. Det er på letgo jeg selger mest, av de plassene jeg legger det ut på.

  ambition grunge rubber stamp isolated on white background
  Licensed from: fotoscool / yayimages.com


   

   

  Det er viktig å ikke gi seg.

  Det hender ting blir liggende 1 år ekstra fordi jeg ikke fikk solgt det i fjorårets sesong. Ta bunader foreksempel, de fikk jeg ikke solgt i fjor. De ble liggende i "salgskapet" mitt. Dette er ett skap hvor jeg samler opp ting som skal selges.

  Jeg tenkte at nei vel, da kan det jo hende jeg får solgt det neste år. La ut begge bunadene på letgo i dag. SOLGT samme dag. 

   

  Pris er viktig.

  Jeg selger unna ting veldig billig noen ganger. Jeg tenker at det er bedre å få 50 kr for en ting en å både gi det bort til uff konteiner OG itillegg bruke bensin på å kjøre det det.

  Ta disse to bunadene da...  De husker jeg ikke hva jeg la de ut til i fjor, men tenkte at NÅ skal jeg bli kvitt de. Kr 100 for guttebunad og kr 150 for jentebunad. DET vil jeg påstå er billig når de nye ble kjøpt inn for 499 eller mer hver seg.

  Men det virket, som sagt så ble de solgt bare en time etter jeg la de ut. Jeg fikk igjen noen kr istedenfor å måtte bruke penger ( les bensin) på å bli kvitt de.

   

  Har du tenkt på at du priser deg ut?

  Det kan jo være nettopp det som skjer når man ikke får solgt, jeg har lært at hvis prisen er lav nok, selger du tingene dine kjapt stort sett. Men du må selge til riktig tid, å selge bunad i November, er som å tro på julenissen. Man er optimist en stund, til håpet går over!!

  Andre lure ting er å lage pakker av ting. Enten det er klær eller andre ting som kan "høre sammen".

  Noen ting er jo verdt å beholde da istedet for å selge med store tap. Men det må være den enkeltes sak å vurdere.

  Lykke til med salget.
   

  #selgebrukt #kjøpogsalg #priser #brukt #smartetips #gnierfrublogg

 • Jeg burde kanskje reise mer...

  Tur/retur Danmark??

   

  Gnierfru mannen jobber nemlig for Colorline og seiler tur/ retur Danmark hver dag. Dermed reiser jeg og barna gratis over og tilbake. Det er jo kjent at det er gode priser på det meste på en slik Colorline ferje....- taxfree- matbutikk osv.

  Gnierfru mannen får utrolige bra priser på godis ombord. Nesten litt farlig det der, men tror vi har klart å finne en grei balanse på spisingen her i heimen. Men han får også  gode priser på mat, "problemet" mitt er å få han til å kjøpe det med seg. Han har hverken kjøle eller fryseplass på lugaren ( knapt nok plass til seg selv), så alternativet er å handle i butikken rett før han går i land på fri. Noe han ikke har tid til, eller gidder å bruke tid på for den saks skyld. Forståelig nok.

  Connection, SuperSpeed 2 and Harbour in Larvik, Norway
  Licensed from: kekanger / yayimages.com


  Noen tanker på kveldstid.

  Så i mine kveldstanker sitter jeg her å tenker,.... burde jeg "harryhandlet" med en båttur til Danmark i ny og ne?... Det vil jo gå med en HEL dag, siden en tur/retur tar 8 timer.

  Hmmm, dette skal jeg tenke på....Kan jo prøve å ta det som en tur ( syntes ferjetur er så vannvittig kjedelig i grunn)

  Det positive med det er at jeg får sett mannen min mens han er på jobb, får ennå billigere mat en ved en normal tur ( fordi han får disse rabattene) og ungene får luftet seg litt. Og jeg kan jo handle inn en del ,så slipper vi turen så ofte.

  Bare legger ved ett eksempel på hvor "heldige" vi er på godisfronten....


  #reise #shopping #sparepenger #økonomi #colorline #gratistur #billigmat #luksusproblem
   

 • Kinotur på budsjett.

  Barna og jeg skal på kino.

  Og vi har råd til å bruke penger, men jeg syntes det er gøy å spare penger. Derfor sparer jeg der jeg kan, selv om jeg ikke må. Målet er jo å klare å sette av 50K til sparing innen august er over. Da må det jo spares på veien dit.

  Men jeg vil ikke leve helt på kanten, når jeg absolutt ikke må. Derfor spanderer jeg en kinotur på ungene i ny og ne ( ofte er det en form for belønning for noe bra de har gjort osv) og i morgen ( søndag) skal vi på kino og se den nye smurfefilmen. 

  Det er premiere dager på vår kino og de deler ut litt ekstra ting- det er verdt å få med seg for en Gnierfru. Eller, det er vel helst Gnierfru sine barn som nyter godt av det.

   

  Hvordan spare penger på å gå på kino tenker du kanskje?

  Billettene koster det de koster, men jeg passer på å kjøpe de på nett og i tillegg da få kinopluss poeng, som senere kan gi meg gratis billetter osv. 

  Vi tar med eget godteri og brus, pakket i en liten ryggsekk. Har aldri opplevd å bli stoppet for å ha med ting inn i kinoen. Ja jeg skjønner at de må tjene penger på kiosk salget og jeg har mange ganger kjøpt der, men ikke når jeg aktivt går inn for å spare noen kr. Da tar jeg med hjemmefra!!

  Som dere ser bruker jeg matbokser til godisbokser. De med flere rom er geniale :)

  Brusen kjøper jeg mye billigere i butikken på forhånd. Jeg kjøper gjerne 1,5 liter og heller over på mindre flasker. Det blir billigere. Jeg bruker ungenes drikkeflasker til å fylle på om jeg ikke har 1/2 liters flasker.

  Soda pouring into glass
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


  Bensin forbruket får jeg ikke gjort så mye med- annet en at vi fyller tanken de dagene det er aller billigst. For oss er det mandag før kl 11.

  Så da er vi klare for .....

  #kinotur #budsjett #penger #pengerspart #økonomi