Gnierfru - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Den mest idiotiske dagen av alle dager er i dag!!!!!!!! Isabell blåser ut...

"Grab a boob day"

Dette gir liksom mannfolka eller damene om du er lesbisk, lov til å klå andre på puppene??? WTF??

Det er mye mulig det liksom skal være humor i dette, men her er jeg old fashion altså. LIGG UNNA mine pupper ihvertfall. De er min mann sine om noen skal klå.

Så kan vi snu dette litt da... når kommer "grab a dick day"??

Skal vi damene kunne gå rundt å kna andre menn på sine edlere deler ?? 

Jeg tror de fleste med vettet i behold gjør som kondomeriet oppfordrer : gjør det deilig for partneren din, og stopp der. Og må du klå på andre, så spør iallefall før du gjør det hvis ikke du vil ende opp med blåveis :)

Hva mener du om denne dagen, da man i utgangspunktet skal kunne gå rundt å klå damer på puppene bare fordi det er laget en dag for det?

Toy to relax yourself (boobs on white)
Licensed from: luissantos84 / yayimages.com


 

 

 

 • Dette GLEDER jeg meg til å teste ut for dere.

  Når man er litt sparsommelig, kommer man over mange smarte tips.

  Jeg tester egentlig ikke ut for dere, men jeg kan ikke gå god for om dette virker ennå, men velger å dele det allikevel. Jeg har fått tips om en app som heter TO GOOd TO GO. Den kan du laste ned her. Men om du vil vente med å betale til jeg har fått testet, så kan du fortsatt laste ned appen. Det koster deg ingen ting. Jeg deler dette uten å være sponset av noe som helst.   

  Hva er dette??

  Dette er en app som gjør at du kan kjøpe opp restvarer som ikke er solgt ila dagen, fra bakerier rundt om kring i Norge.  Du betaler en summ, eks 30 kr til ett bakeri eller cafe i ditt nærområde. Så får du ett hentetidspunkt du kan hente varen(e) dine på. Jeg har hørt om folk som har fått to grove brød, en pose søte bakevarer m.m for småmynter.

  Dette gjøres for å minske matsvinnet, altså kast mindre mat fra cafe og bakerier sin del. det blir jo vinn ,vinn for begge parter.

  Jeg gleder meg til å få testet ut dette, er bare usikker på når for jeg må inn til nærmeste by.

  Om noen tester dette før meg , er dere hjertelig velkommen til å fortelle om det her :)

  Jeg kommer med oppdatering på dette så fort jeg har testet :)

  Ps, om du går inn på instragram til gnierfru og trykker på #togoodtogo så får du opp masse bilder av hva folk har hentet ut for 20.30 og 40 kr :)

   

  Gnierhilsen

 • Viste du at DNB gir deg gratis verdivurdering av din bolig?

  Det gjorde ikke jeg. 

  Jeg viste de gjorde det før for mange år siden, så ble det slutt på det og man måtte betale. Nå er den tilbake. Hmmm... så fint, for jeg skulle gjerne sjekket ut hva huset vårt er verdt etter litt oppussing her.

  Vi må nok rydde litt ute i hagen først for å bedre inntrykket litt hehe.

  Trykk her for å komme til registrering.

  Free consultation
  Licensed from: Bogdan florin / yayimages.com


   

 • Vil du ha vareprøver på glutenfrie ting?

  Da kan du registrere deg hos semper her.

  Jeg leste igjennom betingelser, det kan se ut som det tilkommer ett medlemskap her som du fort kan melde deg ut av ved å sende en e-post til oppgitt adresse. Kommer litt utydelig frem i betingelser, men jeg tolker det slik.   

   

 • Få en gratis TASTE OF NATURE bar

  Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn navn og adresse, så vil den komme i posten sier de. Jeg har testet og venter på smaksprøve i skrivende stund.

  Trykk her for å komme til registrering. Det var ingen betingelser å finne, så dette tror jeg er en ren smaksprøve som man bare får.

  Granola Bar
  Licensed from: winterling / yayimages.com bildet er lånt og ikke den baren man mottar :)


   

 • Ny kategori i bloggen.

  Den heter "FÅ GRATIS TING"

  Her deler jeg sider som gir deg gratis ting og vareprøver. Dette er sider hvor jeg enten tester selv eller jeg går inn å sjekker betingelser for deg og kommenterer om det er noe du bør være obs på. Jeg vil aldri dele suspekte ting som tapper deg for penger osv. Den feilen har jeg gjort en gang og dermed lært av det... heldigvis.

  Følg gjerne bloggen min for å få med deg de nyeste oppdateringene som skjer her.

  Man Hand writing Free Stuff with black marker on visual screen
  Licensed from: netsay / yayimages.com


   

   

 • Candy king vil ha deg til å teste godis.

  Meld deg på her, det har jeg gjort. Kanskje man får gratis godis OG muligheten til å ha en mening om det.

  Candies
  Licensed from: alenkasm / yayimages.com


   

   

   

 • Holdbart.no VS Havaristen- det ble jammen begge steder!!

  Men reis heller til Sverige.

  Jeg hadde kanskje litt for høye forventninger til begge plasser. Det lønte seg nok ikke, for jeg ble ganske skuffa.

  Jeg fant vel ut at en tur til Sverige, gir meg mer glede en ett besøk til disse to. MEN når det er sagt, så kan det jo hende jeg traff ett kjedelig utvalg i dag siden det stadig varier begge plasser, alt ettersom hva som kommer inn. og bor man i nærheten å slipper reisen er jo dette superalternativ til supplering fra den vanlige handelen.

  Når man tar Horten- Moss ferja så fikk vi nemlig Holdbart.no først på ruten fant jeg ut, vi ville kjørt forbi den til havaristen uansett. Derfor ble det tur til begge. 

  Vi kjørte via Oslo hjemover og kunne tatt en tur innom Ikea slependen også, men det droppet vi.

