Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Gps klokke til barn

Helt ny og ubrukt Gps klokke.

Selges da jeg ikke får den til å samarbeide med min telefon. Den virker slik den skal ellers.
Kjøpt på Ebay og er en kopi av de orginale. Ny pris inkl frakt ble 450 kr. Selges for 250 kr pluss evnt porto. Jeg har vips.

 • Innmeldt i min 4 bokklubb nå.

  Jeg liker velkommen gavene- eller lokke tilbudene.

  Jeg VET at dette er lokke gaver, de lokker meg til ett medlemskap jeg sikkert ikke trenger. Jeg MÅ være medlem ett år, hvis ikke må jeg betale tilbake ( sikkert med renter) for gaven jeg mottok. Dette er gjenganger hos alle bokklubber. Men jeg er ikke kjøpsforpliktet- det vil si, jeg kan avbestille alle medlemspakker i ett år fremover. Jeg tipper at bokklubbene også spekulerer litt i at mange kunder vil glemme å avbestille, og da heller ikke gidde bruke penger på porto for å sende tilbake. Dermed tjener de allikevel penger på deg. 

   

  Gnierfru er smartere.

  Dette er som sagt 4 bokklubben jeg melder meg inn i- kun for gavens skyld. Jeg gir gjerne bort bøkene i julegave og avbestille alle de andre bøkene det neste året. Jeg tror jeg har glemt dette 1!! gang, da valgte jeg å bruke de pengene på porto og sende bøkene tilbake. Men på 6-7 mnd. nå er det kun en gang jeg har glemt å avbestille. Har ett godt system på det- mer om det her.

  Denne gangen fikk jeg juice maskin- jeg hadde en før og har savnet den masse etter jeg valgte å selge den. Har lenge vurdert å kjøpe ny- godt jeg ikke gjorde det.  da sparte jeg noen hundrelaapper, for dette fikk jeg for 129 kr. Det er billige bøker og juice maskin det!!..... (så lenge jeg husker å avbestille ennå flere bøker fremover.)

  For plutselig dukket dette lokke tilbudet opp i en bokklubb jeg IKKE var medlem av. Slo til og nå er jeg den heldige eier av juice maskin og 1 år medlemskap i nok en bokklubb * fnis*

  Må nok lese en eller to av disse bøkene også ser jeg...

  Gleder meg til å starte "jucingen" :)
   

   

 • Name It Bunad-str 68

  Fant denne søte lille i skapet mitt.

  Name It bunad/ festdrakt str 68 fra 2011 

  Følger med skjorte, men den er litt gulnet i kragen etter å ha hengt i skapet noen år. Pent brukt.

  50 kr og den er din, Kjøper betaler porto i tillegg til prisen.

  Jeg har Vips.
   

 • NYHET- Gnierfru`s bruktbutikk

  Her legger jeg ut det jeg ikke trenger lengre. Selger ofte ting til en billig penge, bare for å bli kvitt det og for at noen andre skal få glede av det.

  Pris og info kommer med bilder/ innlegg. Jeg har Vips.

  Shopping Bags Dancing Shows Shop Buys
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

  #bruktbutikk #sparmiljøet #gjenbruk #sparpengerpåbrukt #økonomi #gnierfrublogg
   

 • Hvilke tilbud benytter Gnierfru seg av?

  Det kommer nye tilbud hver uke i appen!

  Mattilbud appen bruker jeg hver uke. Den er genial. Les mer om apper jeg bruker i bloggen her.

  Men hvilke tilbud benytter jeg meg av- det finnes jo ett hav av de og ikke alle er like gode. Jeg skal gi en liten oversikt over hvilke tilbud jeg syntes er fine denne uken, som passer min familie og som jeg har sjekket opp tidligere mot original pris i samme butikk. Det finnes sikkert mange flere tilbud som er gode, men om jeg ikke har erfaring med tilbudet- mener jeg heller ingen ting om det. Den lilla ringen er ett tilbud som er normal pris i min lokale butikk på samme produkt- men jeg fant bare denne ene tingen.

   

  Denne uken har jeg sett på 2 butikker i mattilbud appen.

  Coop Obs og Meny sine tilbud. Jeg har laget grønne haker på de varene jeg syntes er gode.  Grønne haker er varer jeg ville hamstret inn i litt større mengder. Nå har jeg frys å kjøle fulle etter en runde i nabolandet her- så det blir ikke så mye hamstring her fremover. Men mindre det er ting jeg vet det går mye av som vi ikke har i hus. Det kan være flere gode tilbud her, men som sagt. jeg haker rundt de JEG villa hatt bruk for og som jeg har sjekket opp mot normal pris, selv om jeg kanskje bare sparer 1 kr mot normal pris.

  Her er noen av tilbudene jeg har bitt meg merke i :

  Coop Obs  Meny har 10 kr marked denne uken- her er tilbudene jeg ville benyttet.  Var dette innlegget nyttig? Skriv ja( eller noe annet om du vil) i kommentar feltet- kanskje jeg lager flere sånn fra uke til uke :)
   

   

   

   

 • Jeg har mistet handlelysten!

  Jeg har ALDRI vært noen shopping guru, men nå er handlelysten helt borte.

  Syntes det er mer gøy å SPARE penger enn å bruke de haha. Snakk om å bli miljøskadet av sin egen "hobby". Liker ikke å handle utenom handle dagen- da kan jeg gå å kose meg.

