Gnierfru - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Priskrigen i gang.

Just say.
Har du kommet over priskrig varer nå? List de gjerne opp i kommentar feltet.

Beklager at bildene har snudd seg.

 • Ops... Sparingen min *POFF*

  Det føles som ett nederlag.

  Men det burde jo ikke gjøre det egentlig, det er fortsatt masse igjen på sparekontoene. Allikevel sitter jeg tilbake skuffet over at det gikk ut så mye da gitt. Men igjen, hvorfor sparer jeg? Jo enten til øremerka mål ( som Usa tur om 5 år eller konfirmasjon til min stesønn osv) eller hvis det skulle komme utgifter til ting jeg ikke kunne forutse. En av grunnene til at 5000 kr er borte fra sparekonto nå er at vi har vært litt for løsslupne på take away mat- det koster hinsides mye penger i lengden!! Jeg vet jo det fra før, men allikevel lot jeg det skli ut der altså. Jaja, jeg bretter opp ermene igjen og går på i nytt mot.

  Woman being lost in thought
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


   

  Før!  Nå! ??  Som dere ser er jeg langt i fra en perfekt Gnier, kanskje jeg aldri blir det. Kanskje like greit. Men jeg jobber konstant med vår egen økonomi, fordi et er gøy. Og jeg ser stadig resultater av det, ennå mer gøy. Får man først smaken på dette- blir man ofte hekta.

   


  Ungene vokser fortere en mamma tenker.

  En annen uforutsett ting som også egentlig er forutsett på samme tid er at ungene vokser. Spesielt han minste. Jeg kjøper en størrelse i klær med tanke på at den størrelsen holder 6 mnd frem i tid. Men nei da, plutselig er den str for liten, bare etter 3 mnd.

  - Hva i alle verden skjer med deg da ungen? Spiser du flaggstangfrø til frokost?

  Det gjelder ikke bare klær, han hopper jo over ett nummer hver gang jeg kjøper sko også. Forrige runde var str 26 for lite, jeg kjøpte str 27. DET ble også for lite etter kort tid. Da hoppet vi rett opp i str 29, holdt en liten stund og nå må vi opp i str 30. Altså det siste paret sko jeg kjøpte er ikke slitt ut engang.

  Sko er en av de få tingene jeg ikke kjøper brukt til ungene her, så det blir fort litt penger da når jeg må kjøpe sko og støvler hele tiden. Vil ikke at de skal vasse rundt i noe som er for stort heller.

  Tilbake til tema!! Så pga. denne bråvoksingen spesielt de siste 8 mnd, har det blitt litt kjøp på nett. Når jeg handler på nett betaler jeg alltid med mastercard. Ikke fordi jeg ikke har penger, men av sikkerhet og evnt. fordeler. Så disse sko innkjøpene, har fått regningskontoen til å vrenge seg noen ganger. Det har gått mer penger over på regningskonto en normalt det siste halve året- delvis pga voksende barn og delvis pga litt andre kjøp. Storesøster vokser naturlig nok hun også, men ikke i den farten, men hun også har gått opp en str. en i sko. Flere sko innkjøp kanskje? - Nope, de ligger klare i skoskapet vårt heldigvis. Mulig jeg må til med ett par nye joggesko etterhvert.

 • Små sparetips i hverdagen!

  Noen av sparetipsene kan være nevnt på bloggen tidligere.

  Skrives opp litt for å minne meg selv på dette også, men jeg har mange slike sider med 5 og 10 tips i dette temaet. Gå inn på Gniertips.

  1. Skal du ha EN kopp kaffe, trenger du ikke fylle vannkoker full. Det holder med vann til den ene koppen eller kanskje litt ekstra. Da bruker vannkokeren kortere tid og mindre energi. MEN, skal du ha flere kopper ila de 5 neste timene, da fyller du vannkoker full, koker opp og heller over på tvkanne eller termos :) Gjelder for te også.
  2. Brødskiver eller tørre skalker til overs? Kuttes opp i terninger, terninger fryses og stekes i panne senere for å lage deilige krutonger.
  3. Alltid nevnt, aldri glemt- sjekk og sammenligne priser på samme varer i butikken, du vil bli overrasket. Jeg oppdaget f.eks at det var 2 kr forskjell på prisen på youghurt med smak av skogsbær og jordbær. SÅ viktig var ikke smaken- tok den billigeste!!.
  4. KLEM ut alt enten det er tube eller flaske. Jeg bruker glass til å klemme tuber så flate som det går og klipper alt annet i to for å skrape ut rester hehe.
  5. Prøv å ha kjøpestopp en uke OM kjøleskapet ser ganske fullt ut når du kommer til ny handledag. Du vil få brukt opp mye mat som kanskje ville bli kastet.
 • Har dere sjekket ut Gnierfru på Instagram?

  Der kommer go`bitene.

  Det er ofte der jeg legger ut tips å triks jeg kommer over i dagligvarebutikkene. Forrige gang oppdaget jeg at det skilte hele 2 kr!!!! på å velge "riktig" smak på yoghurt 0,5 liter i boks. Sjekk ut og se selv :)

  Ofte så kommer ikke sånne ting på selve bloggen fordi det er tidkrevende å lage innlegg, legge til bilder , redigere bilder via pc( som jeg trives best med å blogge fra), det kjappere med telefon, når jeg allikevel er der, akkurat der å da.

  Følg gjerne Gnierfru på Instagram her :)

  Instagram button
  Licensed from: badmanproduction / yayimages.com


   

   

 • Så hvordan går det med målet om 50K før August?

  Tja...

  Båten vi kjøpte nå i våres, spiser mer penger en vi tenkte. Men vi fikk kjøpt den 50K billigere en vi trodde. Så selv om diverse påkost er kommet på banen, holder vi fortsatt budsjett på den. Men jeg det merkes at det har vært mye økonomiske utgifter denne våren- for det er tredje gang dette året, at jeg har valgt å la vær å føre over " overskuddet" på konto til Sparing. Mer om hva "overskuddet" er her på bloggen.

  funny Easter eggs
  Licensed from: adrenalina / yayimages.com


   

  Ny konto.

  Gnierfru har nå 2 hoved sparekontoer. Det har vært litt sjonglering mellom disse, da den ene er høyrente konto med kun 12 uttak i året , mens den andre har fritt med uttak og mindre rente. Pengene vi tok opp i lån til båt, har stått på denne høyrente kontoen. Nå er de pengene borte- båten ligger å plasker på båtplassen. Det er fortsatt penger igjen på den sparekontoen, men egentlig er det ikke sparte penger- det er lånte penger som er satt på vent. Derfor tar jeg ikke de med i sparing.

  Jeg har som nevnt laget en ekstra sparekonto, det er fordi jeg har øremerket pengene til to prosjekter. Så totalt nå siden februar, da var det null på konto. Nå er det 23,345 kr. Det er jeg fornøyd med på 3 mnd. Den metoden med å overføre "overskuddet" 2 dager før ny lønn kommer inn, fungerer fantastisk bra.( når jeg har råd til overføre da vel å merke hehe)
   

 • Syntes jeg gjorde ett kupp nå

  Kom over noen tilbud hos Havaristen.no og slo til.

  Se selv- syntes jeg gjorde en god handel her altså...

  Flanell skjorten har kommet med to ganger- kjøpte bare en- Bursdagsgave til en som ELSKER flanell skjorter hehe ( skjønn det den som kan hoho). Føler jeg fikk mye for pengene her altså :)