   

  Først innom Holdbart.no  Butikken så stor og fin ut når vi kom inn. Ryddig og pent. Det liker jeg. Det verste som er når det står tom esker og paller overalt ( les Rema1000 her lokalt= ofte)

  Vi ble først dratt mot en stor pall med kjeks som stod ganske nærme inngangen. Veldig bra pris på de, men de hadde gått ut for snart 2 mnd siden også da :) Smakte like godt :) Pluss. Kjøpte 4 bokser.  Så gikk vi innom smoothie "avdelingen" og fant disse også til en bra pris, gått ut på dato 17 mai. Det som er pluss er at dette står det opplyst om under prisen på skiltene :) Smakte vist like bra den også, barna sa ingen ting. Mor har ikke smakt, er ikke så glad i disse jeg da.  Borte ved fryseavdelingen fant jeg noen kupp som jeg tok med meg. Ikke noe storhamstring, men 4 pakker av dette tilsammen ble med. Jeg hadde jo litt forhåpninger om havaristen og tenkte å "spare" noen kr til jeg kom dit hehe. Jaja.  Vare utvalget var i grunn helt greit altså, men det var mye sjokolade/ kjeks og varer som syltetøy, oljer, bønner og andre ting på boks, dressinger osv.  Noen ting syntes jeg ikke var spes. billig, men andre var veldig billig pga dato.  Disse var billige( bildet over), men jeg kjøpte de ikke. Har nok snop og snack i huset hehe. Men de går ikke ut på dato  for slutten av oktober i år.  Syntes i grunn ikke 100 gr helnøtt er kjempe billig til kr 9,90. Billigere en butikk, men gnierinnstinket mitt sa at dette ikke var ett kupp hehe. Var en del sånn varer jeg merket meg som jeg tenkte,, nja.... Nå er vi litt bortskjemt med ekstremt lave priser på NYTT godis som gnierfru mannen kjøper ombord der han jobber da :)

  Det som var VELDIG positivt her var at handlelappen sa HVA jeg hadde kjøpt til HVOR mye i motsetning til havaristen sinn kassalapp.   

   

  Turen bar videre til Havaristen.

  Jeg hadde som sagt ganske høye forventninger til dette stedet, men jeg ble ganske skuffa på tross av at handle lappen viste drøye 2000 kr når vi gikk ut. Fikk masse flotte ting, men syntes det var lite mat der iht til ikke matvarer. Mest "staæsj" som jeg kaller det. En god del større butikk en Holdbart.no, men også en litt mer "rotete" følelse der inne selv om det var ganske ryddig til det vareutvalget som var.

  Jeg endte opp med å få kjøpt ganske mye rart her, mye mer en mat slik jeg hadde tenkt.

  Dette ble med i handlekurven som ble stapp full tilslutt :)

  • Fersk pasta, rød, grønn og gul. Ca 3 pakker av hver til 10 kr stykket. Gikk i fryseren når vi kom hjem, men var ikke fryst når jeg kjøpte de.
  • Jordspade i skikkelig kvalitet ala fiskars til kr 139
  • Hagerake i plast med treskaft til kr 98 ( kanskje ikke så billig men jeg trengte denne)
  • Barnefiskestang til min mor som gjerne vill ha lukket snelle på stangen sin hehe til kr 150
  • Store potetgull poser fra maarud- diverse smaker til kr 15 stk. Ble med noen poser av dette hjem siden gnierfru mannen er mer glad i sånt en godis.
  • Gul, skummende voksenbrus laget av korn til 15 kr( ikke pant) flasken og 16 kr( inkl pant) boksen - kvalitets drikke (tuborg i butikken er billigere hvis du kjøper på flaske tror jeg, men dette lignet mer polvare) men kjøpte inn litt til gnierfru mannen. Dette har de ikke lov å reklamere for på facebook o.l, da alkohol reklame ikke er lov i Norge. Kjøpte 24 stk av hver.
  • Plastgave sett ( tallerken, skål , flaske og kopp ) med DUSTY på til guttungen- tok ett sett ekstra til gave til noen. Husker ikke prisen.
  • Tegnebok til vesla kr 10
  • Potetstappe frossen av mandelpotet fra HOFF til kr 12 pr pose- tok med 4 stk
  • Tropicana appelsin juice 1,75 liter kr 20 pr kartong- tok med 4 stk her også
  • Tok med en eske freia vaniljesaus( den lille med ekte vanilje i ) til kr 12 pr boks. var vel 10 bokser i en kartong. Kunne kjøpes en og en også.
  • Freia brownie kakemix kr 12- tok med to pakker
  • Freia is saus kr 12 pr, flaske, tok med 4 flasker
  • diverse malepensler som jeg trengte fant jeg til lave priser ( husker ikke hva hver kostet), kunne ikke passet bedre.
  • Det var del det tror jeg. Det var ganske en del mat her, men skulle ønske det var mer. 

  KONKLUSJON : De som bor i nærheten er veldig heldige som slipper å reise så langt og har muligheten til å kuppe mye bra varer. Så butikken er genial, men jeg reiser nok fortsatt til Sverige fremover istedet. lettere å planlegge hva som skal kjøpes også.

  Legger ved en del bilder jeg tok ( med tillatelse til å legge de ut av butikken)
   

   

  Gaven ti min mor.

  Hehe, men hun ønsket seg en slik så....

  Også fikk jeg jammen hentet ut gratis brusen min på vei hjem i dag...

   og til slutt...

   

  Hva er egentlig hva her?


   

  Neste gang blir det ny Sverige tur på oss :) Gleder meg allerede :)

  Til vi blogges igjen .. sjallabais.


   

      

 • Maling funnet.. nå gjenstår jobben.. phu..

  Husker dere dette innlegget?

  Om at dørene mine i stuen burde males og jeg søkte etter maling for å spare noen kr.  Men jeg fant maling da, innerst i boden , etter å ha rotet litt rundt der inne hehe.

  Nå har malingspannet stått i gangen i 2 mnd!!.. og dørene skriker fortsatt etter siste rest med maling.

  Nå er det jo ferie tid da.. hmmm.. i morgen rekker jeg det ikke.. tror jeg... eller...

  Skulle virkelig ønske jeg ELSKET å male:O (tilføyeslistenoverdetjegskulleønskejegelsket)

  Gi meg styrke til å få gjort denne jobben hehe.

  OMG
  Licensed from: genious2000de / yayimages.com


   

  WISH ME LUCK! Vi blogges :)

 • Gratis kaffemaskin

  Sparkjøp gir fortsatt bort kaffemaskiner.

  Jeg trengte ny kaffe og gikk inn på sparkjøp sine sider for å kjøpe kaffe og da så jeg at de har tilbudet med å få kaffemaskin ved kjøp av 10 poser kaffe ennå.

  Jeg gjorde dette jeg, så får jeg ennå en maskin. Flott julegave da :) (begynner å få mye julegaver nå tror jeg hehe)  Min maskin er jeg kjempe fornøyd med.   

   

 • Du får koden min... førstemann til mølla.

  Jeg fikk ikke hentet noe is i dag.

  Derfor gir jeg bort min til en av dere. Regner med den kun kan brukes en gang. Skriv i kommentar feltet når isen er hentet så slipper alle andre å prøve etter deg.

  Her er det altså førstemann til mølla. Koden gjelder frem til 24.00 i kveld.

 • Jeg bytter!!!

  Det blir ikke havaristen!