  Men, jeg MÅ i butikken for å kjøpe inn mer melk og deodorant. ( Gikk tom for deo. i går- tenkte shit heller, men ugh... det fungerer IKKE uten altså).

  Men jeg er ikke litt fristet til å reise i butikken, nettopp fordi jeg egentlig vet at jeg sikkert handler mer en melk å deo. Derfor skriver jeg det her- da er det litt "lettere" å holde seg på matta hahaha. Tro det eller ei, men dere lesere "hjelper" litt på veien innimellom, for når det først er skrevet her- føler jeg ett større ansvar en hvis jeg IKKE hadde skrevet det her i bloggen. 

  Nevnte jeg at jeg er blitt "miljøskadet" av dette?

  Ja, ja... sånn er det. Men jeg trives med det uansett å rar du tenker jeg må være *fnis*. Så nå sitter jeg å manner meg opp, for å putte to barn i bilen- det høljer ned ute, for å reise i butikken å handle KUN melk og deo. Ønsker dere en riktig god og forhåpentlig litt mindre snø/regnfull helg en det som har vært her! ( det kom vel 10 cm snø her i dag)

  haha comic bubble retro text
  Licensed from: studiostoks / yayimages.com


   

   

 • Takk :)

  Tusen takk :D

  Lurer du på hvorfor jeg takker?

  Jeg takker deg.....

  ...fordi DU leser bloggen min og fordi DU kommenterer. Jeg har ikke den største trafikken på bloggen, det er sjelden jeg havner på noen lister. Men det gjør ingen ting. Jeg er glad for at det er litt trafikk her på bloggen, også da det ikke er så ofte nye innlegg. Setter pris på alle lesere, enten det er 5 stk eller 300 stk :)

  Composite image of thank you message
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

   

   

   


   

 • Jeg gjettet 500 kr! _ Ukens handling uke 17

  Klarte jeg det?

  Nei :( MEN det var heller ikke så ille langt unna... hadde det ikke vært for 10 kr marked hos meny, hadde jeg kommet UNDER 500 kr :) 557 kr totalt.

  Da fikk jeg kjøpt inn litt ekstra på 10 kr marked. Men jeg måtte legge til 282 kr på forrige ukes budsjett, da jeg handlet litt på Lørdag også. Noe av disse varene "blir jo med " inn i denne uken ,så da deler jeg summen i 2 og fører halvparten over på denne uken. Totalt blir det da kr 698 denne uken. 198 kr over det jeg trodde. Godt fornøyd med vurderingen min jeg da.

  Hva fikk jeg for 557 kr da?

  Dette...  4 pizzadeig- disse bruker jeg til alt fra innbakt pizza til snurrer til pinnepølser osv. 

  2 lungemos- det er vi og 80 åringene som spiser dette hehe, men ungene elsker det. 10 kr pølsa.

  2 fløtepudding- kjempegodt som pålegg.

  2 tubeoster til 20 kr stk.

  10 rett i koppen supper til 10 kr stk

  8 flasker smoothie til 10 kr stk- ungene får dette i matpakken som en del av 5 om dagen frukten.

  4 stk kiwi

  2 av dressingene vi bruker her i hus

  2 havregryn- den ene økologisk

  Tilslutt truseinnlegg og bind- en fordel med en kommende overgangsalder en gang i fremtiden, må være å skulle slippe å kjøpe dette.

  Litt av maten som ble med over i denne uken fra Lørdag er frukt, bordsmør, fluortabletter, agurk, og tomater.

  Handlingen er basert på at jeg har vært å kjøpt inn i det aller meste vi trenger i Sverige tidligere, derfor trenger jeg egentlig bare å supplere noen månder fremover. Regner derfor med å ha ganske lave summer på ukes budsjett. Vi handlet for ca 4000 kr i mat i Sverige. Deler jeg dette på 3 mnd som er tiden det vil ta før jeg reiser over neste gang, blir det 1333 kr månden. Deler jeg dette videre på 4 uker, blir det 334 kr uken. Hvis jeg legger på 600 kr som ett snitt for ukeshandlen jeg har hver mandag, ender jeg opp med 934 kr uken. Det er veldig bra om jeg klarer å holde det :)

   

  Ha en fortsatt super uke folkens.

 • Ang Harryhandel og dyrevelferden....

  Jeg handler KUN Svenskt kjøtt, hvor det står at dyret er født i Sverige og slaktet i Sverige. 

  Nettopp fordi jeg er opptatt av dyrevelferd, selv om jeg liker billig mat, liker jeg ikke at dyr plages for at jeg skal spise de billig. Men min mormor bor i Sverige, har gjort det i mange år. Hun forsikret meg om at dyrevelferd og regler iht. slakt er ganske like som de Norske for Svenske dyr. Da kjenner jeg meg litt tryggere på at biffen jeg spiser ikke er verre en biffen jeg spiser om den er Norskprodusert. Idealen min er økologisk, men der er jeg for Gnien til å ville punge ut ennå. Kanskje når barna må fø seg selv etter å ha flyttet ut hehe. Da skal jeg ta meg råd til økologisk, for jeg forstår godt at det er dyrere produksjon på det. 

  Så om du er opptatt av dyrevelferd, og kjøper kjøtt i Sverige, sjekk hvor dyret er født og slaktet. Det skal stå på pakningen. Det er bittelitt dyrere en kjøtt fra Holland, Tyskland osv, men JEG føler meg litt tryggere på Svenskene. 

  cow
  Licensed from: lamianuovasupermail@gmail.com / yayimages.com

  #dyrevelferd #harryhandel #svenskedyr #passerpå #gnierfrublogg


   

 • Null ukeshandling

  Jeg har ikke vært i butikken denne uken.