  Jeg fikk ett tips fra en av mine lesere om at Holdbart.no også finnes. Samme konsept i grunn, men kun med mat. Det er jo mate njeg er ute etter i utgangspunktet. 

  Jeg sjekket ut om det var kortere eller lengre unna å reise en til Havaristen. Og det var kortere. Dermed ender vi opp der i morgen istedet. 

  Tusen takk til ...

  Siv Aina Rømo

  ...som tipset meg om dette på facebooks siden til gnierfru.

  Til dere som gledet dere til mitt besøk på havaristen, jeg håper jeg kan glede dere like mye med ett besøk på holdbart.no

  Change Is Possible Puzzle Shows Possibility Of Changing
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


   

   

   

   

   

   

 • Jeg reiser til "Havaristen" på onsdag.

  Kjøpe hva da tro?

  Jeg har planlagt å ta en liten hamstre tur til havaristen på onsdag som kommer. Da har jeg ferie og kan nyte mitt aller første besøk der.

  Men hva skal jeg kjøpe der? Det er ikke så lett å planlegge, siden varesortimentet deres stadig skiftes ut. Derfor har jeg bestemt meg for å være spontan iht til HVA jeg kjøper eller hvor mye jeg bruker på hvert produkt. MEN, jeg setter meg ett mål og det er å holde meg innafor 2 ukers budsjettet i rene innkjøp av mat. Altså 4000 kr. Så kommer utgifter til turen utenom. Her setter jeg opp ett budsjett på 700 kr i diesel og ferjekostnader til meg og barna.

  Så 4700 kr er total budsjett. 

  Jeg aner ikke hva de har totalt, jeg vet utav facebooksiden deres at de har mye sjokolade og ost( burger cheddar tror jeg) nå, men dette er ikke varer jeg planlegger å kjøpe inn.

  Bedre å ta turen, se hva som er der og kjøpe det jeg føler for å hamstre.

  woman hands holding shopping bags
  Licensed from: dolgachov / yayimages.com


  Vi blogges :)

   

   

 • Bø i sommerland = dyrt??

  Slike parker pleier å koste en del.  Kr 1575 full pris på nett i dag . 5 stk- 3 voksne ( eller en 14 åring da som er "voksen" inn i parker nå) og 2 barn.

  Men jeg heiv meg over ett tilbud fra SPARKJØP her om dagen, som tilbydde billetter til alle oss 5 for 995 kr istedet. 580 kr spart der.

   

   

  Men det kommer jo masse utgifter til mat på 5 stykker, da ryker pengene fort?

  For oss var det slik før. ikke nå. Hvor mye har vi brukt på mat i parken i dag? 0 kr!!!!( omformulert til "Hvor mye har vi brukt på Å KJØPE mat i parken i dag? 0 kr ) etter kommentaren til Siv-Hege ;)

  Ikke ett rødt øre. Ikke kjøpt så mye som en is engang, og det var aldri spørsmål om det heller. Men jeg hadde laget med skikkelig piknik mat som vi hadde med oss i en kjøleboks som holdt seg kald med strøm mens vi kjørte bil. 

  Dette hadde vi med oss og hadde i grunn en utrolig deilig lunsj uten å bruke penger på det i parken.

  • spelt lomper
  • Potetsalat
  • Stekte pølsebiter
  • pizzasnurrer ( kalde)
  • eggerøre
  • cherry tomater
  • frukt ( vannmelon, bananbiter og druer)
  • Hjemmebakt kringle
  • Sjokoladeplate
  • Kaffe på termos
  • Saft på flasker
  • Brus
  • Caprisone saftposer

  Vi lånte en tralle og lastet den opp med alt vi trengte for en fin dag i parken.

  Jeg glemte jo å ta bilde av piknik bordet vårt, alle var sultne og heiv seg over før jeg rakk å sukke for meg hehe.

  Det vi brukte penger på i parken i dag var, 50 kr i parkering ( intet valg der hvis vi ville ut igjen fra parkeringsplassen) og thats it!!

  Jeg må bare få klappe gnierfru familien på skuldrene for å ikke ha latt seg friste av hverken det ene eller det andre i dag. Flinke familien min.

  Jeg fikk en kommentar av gnierfru mannen under piknik lunsjen vår da : " du kvalifiserer nå til å både kalle deg tysk og dansk" ( de tar vist med seg mat på ferier og reiser hehe) Det tar jeg som en ære hoho.

  Så hvor mye vi faktisk sparte på mat i dag vet jeg ikke, men helt sikkert noen hundre lapper.

   Vi spiste rett ved dette og barna løp mellom dette og maten på bordet hehe.

   

  Mitt råd til deg...

  Så vil du spare mange hunde kr, så planlegg litt, ta med mat hjemmefra. Kos dere med en rolig piknik på en benk mens barna leker på lekeplassen rett ved. Mye bedre og BILLIGERE en å sitte på ett spisested med junk food og fullstappet med folk.

  Kjøpt billetter på nett, sjekk gjerne ut om det finnes rabattkoder i forkant. Det kan spare deg for menger, om det så er bare 20 kr. Små bekker blir fort til en stor elv!   

   

  Lykke til med sparingen.

   

   

   

   

 • Au, hjelp og bekymret for pengene.

  Ett bilde kan si mer en tusen ord!

  Aldri under 1000 kr her.

  Jeg regner med dere ser hvor jeg var i går? Jeg hadde kjempevondt i en jeksel øverst i munn. Den hadde gjort vondt noen dager, og selv for en pengebevisst frue, vet man at om man drøyer for lenge med sånt, blir det ennå dyrere. Jeg fikk meg time ganske fort og duret inn. Mens jeg satt i stolen tenkte jeg på det stakkars dagsbudsjettet mitt som kom til å få svi etter denne turen.

   

  Lettere sjokkert ved betaling.  Hva i alle verden skjedde her? Etter å ha sittet i stolen der i 30 min, slipt ned ei tann som var for høy. Tatt noen røntgen bilder og fått litt god muntlig hjelp, var ikke dette summen jeg regnet med å måtte betale. Jeg har jo spart 500 kr hos tannlegen i dag jeg. Jeg "sparer" aldri, altså aldri penger der. 

  Du tenker nå kanskje...spart penger???

  Ja, for jeg var rimelig sikker på at jeg skulle ut med nærmere 1200 kr før jeg betalte. Dermed har jeg jo på en måte spart penger hos tannlegen idag. STORT SMIL :)

  #notterøytannhelse #fornøydkunde :)

   

  Hvordan gikk det med dagsbudsjett?

  Jeg har jo hatt ukens handling også i går ( på en onsdag da gitt, mer om det i nytt innlegg snart) og det også gjorde sitt til å få ned summen i dagsbudsjettet vårt.  Så i skrivende stund ligger vi på 265 kr. Det er i grunn ganske "dårlig råd". Jeg håper det øker litt frem mot helgen, for da skal vi til Bø sommarland på overraskelses med barna. De vet ingen ting , og vi skal ikke si noe heller hihi. I grunn har vi vel brukt nok penger på parker i sommer( les Legoland, Lalandia, og løveparken i Danmark), men gnierfru er ihugga fornøyelses- parkfan og kom over ett greit tilbud. En familie på 5 inn i den parken ville kostet oss 1575 kr. Vi betalte 995 for alle sammen. Da klarte jeg ikke la være. Vi har råd til det nå om dagen og da unner jeg oss ennå flere opplevelser i år.

  Neste år vet man jo ingen ting om. 

  Men med bare 265 kr på konto,( rettelse. 265 kr pr dag på konto) kan jo dette bli spennende.

  Skal se om ikke jeg kan få laget ett budsjett på hvordan det gikk i parken når vi har vært der. Målet er å bruke så lite penger inne i parken som mulig. Så får vi se da ;)

  Fortsatt god sommer.   

 • Jeg er sikkert gal.

  Kanskje dere tenker det?

  Siden jeg prøver hele tiden prøver å finne måter å spare penger på.

  Jeg har sluttet å kaste grillmatrester bl.a for å spare penger og kaste mindre mat. Restene blir med videre til neste middag nå. I går grillet vi, i dag lagde jeg denne herligheten av pølserester, burger-rester og tilsatte litt annet, namme!!  Gnierfru sin blomkål grateng :

  Kjøttrester etter grillen- bruk det du har.

  1 lite blomkålhode

  1 pose hvit saus

  2 dl fullkors macaroni eller pasta

  Litt salt til kokingen av macaroni og blomkål

  Potetkrydder ( bruk det krydderet du ønsker selv eller har i hus)

  ca 50-70 gr ost + ost til topping

   

  Gjør så : 

  • kutt opp blomkål i små biter, kok den sammen med pasta i lettsaltet vann til macaroni er kokt
  • lag hvit saus med bruk mindre mengde veske for å få den tykkere, tilsett 50-70 gr ost når den er feerdig og rør til den er smeltet
  • hell vannet av blomkål og pasta
  • legg det i en ildfast-form og hell ostesaus over
  • bland inn kjøttrester fra grillingen
  • tilsett ost på toppen
  • stek i ovn til osten er gyllen på toppen.
  • NYT


   

 • Supert tips altså....

  Jeg følger bloggen til SPARING.BLOGG.NO

  Og kom over ett super nyttig tips om å regne ut prisforskjeller på varer i butikk. For å lese mer om det trykk deg inn her.

  Det skal jeg definitivt huske på neste gang jeg lurer på prisforskjellen mellom en vare hos de forskjellige kjedene.

  save money
  Licensed from: gunnar3000 / yayimages.com


   

 • Følg Gnierfru på instagram

  Ting som ikke blir lagt ut på bloggen.

  Jeg legger noen ganger ut ting på instagram som ikke legges ut på bloggen. Rett å slett fordi noen ganger sier bilder mer en ord hehe.

  I dag kan du blant annet se at brødbakemaskinen ikke lykkes hver gang. Hva som skjedde? Ja det finner du på instagramen til gnierfru  :)

  Trykk på instagram logo, og følg gnierfru på instagram :)   

 • Krise grillmat

  Vi skal grille, men har vi grillmat da?

  Nei, i grunn ikke. Hadde jeg vært meg før, ville jeg kjørt sporenstreks ned i butikken. Handlet grillmaten vi trengte uten å sjekke fryseren først. Sikkert handlet mer en jeg skulle ha også. 

  Men jeg er ikke den gamle Isabell lengre, jeg er den nye og mer fornuftige utgaven som jeg kaller gnierfru.

  Gnierfru tittet nemelig i fryser, for ofte gjemmer det seg både pølser og tilbehør til grilling i den. Men det ble ett sørgelig syn. 

  Joda, en pakke grillpølser og en pakke burgerbrød fant jeg,

  Men ingen burgere eller pølsebrød. Ikke engang lomper var det der nå, det var lumpent tenkte jeg.

  Ikke hadde vi salat heller. 

  Vi hadde altså egentlig bare frosne pølser, burgerbrød og potetsalat til grillingen da. Samt ketchup, sennep, dressing og sprøstekt løk.

   

  Hva hadde du gjort?

  Litt kjedelig utgangspunkt for en grilling tenker du kanskje? Du hadde sikkert kjørt i butikken å kjøpt det du skulle ha eller laget noe annet til middag?

  Men ikke denne damen, jeg er FAST bestemt på å ikke handle utenom torsdager som er handledagen ( det skjer jo, men ikke så ofte lengre) forsi jeg ofte bruker mer penger en nødvendig da.

  Så hva gjorde vi da uten pølsebrød, salat og burgere?  Jeg fant noen nedfryste tacolefser, de fungerer helt greit som lomper til pølse. Det skal sies at disse ikke ble spist da og tilslutt kastet, da jeg ikke ville fryse de nok en gang.

  Ingen pølsebrød? Nei vel, da blir det pølse i rundstykke i stedet for.

   

   

  Men hva med burger?

  Jeg har som oftest kjøttdeig i fryseren, så det var bare å gå ned å hente opp en stivfryst pakke med kjøttdeig. Tine den forsiktig i micro`n og lage egne burgere da. Disse halvstekte jeg i pannen før vi slang de på grillen :)

  Siden vi ikke hadde salat, hjertesalaten ba nærmest om å få slippe, så tok jeg det vi hadde. 

  Med litt løkringer og potetsalat da ble dette en knallgod burger.   

   

  Ble det rester igjen?

  Jepp, det gjorde det. Men disse har jeg tatt vare på , skal prøve de ut på noe nytt i morgen. Skal prøve å få skrevet ett innlegg om hvordan det gikk også.

  Tilslutt lagde jeg smoothie til barna som dessert.

  Dette var av frosne jordbær, nyplukka blåbær og en banan. Det ble igjen litt her også, men det puttet jeg i fryseren og tenkte å lage en ny smootie ved å tine den litt også kjøre den på nytt i foodprosessoren. Dermed kastet jeg ikke så mye mat i dag heller. Kun ett burgerbrød og taco lompene.   Smoothien gikk forresten nesten ned på høykant, måtte stoppe de litt så jeg rakk å ta ett bilde hehe.

   

  Ha en fortsatt god mandag.
   

 • Gleden forsvant.

  Dagsbudsjett i dag!