  Utenom den ene gangen Gnierfru mannen var innom å kjøpte seg ett ostehorn, så har jeg ikke brukt penger på ukeshandling denne uken.

  Vi hadde nok mat i hus og jeg ville prøve å spare noen kr + å få brukt opp litt når som vi hadde så mye. Barna måtte ha nye sykkelhjelmer og jeg kjøpte noen skikkelige noen på XXL og derfor gikk det ut mer penger en budsjettert på fritidsposten. Jeg var litt spent på om det ville holde med mat. I skrivende stund er det Fredag og det eneste jeg har gått tom for er frukt til matpakkene til barna ( holdt akkurat til i dag) og dermed blir det bare mandag de ikke får frukt siden jeg handler utpå dagen da.

  Jeg hadde nok ikke handlet for mer en 400 kr allikevel, siden det stort sett er frukt vi trenger og evnt litt mer melk. 

  Snart mandag, da trengs det nok å fylles på med litt her. Jeg gjetter på at jeg kommer til å bruke rundt 500 kr på neste ukeshandel.

  God helg :)

  Happy weekend
  Licensed from: Bogdan florin / yayimages.com


   

 • Hvilket sparetips vil du ha?

  Sitter du inne med spørsmål om konkrete sparetips? 

  Spør meg gjerne- jeg skal svare så godt jeg kan på hvordan eller hva JEG ville gjort uten at det må være fasiten :) Det er lov å sende Gnierfru pm på facebooksiden også om man vil det.

  Let's Work For You Concept
  Licensed from: Krasimira Nevenova / yayimages.com


   

   

 • Billig påsken til Gnierfru familien

  Jeg ville ikke bruke mye penger på ferie i påsken.

  Vi er så heldige å ha familie som eier hytte som vi får låne gratis. Denne gangen ble det svigerfar sin- som ligger 6 timers kjøring hjemmefra. Det var også en anledning til å få hilst på den delen av gnierfru svigerfamilien som man sjelden snakker med, mye pga avstand.

  Stuffed chick with easter eggs
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


   

   

  Det ble ikke helt gratis, men billig allikevel.

  Men det koster å reise avgårde, 6 timer vekk i diesel penger for vår del. Og mat må man ha. Men der tok jeg med ALT hjemmefra hehe. Pakket ned i det vi hadde av fryse og kjøle-bager. Vi var 2 voksne, en tenåring og to barn på tur, så det ble med litt mat ja.

  Men jeg tror vi brukte av rene kr på turen ( ikke inkl drivstoff, mat, bompenger osv) 300 kr jeg. Det ble noe mat langs veien hjem, pluss noe akutte apotek varer på påskeaften. men det er jo klart vi har lagt bak oss en del hundrelapper i drivstoff. Maten hadde vi spist hjemme allikevel, så den tar jeg ikke med.

  Uten å ha regnet på det nøyaktig kom vel ferien vår på ca 1500 kr på 5 stk for 5 dager. Det er jeg gniergodt fornøyd med :) Med tanke på stor bil som bruker mye diesel så er ikke dett ille. ( Heldigvis ikke hverdagsbilen dette)

  Vi har hatt en regnfull påske, men koselig. Godt å komme hjem var det uansett. 

  Her kan du lese om bilbingoen jeg laget til barna. Det ble kjempe suksess. Hadde litt godis i premie til dem. Flere maler her. Finn.no har også en digital en som kan gjøres på nettbrett og mobil. Du kan enkelt lage en selv i Word også.

   

  Håper du har hatt en fin påske og ikke svidd av hele lommeboka :)

   

 • Betale med Svensk eller Norsk??

  Dette spørsmålet fikk jeg mye av når vi var i Sverige.

  Jeg svarer ALLTID : "Svensk"

  Sweden Round Button
  Licensed from: basheeradesigns / yayimages.com


   

  Det lønner seg. På tross av dårlig valuta på de Svenske kronene om dagen. Men svar alltid Svensk når de spør, eller si at du vil betale med Svensk valuta om de ikke spør.

  Se her  #svenskvalutta #harryhandel #sparpenger #velgrett # valutta #gnierfrublogg
   

   

 • Mel er mye billigere i Svergie

  Hva er navnforskjellen på mel typene?

  http://www.dinside.no/okonomi/mel-er-mye-billigere-i-sverige/63928688 Det finner du ut her.

  Det er MYE penger å spare på å handle mel i Svergie. Gnierfru handler inn speltmel og havregryn for det meste. Noen ganger rug og bygg også.

 • Bilbingo for de litt større

  Her kommer en litt vanskeligere.. skriv kommentar med mail så sender jeg den til deg.

  Mal 2 :

  #bilbingo #størrebarn #ferie #biltur #gnierfrublogg
   

   

 • Mal til bilbingo

  Her har jeg laget en mal til en type bilbingo.

  Lette på nett etter slike, fant INGEN. Lagde derfor selv og deler med dere som vil ha :) Liker ikke å bruke penger på sånt hehe.

  Mulig jeg lager flere å legge ut her. For å få tilgang til den, legg igjen en kommentar med mailadresse under hvis du vil ha denne tilsent som pdf eller word fil. Ps, reiser avgårde mellom 12 og 16 april, så ingen maler sendes ut da.