  Jeg fylte opp tanken på bilen i dag og det kom på 436 kr, ikke så galt i grunn, men jeg så for meg ett stramt dagsbudsjett fremover. Var sikker på at det hadde sunket en del fra 460 kr som jeg regnet på sist.

  Vintage purple fuel pump on white background
  Licensed from: stoonn / yayimages.com


   

   

  Så kom gleden tilbake.

  For det viser seg at det ikke ble så ille allikevel, ny sum er nå 416 kr pr .dag. Fortsatt godt innen for mitt syn på "bra med penger" på konto.

  Hvorfor er hun så opptatt av dette, tenker du kanskje?

  Happy balls
  Licensed from: Ivonnewierink / yayimages.com


   

  Det skal jeg fortelle deg!

  Grunnen til at jeg er så opptatt av dagsbudsjett er fordi jeg slapper av med det. Jeg slapper av når jeg vet akkurat hvor mye jeg har å bruke hver dag. Jeg vet også at jeg ikke bruker penger hver dag og dermed "sparer" litt også. Selv om jeg ikke akkurat sparer penger bokstavelig talt, siden de brukes opp på ett senere tidspunkt, er følsen der.

  Jeg har også igjennom denne spare penger prosessen lært meg å slappe av litt i hverdagen. Jeg setter så stor pris på det vi HAR nå om dagen. Før fokuserte jeg vel mer på det vi IKKE hadde eller kunne kjøpe. Jeg lever ett mye mer avslappet liv nå som vi har mindre penger å rutte med, en det vi hadde før. Tror det eller ei!

   

  Hva har vi da?

  Bare for å illustrere litt, så tenker jeg på alt jeg faktisk har når jeg føler at pengene ikke strekker helt til det jeg skulle ønske. 

  * Jeg og mannen har eget hus som vi klarer å betale hvert avdrag på HVER eneste måned.

  * Vi har nok penger til å forsørge familien vår

  * Vi har to biler og båt som vi klarer å holde i drift

  *Vi har fortsatt råd til å kose oss med kjøpe pizza og øl innimellom ennå

  * Barna har mer en nok av klær

  * Barna har mer en nok av leker

  * Vi har fortsatt råd til å ha katten vår og fore han med dyrlege mat ( kjøper hos dyrlegen og er overbevist om at katten er i så fin form pga skikkelig for til å være 12 år gammel)

  * Vi har FRISKE barn ikke mist

  * Vi er selv friske

  *Vi har alt vi trenger av fasiliteter hjemme, tv, dvd, internett, mobiler, nettbrett, pc, osv

   

  Jeg kunne sikkert satt opp ennå mer på listen, men alt dette har fått meg til å tenke på hvor heldige vi er, SELV OM det kun er noen få tusen igjen på forbrukskontoen og endeløse dager til lønn. Vi har faktisk ikke dårlig råd, selv om det kanskje kan føles sånn ut fordi man ikke får kjøpt akkurat det man vil der å da :)

  Career Love Wealth Family Signpost Shows Life Balance
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

  Har du tenkt over hva du FAKTISK HAR, istedet for å tenke på det du ikke får kjøpt deg akkurat nå?

   

 • Gratis og veldig koselig..........( Bildedryss.)

  Blåbær, blåbær, deilige blåbær!

  Nå bugner det av modne blåbær i skogen og det er bare å gå ut å plukke de helt GRATIS! Gnierfru familien er så heldig å kort vei til skog å mark med masse fine blåbær i. Og ennå hyggeligere er når barnas bestefar "bessa" blir med hvert år, på tross at han blir fort sliten i ryggen. Lillemann var nok den som ble sliten først og mest utålmodig. Hørtes litt slik ut etterhvert på survingen :)

  Da var det godt å få sitte ned i lyngen, å spise litt av "lasset"

  I grunn var han ganske drittlei! 

  Mens andre prøvde seg på dype hull i skogen..

   "mamma, mamma.. hjelp, jeg datt ned i ett hull"

  Vi har kost oss i skogen, plukket å spist. Blitt slitne, og spist av knott.

  Vi har allikevel hatt det fint og jeg håper dette er noe gnierfru barna vil huske fra barndommen sin når de blir store.

  Så bar det hjem for å rense å lage ting ut av disse deilige blå da:)

  Med pannekaker og hjemmelaget blåbærsyltetøy fra selvplukk, ble middagen en fin avslutning på dagen.

  (måtte låne bilde da jeg glemte å ta bilde av middagen vår)

  Pancake with blueberry sauce
  Licensed from: KajzrPhotography / yayimages.com


  Tusen takk til brødbakemaskinen nok en gang for super godt syltetøy. Takk til oss selv for en vel utført jobb.

  Nå er det både saft og syltetøy i hus. Det kommer ett lite innlegg om saften etterhvert også. Den lager jeg nemlig på gamle måten, slik de gjorde på 40,50, 60,70 tallet.   JOBB WELL DONE!!  Blåbær hilsen
   

   


   

 • Lager du mye hjemmelaget eller blir det halvfabrikata?

  Baker jo brødet selv, hva med det andre?

  Det har jo satt i gang en viss tankeprosess dette her med å bake brødet selv, siden jeg sparer en del kr på det. Hva annet kan jeg lage selv fra bunnen tro og spare masse penger på?

  Pizza saus er nok på den listen nå også. ALDRI mer dolmio som smaker ganske godt i grunn, men det er billigere å lage selv og smaker bedre. Ikke tar det lang tid heller. 

  Jeg har nemlig ikke ork, og noen ganger ikke tid til å bruke lang tid på kjøkkenet. Derfor havner jeg ofte i ferdigmat eller halvfabrikat fella. Det skal bli mindre av det fremover håper jeg.

  homemade paste
  Licensed from: Teka77 / yayimages.com


  Hva er lurt å lage selv for å spare penger?

  Har du noen tips til ting jeg kan lage selv som ikke koster all verden eller tar lang tid? 

  Hva lager du selv som du sparer penger på?

  Ofte føler jeg at hjemmelaget blir litt mindre sunt en ferdig laget, brun saus til ekspempel. Flker den kjøpe pose sausen er sunnere. Mulig inni midt hode??

  Hva lager du selv istedet for å kjøpe ferdig?

   

   

   

 • Jeg spiser hjemmebakt brød HVER dag nå OG sparer penger!!

  Hjemmebakt er undervurdert.

  Jeg skrev ett innlegg om dette tidligere og jeg gjør det IGJEN! Led det tidligere innlegget her om hvordan det hele startet.

  Jeg kan nå offisielt si jeg har fått helt dilla på hjemmebakt brød. Både fordi jeg vet hva jeg putter i det brødet og fordi det er moro å få det til... eller det vil si, moro at jeg får til maskinen som baker det for meg hehe. For jeg er ingen baker i gjærverden. Men du verden å moro det er å få nystekt brød hver dag uten neste å løfte en finger. 

  Heia teknologien :)  Dette er min aller beste venn om dagen. Lager sunne , gode, ferske brød til oss hver eneste dag :) 

   

   

   

  Og det beste med dette er?

  Prisen!! Det er MYE å spare på å bake selv ja, har ikke tenkt så nøye over det før, men ett hjemmebakt brød koster meg ca 9 til 14 kr ( kommer ann på om jeg kjøper ferdig blandet mel til brødbakst  eller blander det selv.

  Hvis brødet nå koster meg 9 kr da, inkl strømmen maskinen bruker så sparer jeg 19 kr på HVERT brød. Disse hjemmelagde er nok mindre i str en de industribakte, men så er skivene noe større. De veier ca det samme også. Besparelsen i % er da 67,9 %. Det er MYE penger det. Hvis vi regner ut dette på ett år: 

  Vi bruker ca 78 brød i året (1,5 i uken x 52)

  Snittpris i butikk på de børdene vi pleier å kjøpe er kr 28 kr

  28x78 = 2184 kr i året på brød

  Baker selv.

  78 x snittpris 11,5 kr = 897 kr

  Safe Norwegian Money # 04
  Licensed from: kekanger / yayimages.com


   

   

  Jeg koser meg.

  Med både "rent" brød og sparte penger. Smaker mye bedre gjør det også. Takk til gnierfru mammaen som låner bort maskinen. Jeg håper jeg får lov å beholde den en stund, for må jeg ut å kjøpe inn min egen maskin, blir brødene mye dyrere en stund igjen.

  Jeg kan selv velge grovhet, og smaker på brødene. 

  Nå gjenstår det å se hvor lenge denne gleden holder, jeg vet jeg er ett periode menneske i ALT, ( utenom forholdet til mannen min som jeg har holdt på i 14 år nå) så jeg er flink til å gjøre bra ting i korte perioder... også går det over en stund til jeg er flink igjen hehe.

  Enjoy life against cloudy sky with sunshine
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


   

  Hjemmelaget mat.

  Det er nok ikke dumt å lege ting fra bunnen av, både med tanke på at man vet i større grad hva man får i seg og fordi det sannsynlig blir billigere. I går lagde jeg min egen tomat saus til kjøttsausen vi skulle ha til spagetti. Det var rett å slett to bokser økologisk hakket tomat kjøpt på tilbud til kr 10 pr boks for en stund til bake. Litt fersk ( nå fryst) basilikum og krydder oppi. Ble kjempe godt og billigere en dolmio sin som vi pleier å kjøpe.

   

  Nytt pågangsmot.

  Dette med sparing og hjemmelaget mat har gitt meg en "boost" og glede over å lage mat fra bunnen. jeg har nå som mål å bli mye flinkere til det. Som nevnt tidligere er jeg "periodeflink" så er spent på hvor lange jeg får til hehe. Men prøver man ikke ,vinner man ikke heller!!

   

  Bruker opp restene våre- fokus på å kaste mindre mat.

  I dag skal vi bruke opp rester. Vi hadde kjøttdeig av rådyr ( som vi har fått gratis) til taco på torsdag, kjøttsaus av rådyr til spagetti i går. Begge deler ga rester og det bruker vi opp på en hjemmelaget pizza i dag :)

  Brødbake maskinen skal forresten få lage selve pizzadeigen i dag, siden den har en funksjon som heter nettopp "pizzadeig".

   

  Happy weekend.

   

  Hilsen fra

   

   

   

 • Hva er dagsbudsjettet ditt?

  Månedsbudsjett vs dagsbudsjett?

  Jeg bruker dag budsjett, det vil si at jeg regner meg frem til hva vi kan bruke på mat, bensin og alt det andre som man normalt kjøper i løpet av en måned. 

  Jeg føler jeg mister litt kontrollen ved månedsbudsjett, og for min del er det litt vanskeligere å "sløse" bort penger når jeg vet hva jeg har å bruke hver dag. Jeg regner stadig vekk på hva dagsbudsjettet vårt er. Jeg sjekka i dag og regnet at det er 14 dager til neste lønn. Da tok jeg det vi hadde igjen på brukskonto i dag ( nå i skrivende stund) og delte på antall dager som er igjen til neste lønn.

  Jeg ender opp med en sum på 460 kr/ dagen

  Da vet jeg nå at vi har ganske god råd, fordi på det verste var denne summen nede i 157 kr pr.dag :O

  Money # 24 - Travel money
  Licensed from: kekanger / yayimages.com


  God råd eller dårlig råd?

  Så fordi jeg vet at 150-60 kr/ dagen er DÅRLIG råd for oss, vet jeg nå at 460 kr er ganske god råd. Da vet jeg også at OM anledningen skulle by seg så kan jeg nyte en cafe tur med ei venninne eller andre "unyttige" ting som kanskje vil dukke opp.

  Men denne summen forandrer seg jo så fort man bruker penger på noe, så man må stadig holde seg oppdatert på bank konto. Dette er blitt veldig lettvint med mobilbank appen. Der har jeg full oversikt hele tiden uansett hvor jeg er så lenge jeg har med mobilen :)

   

  Hva foretrekker du? Å ha budsjett for hver måned eller dagsbudsjett?

   

  Ha en fin fin kveld .)

  Hilsen

   

   

 • Blir det billigere å bake brødet selv?

  Jeg kjøper brødet, ALLTID!!

  Men brød er i grunn ikke veldig billig, alt fra 27 til 38 kr, er priser jeg ser i butikken.

  Nå kjører min lokale baker som "bor" med bakeriet sitt rett oppi gatene her, dagstilbud på brød til kr 19 HVER dag. Ulike brødtyper hver dag. Ikke alltid de passer gnierfru sin smak, men er det noen som faller i smak, kjøper jeg inn en del :)

  Jeg er i grunn en elendig gjær-baker. Men utrolig nok har det løsnet litt på den fronten i det siste, bollene har sluttet å være like tunge som middels store steiner. De blir faktisk luftige. Hva som har skjedd siden jeg plutselig er bollebake fru, er det vel bare høyere makter som vet.

  Men brød blir kompakte og rare, så de ligger fortsatt i kategorien "stein bakst"

  Brødbake maskin ja!