  Mal nr 1 :

  #bilbingo #ferieturmedbarn #påsktur #sommerferieibil #hjemmelaget #gnierfrublogg
   

   

 • Påskeferie :)

  Med dette tar Gnierfru familien påskeferie.

  Men følg gjerne bloggen etter påske, da kommer det innlegg om hvordan det gikk på harryturen nå rett før påske, hvordan det gikk i påskeferien og sikkert noe annet også. Det kommer også en oppdatering om hvordan sparingen går- det hender det er tilbakefall der. Følg med bloggen over påske. 

  Med det ønsker Gnierfru dere en 

  Golden egg in nest on white background
  Licensed from: motorolka / yayimages.com

  Riktig God påske til mine lesere.

  Ps : skal holde på litt på snapp og insta i ferien :)


   

 • Siste sjanse i dag! Kuponger med 50% rabatt til Legoland

  Avsluttet. Vinnere er annonsert i kommentar feltet :)

  Jeg hadde tenkt meg til Legoland i sommer, det blir ikke noe av. 

  Derfor har jeg tatt vare på kupongkoder fra frokostblanding esker. En kupong gir 50 % rabatt til max 5 personer. Det må være med minst 1 barn mellom 3-12 og som betaler full pris/ billett pr.voksen for at kupongen skal være gyldig. Gjelder alle 5 personene. Rabatten benyttes på billetter kjøpt samme dag ( i luken ved ankomst)

  Jeg ønsker at du deler ett av innleggene fra bloggen på facebook og skriver i kommentarfeltet under her hvilket du har delt. Da hjelper jeg deg, du hjelper meg. Vinn, vinn.

  Kupongen er gyldig for 2017

  3 Vinnere trekkes og publiseres 18 mai 2017.  PS : Jeg har en konvolutt med info og diverse artikeler fra Danmarksferien i fjor- jeg sender den med en av billettene :) B.la annet en turist-guide cd som hører til Giveskud Zoo. 

 • Nyhet

  Jeg gir bort overskuddet.

  Har jeg kuponger jeg ikke trenger, gir jeg de bort. Det vil du finne mer av under kategori "gratis kuponger". Jeg krever ikke stort, men vil gjerne ha litt hjelp til å dele bloggen min på facebook.

  Regler

  Jeg vil gjerne at du deler ett innlegg du syntes er smart eller gøyalt på facebook. Skriv i kommentar feltet hvilket innlegg du har delt, så er du med i trekningen av den aktuelle kupongen. Noen ganger kan det gå dager/uker før en vinner trekkes, noen ganger bare timer. Her gjelder det å følge med og det vil stå i hvert innlegg.

  Noen ganger kan det også gå litt tid, det er jo ikke sikkert jeg har kuponger til overs bestandig.

  Alle kuponger kommer i egne innlegg.

  Special Offer Shows Words Sales And Notable
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


  #gratis #kuponger #sparpenger #hjelpehverandre #gnierfrublogg

 • Det kommer flere å flere dato/parti nettbutikker.

  Det er musikk i Gnierfru sine ører.

  Jeg har tidligere skrevet om både Havaristen og Holdbart, Nå har jeg kommet over to til.

  Matsmart( obs, varene må hentes i Sverige- du kan velge mellom flere steder) og Lavpriskurven her i Norge. Sortimentet varier fra hva de tar inn, men du kan gjøre noen skikkelige kupp :)

  Tips så ikke dette blir impulskjøp er å lage liste over de 10 mest brukte matvarene dine og se om noen av disse butikkene har flere av disse produktene inne. Kjøp så inn en del for å ha på lager. Husk at mye har gått ut på dato, men fortsatt er spiselig og godt i lang tid etterpå.

  Lykke til med shoppingen.

  Bag full of golden coin
  Licensed from: Dazdraperma / yayimages.com

  #sparpenger #penger #økonomi #datovarer #nettbutikk #gnierfrublogg
   

   

 • Ikke le av meg!!

  Supplering uten kontroll!

  Jeg er stadig flink, men noen ganger går jeg rett i baret jeg også. Så ikke le da når dere leser dette ( eller litt får dere lov til)

  I dag gjorde jeg det, skulle bare.... Kjenner dere den igjen?

  Jeg skulle bare ha en superdeal med cola på OBS. Jeg skulle også da i samme slengen få med meg gratis produktet fra kupongen min i samme butikk.

  Jeg skulle bare ha det også reise ut igjen. 

  Lose Word Slot Machine Wheels Losing the Game
  Licensed from: iQoncept / yayimages.com   

  Jeg gikk på en smell, hever hodet og går på videre.Så det så . * ler litt her også *

  Supleringen på 108 kr ble litt dyr....


   

   

  Til mitt forsvar ....

  Så var det mel på tilbud, mel bruker jeg til å bake brød med nesten hver dag.

  Så tok jeg med en ekstra super deal med Cola, sparer jo på det i lengden.

  Så var jeg i butikken hvor de har verdens beste rundstykker ( 4 stk for 9 kr) og det ble med noen pakker av de.

  Så var det tilbud på kjeks til ost- jeg spiser stadig ost å kjeks i enkel versjon som snacks på kvelden, dermed var jo det lurt. Holdt meg til en pose da.

  Så tok jeg med melk, fikk kjøpt for lite på ukes handelen.

  Så måtte jeg kjøpe smågodt til påske, Gnierfru mannen har hatt mye å gjøre og vet ikke om han rekker i taxfree butikken før han kommer på fri i dag( torsdag)- tok ikke sjansen og hamstret inn smågodt jeg. 6,90 pr. hg. Ikke billigst, men billig nok for meg det.