  Så var jeg i byen her en dag, stod å kikket på en slik smart brødbakemaskin. Mange har ment mye om slike, selv har jeg aldri testet de. Men det slo meg at min mor en gang snakket om at hun hadde kjøpt seg slik, men ikke fikk noe greie på baksten. ( hmmm ligger det en skjult forbannelse for gjærbakst på den siden av familien tro?) Så jeg spurte rett å slett om å få låne den jeg, siden hun da hadde stuet shiten bort i ett skap og i grunn nektet å prøve flere ganger. Tålmodighet er en dyd eller no....  Maskinen er i grunn monsterstor til å lage så små brød som den gjør, men men.. den ble "lastet" opp på benken av gnierfru mannen. Gnierfru mannen hadde iallefall IKKE trua på at dette monstret av en maskin kunne bake særlig mye bedre, eller i grunn verre brød en gnierfru kunne. (.. takk for tilliten der altså!.)

  Den som ler sist, ler ALLTID best!!

  Gnierfru mannen hadde som sagt veldig liten tro på dette brødprosjektet da, men den som gir seg har tapt. Gnierfru leste for en gang skyld bruksanvisning på monster maskinen og satte i gang å blande ingredienser til brødet som skulle bakes.

  Timeren ble satt på, i håp om at vi ville ha nystekt brød neste morgen. Gnierfru mannen gjorde seg mentalt klar for å reise i butikken nesten morgen  etter brød tror jeg. ( Gnierfru reiser tidlig på jobb om morgen)

  Da jeg stod opp neste morgen var jeg mer spent en små barn foran julegavene tror jeg. Jeg skal innrømme at forventningene ikke akkurat var skyhøye til denne maskinen, så for meg en deigklump på lik linje med mine kampestein brød som jeg har bakt før.

  Så feil man kan ta...

  Right and Wrong Way Green Road Sign
  Licensed from: Feverpitched / yayimages.com

  For da jeg kom opp trappen til 1 etg fra kjelleren, duftet det nystekt brød. Mmmm

  Men fortsatt ikke overbevist, med kompakt deigklump- brød friskt i minne fra forrige baking( da manuelt uten maskin men dog...)

  Jeg gikk inn på kjøkkenet og tittet inn i vinduet på maskinen....

  Wow, its amazing !
  Licensed from: stockyimages / yayimages.com


  Jammen. var det noe som kunne ligne brød oppi den!!

  Jeg tok ut beholderen, som fortsatt var varm og helte den på hodet over en rist. Jammen skled brødet ut etter ett lite dunk i beholderen. Det så ut som ett brød, det lukter som ett brød. Fortsatt jobbet min hjerne på høygir om å overbevise resten av kroppen min mot at dette var ett farlig element som overhodet ikke måtte settes til livs... OVERHODET.

  Jeg selv kjente pulsen økte da jeg tok brødkniven å skar av den aller første skiven på mitt flotte nystekte brød....

  Og vet dere.. det SÅ spiselig ut, det så ut som det kunne være ganske MYE luft i det ( i motsetning til det jeg har prestert før)

  Og det som var ENNÅ bedre... det smakte HELT NYDELIG!!

  Mms sendt mamma, med akkurat dette bildet. Svaret kom fort.

  Jeg ringte og hun øynet nå håp om å kunne få til brød i denne monster maskinen sin hun også. Jeg kjenner meg stolt over å ha gjort så lite for å å få så mye glede i form av ett brød tilbake.

  Det spørs om mamma får igjen denne maskinen med det første mohahahmoahaha....

  Neste prosjekt da er, hvor skal den stå?.. alle mine skap er i grunn opptatt og det er forsåvidt benkene også.. hmmmm

  Ps: dette brødet kostet meg ca kr 12 å lage inkl strøm til maskinen :)

  Morgenbrød ( hihi) hilsen

 • Flyttet hjem til mor 🙈🙈🙈

  Når man har vært selvstendig "flyvende" fugleunge i mange år, er det spesielt (på flere måter) å ta plass i mammas rede igjen.

  SOMMERJOBB
  Jeg jobber nesten hele sommeren i en sommeråpen barnehage. Siden Gnierfru mannen jobber turnus og barnehagen til gnierfru barna er stengt hele juli, måtte jeg ha hjelp med barnepass den tiden gnierfru mannen er på jobb. Gnierfru mamman er tilgjengelig,  men ville helst at jeg flyttet hjem sammen med gnierfru barna. Så ble det.

  ENDELIG HJEM.
  I dag er siste dagen hvor jeg bor hjemme hos mor. Jeg kjenner på en ny glede ved det å bo for seg selv. Være egen herre i eget hus. Gleder meg.

  Home
  Licensed from: Ivonnewierink / yayimages.com


   

  INGEN FORDELER?
  Det er ikke bare negativt å bo hjemme da. Det finnes fordeler med det også.
  Av økonomiske fordeler kan jeg jo nevne
  * Ferdig laget middag nesten hver dag. Det er luksus for gnierfru.
  * Jeg sparer strøm i vårt eget hus siden ingen bor der.
  * Sparer mye penger på mat. Jeg prøvde å betale for meg ved å handle på butikken en dag, men store deler av den summen kom vist tilbake på kontoen min 😨
  *Jeg har selskap av andre en 📺 på kvelden. Kan sitte å ta en kaffe med mennesker av kjøtt og blod. Ingen økonomisk vinst,men fortsatt veldig hyggelig.
  *Gratis barnepass også om kveldene, hvis jeg skulle en liten tur på butikken e.l

  Det som ikke er så økonomisk, er at jeg må kjøre 20 min ekstra en vei. Og det nordover fra der vi bor. Jobben til gnierfru ligger 30 min sørover fra gnierfru boligen. Det vil si 3 kvarter til jobb en vei fra gnierfru sin mamma. = økte drivstoff utgifter.
  Økonomisk sett har det nok lønt seg å bo hjemme hos mor igjen.

  calculator, pen and paper money
  Licensed from: mayboro / yayimages.com


   

  BARNEOPPDRAGELSE
  Når det kommer til å være enige i barneoppdragelse osv har vi vel vært litt uenige det da. På tross av det, har det vært helt greit. Vi har nok svelget noen kameler både hun og jeg. Men barna har hatt det bra, det er aller viktigst.

  Nå er alle hjemme i eget hus igjen og det føles godt. 

  Håper dere har hatt en flott uke alle sammen.

  Funny Nun
  Licensed from: Creatista / yayimages.com


   

   

  Tilbake med bloggen.
  Siden jeg nå har hatt litt "ferie" fra bloggen ved å bo hos mamma, har blant annet ukes handling og firstprice tester ramlet litt ut. Nå skal jeg igang igjen med begge deler, da jeg har tilgang på min pc igjen og ikke bare mobil.

  Syntes det er lettere å poste på bloggen fra pc kontra mobil.

  Have å nice day.

   

 • Biff bestikket har kommet!!!

  Jeg er bokklubb medlem frivillig!