  Så er jo stadig barna på tur i skole og barnehage, da er grillpølser og lomper er must å ha i fryseren, så det ble med.

  Så kom jeg over puffet havre ( som puffet ris, bare sunnere) og da fikk jeg barndoms minner.... døtte å dyre de var!! 36,80 kr!! men de ble med.

  Så kom jeg på at Stesønn min ikke drikker Cola, derfor ble det med ei flaske Urge også til helgekosen.

  Så var det jo tilbud på kjøttdeig fra Gilde 3 for 79 kr- det ble med 6 pakker av det også.

  så er vi snart tomme for matavfallsposer og det er kun i denne butikken jeg får tak i de vi bruker, dermed ble de med også.

  Var det egentlig til forsvar dette? Hmmm jaja.. totalt på ukes handlingen for uke 14 til nå ble 1902,50 kr ( må jo regne med godis  i kr som Gnierfru mannen har med hjem også OM han rekker butikken før han går i land.) og da går vi nok litt over 2000 kr vil jeg tro.

  Det er fortsatt under det jeg budsjetterer med ( 2000 kr uken når vi er 4 til 5 der en er tenåring) så jeg er fornøyd jeg.

  Mer om ukens første budsjett her og hvem som kom nærmest riktig sum her

   

  #supplering #handleformye #hvaskjedde #sparepenger #gnierfrublogg #bruktpenger #daglivare

   

   

   

 • Avsløringen- nok en gnier funnet

  Handleliste uke 14- avsløringen.

  Det var ikke overhengende mange som gjettet, men av dere to som gjorde det vil jeg

  Gratulere "Spartidogpenger" med å komme nærmest svaret.

  1124 kr kostet varene i dag + 108 kr i brus som jeg kjøper senere = 1232kr

  Gratulerer :)

  ************************************************

  Bloggen "Spartidogpenger" handler naturlig nok om økonomi, slik som Gnierfru sin. Litt samme konsept vil jeg si. Følger dere Gnierfru, er det absolutt verdt å følge Spartidogpenger også. To hoder tenker bedre en ett.

   

  funny cartoon android
  Licensed from: artenot / yayimages.com


   

 • Handlelisten uke 14- ny handledag

  Da har jeg testet ny handledag, sånn på `orntli`!

  Mandags-handling var faktisk en annen type opplevelse en torsdag. Men jeg står med blandede følelser rundt det. Rart hvor fort man blir vanedyr altså. 

  Jeg havnet på Rema 1000 i dag. Der er det sjelden jeg pleier å være. Egentlig skulle jeg på Coop Obs, men feiget ut- det er ett stykke å kjøre og jeg stod tilfeldigvis på utsiden av en Rema 1000 butikk. Lett valg!!

  Jeg handlet 71 varer stod det på min kvittering i dag.  Jeg gikk etter handle lappen og var ganske flink.... en stund. 3 valgfrie bakevarer til kr 20. Oppi kurven med ett par slike. Jeg og 80 åringene syntes det er godt å ha noe i frysa i tilfelle det skulle komme folk på besøk.

  Det gjør jo sjelden det, så ender opp med å spise det selv da!!

  Sick of herself
  Licensed from: Fotosmurf / yayimages.com


   

  Så hva ble egentlig med ned i vogna??

  Jeg handlet ganske mye i dag, jeg venter Gnierfru mannen hjem fra jobb denne uka og da nytter det ikke med 650 kr budsjett lengre. Jeg fikk ikke plass til posen med 2,5 kg poteter på bilde.

  Det er mye som ikke syntes så godt på bildet, b.la :

  • 4 grandiosa
  • 4 bokser hakkede tomater
  • en del kyllingpålegg
  • 4 bokser blåbær
  • brødposer, mellomleggspapir og zip lock poser
  • og vegetar kjøttdeigen da- tilbud. kjøpte 3 pakker av de.

  Utenom dette skal jeg handle inn på OBS( når Gnierfru mannen skal hentes og jeg likevel er forbi denne butikken) denne Cola dealen. der da. Selv drikker jeg ikke Cola, men mannen gjør det. Så kr 108 må legges til budsjett for denne uken.

   

  Flere gode tilbud.

  Syntes dette også er ett godt tilbud, når jeg normalt sett gir 19,80 pr. kg for de rimligeste eplene hos Kiwi. Men jeg skal ikke kjøpe disse eplene , har nok frukt i hus for en uke. Kg pris på disse blir kr 14,95.

   

  Gnierfru på snapchat!

  Jeg la ut en snap på butikken istad forresten. Følg meg gjerne på snap(Gnierfru), der kommer det alt mellom himmel og jord. Ikke bare tilbud og smarte tips, noe tull også :) En del av snappene blir ikke omtalt i bloggen i det hele tatt. Noen ganger liker jeg tilfeldigheter og snapper om det.    

  Så hva kom dette ukesgildet på da tro??

  Vet du, jeg skal ikke avsløre det helt ennå. Det ble en lang liste, som nevnt 71 varer. Senere i kveld skal jeg helle legge ut sannheten, men det hadde vært utrolig artig om du ville gjette?? Ingen store premier, bare for gøy. 