  Jeg skrev jo tidligere at jeg ble frivillig medlem i en krimbokklubb for å få nytt biffbestikk.

  I pakken fulgte det med to krimbøker og dette bestikket da. Jeg tenkte at bøkene kommer godt med som julegaver. Og biffbestikk  trengte vi nytt.

  Jeg fikk jo også 1 år i abonnementet som følger av dette, men det viste jeg om. Det kostet meg under 100 lappen for alt samnen.
  Jeg har laget meg ett slags system som gjør at jeg husker å avbestille disse kommende bøkene.

  Ting tar tid!!

  Bøkene har jeg fått for lenge siden.
  Biffbestikket kom i går. De var nemlig tomme på lager for dette og ble derfor ettersendt

  Da gjenstår det å se om det er brukelig og om kvalitet er på plass. Gleder meg til å teste. 😆😆😆😆😆😆😆😆

  Det kan du leser mer om her :)

 • Se og hør flaskepost

  Vi har lufta oss litt i dag.

  Jeg må bare få skryte av mine utrolige tålmodige barn altså. De maser veldig lite når vi er ute å "lufter" oss litt, dvs. når mor er ute å skal utføre ærend e.l

  De maser lite og gjør stort sett som de får beskjed om. ( det finnes unntak her også ja)

  I dag har vi vært i Sandefjord og fått med oss se og hør sin sommerturne. Vesla har stått på scenen og sunget litt i en sang konkuranse, mamma er kjempe stolt. Det ble ingen hovedpremie( dab radio), men tror vesla er vel så fornøyd med trøstepremien som var ei rosa pute.

  Gnierfru mamma klarte å fange en flaske post også, det var ingen sydentur i den, men jeg er vel så fornøyd med en kortstokk, gratis frappe og selve flasken jeg da.

  Vi har kost oss på cafe og hatt litt kvalitetstid sammen. Dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er blitt veldig bevist på hvor pengene går, også når vi har råd til både det ene og det andre. I dag var vi på cafe. Barna var sultne, jeg kjente litt ekstra etter om JEG var sulten. Ikke spes. mye. Spiser heller opp restene til barna om det trengs. 

  Enchiladas
  Licensed from: Fotosmurf / yayimages.com


   

   

  Alltid rester igjen!!

  Jeg har nemlig gjort meg noen erfaringer når det kommer til det å bestille mat til sultne unger. Det blir så å si ALLTID mat igjen etter dem. Derfor  har jeg egentlig begynt å kjøpe en barnemeny som jeg deler på disse to trollungene våre. Da spiser de som regel opp, jeg sparer penger og ingen mat kastes. Kinderegg funksjon.

  I dag ville de ha to vidt forskjellige ting og siden jeg ikke var så sulten, bestemte jeg meg for å spise opp evnt rester etter dem. De ble rester igjen etter vesla sin toast  og det var akkurat nok til å mette mor som på det tidspunktet så vidt kunne ane ett snev av sult.

  Selv kjøpte jeg meg bare en kaffe mocca. Det ble allikevel nesten 300 kr, så det er ingen tvil om at kafe er DYRT. 

   

   

  Dagens fangst i bilder.

  Men vi har hatt det veldig hyggelig da, og når man kan unne seg litt, er det som regel veldig hyggelig kvalitetstid man betaler for ;)

   

  Happy Hilsen

 • Statoil kortet mitt da!

  Man må passe på, alltid!

  Dere husker kanskje at nåværende CirkleK sendte meg inkassovarsel før de i det hele tatt hadde sendt regning? Mer om det her.

  Jeg ringte inn, ganske bestemt på å måtte kjefte.

  Office Worker Yelling On Phone
  Licensed from: Creatista / yayimages.com

   

  Og hva skjedde???

  Jeg måtte ikke kjefte! De var i grunn veldig hyggelige på telefon. Jeg fikk ikke noe beklagelse, men jeg fikk ett kort som virker. ( Tror jeg da, fro det har jeg ikke testet ennå siden vi har vært i Danmark og fylt billig diesel der.) 

  Jeg fikk beskjed om at bare jeg betalte den fakturaen så skulle alt være i orden igjen. De syntes det var veldig rart at faktura ikke hadde kommet frem på mail og vi dobbelt sjekket mail adressen ett par ganger.

  2 dager etter kom en ny regning i mailboksen, da jeg betalte den også i nettbanken opprettet jeg e-faktura. Jeg må helst ha alt samlet på en plass for å få husket å betale ting som regel. Men om jeg husker det, så er det jo flott om jeg får selve fakturaen også da. Nå er det ikke min feil om jeg ikke får den iallefall.

  Hurray
  Licensed from: Ivonnewierink / yayimages.com

  Fornøyd hilsen

   

 • STORT bildedryss fra ferieturen :)

  Her kommer ett passe dryss med bilder fra ferien vår :)

   Her bodde vi.

   Litt av stua/ spiseplassen

   Vi var på flymuseum, dette hang høyt oppe i lufta utenfor.

   Inngang flymuseum.

  Lekeplass på utsiden av museet.

   Lillegutt syntes det var mange å store fly her.

   Hmmm, hva er hvor i denne parken da tro?(legoland)

   Kommet halveis i parken etter 4 timer.

   Nå blir vi snart våte hoho.

   Hode på menyen i dette spøkelseshuset hihi.

   Detalj bilde

   Detalj bilde

   Disse kjørte vist gnierfru mannen da han var liten også.

   Detalj bilde

   Detalj bilde

   Gutten som elsker brannbiler og brannmenn.... og politibiler osv forøvrig hehe

   Da var gnierfru familien i en uplanlagt park. Giveskud zoo. Anbefales virkelig.

  Hva slags fisk er det oppi her mon tro?

   Gnierfru familien kjørte blant bøffler og sebraer. Vi var en tur innom løvene også.   Flotte lekeplasser i denne parken og ganske mange av de.

   Vi var inne i ett oter aquarium, de var så selskapsyke. "se Oda" sa sønnen min ( pelle politibil figur)

  På vei inn i "jurrasic park" hehe

   PASS DEG!!

  Jammen glad disse døde ut før oss mennesker i grunn. På tross av at mange bare spiste planter.

   Som sagt, glad disse var av plast ....

   Detalj bilde

  Lekested for barna.


   Vi bestilte familie pizza med hjemlevering en kveld, vi holdt jo på å ramle ut av stolene når vi så størrelsen på den. For drøye 300 kr inkl kjøring til huset fikk vi jaggu valutta for pengene.
   The end....

   

  Ps, bilder fra laladia ble vanskelig å ta siden det er innendørs vannpark, men vi var der ;)

   

   

  Hohiho hilsen