  Hva tror du summen kom på tilslutt?? Alt er handlet på Rema 1000. Husk å ta med de 108 kr jeg skal bruke hos obs også da :)

  Jeg lager en diplom til deg og publiserer litt om bloggen din om du kommer nærmest. Har du ikke blogg ?, bli med å gjett allikevel da:)

  #ukeshandel #penger #økonomi #gnierfrublogg #matvarer #bakevarer #impulskjøp


   

 • Overlevde vi på 440 kr på ei uke?

  Jeg skrev jo i forrige ukes handel at jeg hadde kjøpt inn mat for en uke til kr 440.

  Det var ikke mye vi trengte, det meste hadde vi i hus fra før. Kommer vi til å supplere på denne summen tror du?

  Meninga med det er å spare noen kr og spise opp litt lager hjemme. Men hva har vi egentlig levd av tenker du kanskje?

  Vi hadde ganske mye i hus fra før og av drikke så går det stort sett i vann, og melk. Noen ganger saft.

  • Dopapir i mengder
  • Hygiene produkter i mengder ( på lager nede i kjelleren)
  • Mat i frysere
  • Tørrvarer på lager
  • og en del annet.

  Alt dette er kjøpt inn i de andre ukes budsjettene. Jeg bruker ingen fast plan på hva vi skal spise når. i uken, jeg bruker fryseren som skattekammer og lager mat utifra det jeg finner oppi der. Jeg tiner ofte mat i micro, ( aldri vært noe problem om man gjør det riktig så maten ikke kokes i kantene) og trenger dermed ikke planlegge selv om jeg bruker frossen mat.

   

  Vi handlet på torsdag(supplering) for 210 kr. Det ble mest frukt/ grøt, pålegg og melk.

  Torsdag

  Middag når vi kom hjem 

  Hjemmelaget pommes frites og ketchup. Bare "snacks" middag i dag.   

   

  Fredag 

  Frokost : Sjokoladekuler ( frokostblanding) fra First Price med melk + kaffekopp til mor

  Matpakker :  3 matpakke med  hjemmebakt brød med pålegg og frukt.

  Lunsj til mor på jobb- jeg spiser Toro rett i koppen hver dag ( *dilla) også spiser jeg brødskiver på jobb til 2 maten. ( betaler en liten sum hver mnd til dette og renger det med inn i matbudsjett når jeg betaler.)

  Kaffe drikker jeg på jobb- her også betaler vi en liten sum hver mnd for fri tilgang på kaffe. 

  Middag når vi kom hjem 

  Pulled turkey med hjemmelaget ketchup saus og grønnsaker. (vi valgte vekk potet/ ris/ pasta til denne middagen)

  Kveldsmat til ungene- brødmat med pålegg og melk. Til mor- resten av middagen.

   

  Lørdag

  Frokost : Brødskiver med pålegg til alle mann.

  Lunsj : Vafler, det var jo tross alt vaffeldagen :) Byggvafler da :)

  Middag : Innbakt pizza med salat. Pizzadeig kjøpt på salg, kjøttdeig kjøpt på salg. Alt innhold er i grunn kjøpt billig eller på salg og fryst ned.Salaten var ett feilkjøp Gnierfru mannen fikk gjort- skulle ha Isbergsalat hode- fikk ferdig kuttet hehe.

  Kvelds, ble lørdagsgodt. :)

   

  Søndag 

  Frokost- grove rundstykker med pålegg- 4 stk ganske store for 9 kr hos OBS.

  Lunsj : hoppet over den, eller glemte den rett å slett,

  Middag : Risengrynsgrøt.

  Porridge
  Licensed from: Ockra / yayimages.com

  Kvelds: Rundstykker og brødskiver- rester.

   

  Mandag

  Frokost- Ny runde rundstykker, barna ville ikke ha de spiste, FP frokostsjokokuler med melk.

  Mamman spiste rundstykker med pålegg.

  Matpakker smurt, brød med pålegg og frukt til.

  Lunsj : rundstykker igjen, siden barna ikke ville ha på morgen fikk jeg noen til overs da.

  Middag : pannekaker med byggmel og syltetøy.

  Pancakes
  Licensed from: Ockra / yayimages.com


   

  Kvelds, brødmat.

  Supplerte handlingen med 214 kr siden det er mandag og nye handledagen. Nå skal vi leve av det vi har i hus en uke :)

   

  Tirsdag 

  Frokost- Vi kommer vist ikke unna disse frokostblandingene, men holder oss til FP kuler. Mamma spiser brødskive eller knekkebrød.

  Matpakker- brødskiver med pålegg og frukt til.

  Lunsj for mor - Stekte egg og brød

  Middag: Pølse i brun saus med potet og grønnsaker. Tyttebærsyltetøy.

  .

  Kvelds hoppet barna over siden vi spiste sen middag.

  Men mor spiste opp middagsrester til kvelds.

   

  Onsdag

  Frokost- Ungene blir vist ikke lei disse kulene, men når det er tomt så må vi ha ett lite opphold tror jeg. Mor orket ikke frokost i dag.

  Lunsj- matpakker = brød med diverse pålegg og frukt til. Mor spiste rett i koppen suppe + brød.

  Middag - Kjøtt i mørke med poteter og brokkoli. Tyttebærsyltetøy.

  Kvelds- brødskiver med pålegg.

  Dessert på kvelden-  fikk sååå lyst på kake, så kjøpte en sånn wienerstang til kr 40 på Meny.

   

   

  Torsdag

  Frokost-  kuler med melk til barna. Havregryn med honning og melk til mor.

  Lunsj- matpakker til barna, rett i koppen suppe og brød til mor.

  Middag- Ingen middag i dag. vi skulle på svømmekurs.

  Kvelds- frityrstekte poteter og litt kjøtt ( ble i grunn nesten middag dette, men har ikke bilde av det)

   

   

  Fredag

  Frokost- Disse evinnelige kulene( slutter å kjøpe de altså, ungene vil jo ikke ha annet om dagene) og mor ville ikke ha frokost, men jobber litt senere i dag og spiste kokt spaghetti noen timer senere som brunsj.

  Lunsj- matpakker- kokt spaghetti i den ene og brødmat og frukt i den andre.

  Mor sin lunsj ble rett i koppen suppe og knekkebrød.

  Middag- Kalkun med potet, grønnsaker og saus. Og tyttebær( avhengig tror jeg)  Kvelds- barna spiste brødskiver- jeg spiste middagsrester litt senere.

   

   

  Lørdag

  Frokost- kuler, trenger jeg si mer? Mamman spiste brødskive med syltetøy.

  Lunsj- vaffler, masse vaffler. = stapp mett på besøk hos barnas oldemor.

  Middag- frossen pizza- ungenes ønske var "pappa middag" hehe

  frozen pizza
  Licensed from: terex / yayimages.com


  Dessert lørdag ble lørdagsgodis- Og vi har ikke dessert hver dag altså.

  Kvelds- barna var mette av pizza og lørdagsgodt og gikk til sengs uten kvelds.

   

  Søndag

  Frokost- Gjett 3 ganger? Klarte du det? Jepp, kuler til barna( håper den boksen er tom snart) og brødskive til mamma. Og en kaffekopp da.

  Lunsj- vi dro på kino- så lunsj ble kino godis hehe.

  Middag- Hjemmelaget carbonara med pasta av grønnsaker. Jeg bruker dressing av balsamico på, kjempegodt.  Kvelds- brødskiver og pålegg.

   

  Konklusjon 

  Vi klarte ikke 440 kr på ei uke, men 650 kr på 10,5 dager. Det er bra det. resten av maten hadde vi i hus fra før og har kun spist av lagret her hjemme utenom det vi handlet inn. Eneste jeg handlet inn utenom, var en wienerstang til kr 40- fordi jeg ble så fristet hehe. Ellers var det meste melk,pålegg, frukt og grønt av det som ble kjøpt inn på ukes budsjettet. Resten av vi hatt på lager.

  Deilig med en opprydding i fryse, kjøleskap og andre skap i grunn. Mye mer ryddig nå.

  Jeg kommer sikkert til å prøve flere sånne type prosjekt senere- bare å følge med i bloggen. Takk for at du leste :)


   
   
   

   

 • Var det best å ta med eller heller kjøpe i kiosken som vi gjorde sist? Oppfølging til Kinotur på budsjett

  Det var spørsmålet jeg stilte barna etter filmen var ferdig.

  Jeg selv hadde nesten regnet med at svaret ville bli kiosken. Hva tror du?

  "Var det greit å ha med eget godis eller er det bedre å kjøpe i kiosken?" spurte jeg de to jentene på 7 år. Vesla mi fikk lov å ha med seg ei venninne i dag.

  popcorn shop
  Licensed from: adrenalina / yayimages.com


  Svaret ble....

  "Bedre å ha med selv"- sa de begge to.

  "Hvorfor det?" spurte jeg da.

  Den ene svarer- " fordi da slapp vi å stå i kø før filmen også hadde jeg mye mer å velge i"

  Føler jeg har gjort ett godt valg altså :) Vinn, Vinn for meg.


  Disse tre tollungene er klare for smurfefilm. Filmen kan anbefales :)


   

   

  #smurfefilm #kino #tokmedgodis #spartepenger #fornøydebarn #gnierfrublogg

 • Selger du billig nok, blir du kvitt det.

  Har du mye ting og tang liggende til ingen nytte?

  Vi som har barn som vokser, har det nok slik vil jeg tro. Iallfall er det slik her i hus, men det er ikke bare klær og sånt som unga vokser ifra som blir liggende. Jeg tar en opprydding iblant og du verden å mye rart jeg finner altså.

  Mange tenker nok at det er ett styr med å ta bilder og legge ut osv. Tja, kanskje, men det er blitt mye mer lettvint med disse nye appene som LETGO, FINN appen, Shpock osv

  Jeg har to av disse som jeg bruker, i tillegg til en del grupper på facebook. Jeg bruker finn og letgo. Det er på letgo jeg selger mest, av de plassene jeg legger det ut på.

  ambition grunge rubber stamp isolated on white background
  Licensed from: fotoscool / yayimages.com


   

   

  Det er viktig å ikke gi seg.

  Det hender ting blir liggende 1 år ekstra fordi jeg ikke fikk solgt det i fjorårets sesong. Ta bunader foreksempel, de fikk jeg ikke solgt i fjor. De ble liggende i "salgskapet" mitt. Dette er ett skap hvor jeg samler opp ting som skal selges.

  Jeg tenkte at nei vel, da kan det jo hende jeg får solgt det neste år. La ut begge bunadene på letgo i dag. SOLGT samme dag. 

   

  Pris er viktig.

  Jeg selger unna ting veldig billig noen ganger. Jeg tenker at det er bedre å få 50 kr for en ting en å både gi det bort til uff konteiner OG itillegg bruke bensin på å kjøre det det.

  Ta disse to bunadene da...  De husker jeg ikke hva jeg la de ut til i fjor, men tenkte at NÅ skal jeg bli kvitt de. Kr 100 for guttebunad og kr 150 for jentebunad. DET vil jeg påstå er billig når de nye ble kjøpt inn for 499 eller mer hver seg.

  Men det virket, som sagt så ble de solgt bare en time etter jeg la de ut. Jeg fikk igjen noen kr istedenfor å måtte bruke penger ( les bensin) på å bli kvitt de.

   

  Har du tenkt på at du priser deg ut?

  Det kan jo være nettopp det som skjer når man ikke får solgt, jeg har lært at hvis prisen er lav nok, selger du tingene dine kjapt stort sett. Men du må selge til riktig tid, å selge bunad i November, er som å tro på julenissen. Man er optimist en stund, til håpet går over!!

  Andre lure ting er å lage pakker av ting. Enten det er klær eller andre ting som kan "høre sammen".

  Noen ting er jo verdt å beholde da istedet for å selge med store tap. Men det må være den enkeltes sak å vurdere.

  Lykke til med salget.
   

  #selgebrukt #kjøpogsalg #priser #brukt #smartetips #gnierfrublogg

 • Nå er Gnierfru på snap

  Jeg skal prøve å holde dere oppdatert der også.

  Tenkte å snappe litt om kinoturen vi skal ha blant annet. 

  Følg gjerne Gnierfru på snap også :) Bare å søke opp Gnierfru.

  #snapchat #gnierfru #flerebilder #gnierfrublogg #fleretips
   

   

   

 • Jeg burde kanskje reise mer...

  Tur/retur Danmark??

   

  Gnierfru mannen jobber nemlig for Colorline og seiler tur/ retur Danmark hver dag. Dermed reiser jeg og barna gratis over og tilbake. Det er jo kjent at det er gode priser på det meste på en slik Colorline ferje....- taxfree- matbutikk osv.

  Gnierfru mannen får utrolige bra priser på godis ombord. Nesten litt farlig det der, men tror vi har klart å finne en grei balanse på spisingen her i heimen. Men han får også  gode priser på mat, "problemet" mitt er å få han til å kjøpe det med seg. Han har hverken kjøle eller fryseplass på lugaren ( knapt nok plass til seg selv), så alternativet er å handle i butikken rett før han går i land på fri. Noe han ikke har tid til, eller gidder å bruke tid på for den saks skyld. Forståelig nok.

  Connection, SuperSpeed 2 and Harbour in Larvik, Norway
  Licensed from: kekanger / yayimages.com


  Noen tanker på kveldstid.

  Så i mine kveldstanker sitter jeg her å tenker,.... burde jeg "harryhandlet" med en båttur til Danmark i ny og ne?... Det vil jo gå med en HEL dag, siden en tur/retur tar 8 timer.

  Hmmm, dette skal jeg tenke på....Kan jo prøve å ta det som en tur ( syntes ferjetur er så vannvittig kjedelig i grunn)

  Det positive med det er at jeg får sett mannen min mens han er på jobb, får ennå billigere mat en ved en normal tur ( fordi han får disse rabattene) og ungene får luftet seg litt. Og jeg kan jo handle inn en del ,så slipper vi turen så ofte.

  Bare legger ved ett eksempel på hvor "heldige" vi er på godisfronten....


  #reise #shopping #sparepenger #økonomi #colorline #gratistur #billigmat #luksusproblem
   

 • Kinotur på budsjett.

  Barna og jeg skal på kino.

  Og vi har råd til å bruke penger, men jeg syntes det er gøy å spare penger. Derfor sparer jeg der jeg kan, selv om jeg ikke må. Målet er jo å klare å sette av 50K til sparing innen august er over. Da må det jo spares på veien dit.

  Men jeg vil ikke leve helt på kanten, når jeg absolutt ikke må. Derfor spanderer jeg en kinotur på ungene i ny og ne ( ofte er det en form for belønning for noe bra de har gjort osv) og i morgen ( søndag) skal vi på kino og se den nye smurfefilmen. 

  Det er premiere dager på vår kino og de deler ut litt ekstra ting- det er verdt å få med seg for en Gnierfru. Eller, det er vel helst Gnierfru sine barn som nyter godt av det.

   

  Hvordan spare penger på å gå på kino tenker du kanskje?

  Billettene koster det de koster, men jeg passer på å kjøpe de på nett og i tillegg da få kinopluss poeng, som senere kan gi meg gratis billetter osv. 

  Vi tar med eget godteri og brus, pakket i en liten ryggsekk. Har aldri opplevd å bli stoppet for å ha med ting inn i kinoen. Ja jeg skjønner at de må tjene penger på kiosk salget og jeg har mange ganger kjøpt der, men ikke når jeg aktivt går inn for å spare noen kr. Da tar jeg med hjemmefra!!

  Som dere ser bruker jeg matbokser til godisbokser. De med flere rom er geniale :)

  Brusen kjøper jeg mye billigere i butikken på forhånd. Jeg kjøper gjerne 1,5 liter og heller over på mindre flasker. Det blir billigere. Jeg bruker ungenes drikkeflasker til å fylle på om jeg ikke har 1/2 liters flasker.

  Soda pouring into glass
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


  Bensin forbruket får jeg ikke gjort så mye med- annet en at vi fyller tanken de dagene det er aller billigst. For oss er det mandag før kl 11.

  Så da er vi klare for .....

  #kinotur #budsjett #penger #pengerspart #økonomi
   

   

   

   
 • hits