Gnierfru - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Jeg skal bli millionær, vil du bli det?

Det er ikke umulig, kanskje vanskelig, men slett ikke umulig.

Hvis vi ser vekk fra at Norsk tipping ringer, tenker vel ikke oss "vanlige" folk at vi kan bli millionærer.  Men vi kan det alle som en, hvis man har en vanlig normal lønnsinntekt. Jeg tror grunnen til at mange av oss ikke blir millionærer på vanlig lønn er at vi har ett større forbruk en vi trenger. Hadde vi vanlige folk klart å være nøysomme og nøkterne er jeg sikker på at på ett eller annet tidspunkt ville man blitt millionær.

Men det handler vel strengt tatt ikke bare om å være nøktern, man må kanskje være litt smart også. Investere i noe? Gnierfru mannen er ikke typen som kaster alt han har i hendene og satser. jeg er nok mer sånn, men blir holdt tilbake ( kanskje heldigvis) av han. Vi liker det trygge og safe. Jeg kunne fort ha satset på å kjøpe ett hus med gjeld i banken, for å leie det ut noen år, for så å håpe på en verdi økning ved salg, som gjorde at jeg kunne satt av litt på sparekonto for å komme nærmere tittelen som millionær. 

Women Hand writing My First Million with black marker on visual
Licensed from: netsay.net / yayimages.com


Jeg blir holdt tilbake!

Men som sagt, det holder Gnierfru mannen stramme tøyler altså. Aksjer da? Kunne gjort det også( her snuser jeg litt på å lese meg opp litt altså) men jeg tør ikke ennå, for jeg kan INGEN ting om det foreløpig. Det finnes mye rart man kan satse penger på, å håpe på gevinst. Jeg tror at skal man gjøre det , bør det være noe langsiktig iallfall. Minst 5 år.

Så hvordan skal du og jeg som er den "vanlige" beboeren i gata med den "vanlige" jobben bli millionærer`? Vi må iallefall starte i det små, spare noen kroner hver måned UTEN å bruke de opp igjen. 

Så bør du følge noen av tipsene som Gnierfru har lagt ut tidligere for å spare enda mer. Her  er de 15 beste sidene plukket ut, eller her hvor jeg skriver om hverdags tiltakene. Dette med å melde seg inn i bokklubber for å få billige innmeldingspakker kan du lese om her.

 

Ett lite stykke igjen til 1 000 000.

Ganske nøyaktig 909 000! En vakker dag blir jeg sikkert millionær, for noen timer kanskje. Da skal jeg ta bilde av kontoutskriften og ramme den inn som bevis.

Hva ville du gjort om du klarte å få i havn millionen?

 

God helg.

#blimillionær #sparepenger #hverdagen #tjenpenger #gnierfrublogg

 

 

 • Ny video- smarte netthandel tips :)

  Jeg har skrevet litt om temaet før her, nå har jeg lagt ut en videosnutt om dette :)

  Håper du likte det :)

  #youtube #penger #video #smartetips #økonomi #gnierfrublogg

 • Prisjungel og salg- Jeg ble lurt...

  Jeg var innom apoteket her om dagen- ble i grunn lurt,NESTEN!

  Det er ikke alt jeg vil dele med dere, for eksempel hvilke hygiene produkter jeg bruker osv, men her om dagen var jeg på apoteket å kjøpte allergi medisin til minsten her. Da lyste det i mot meg en del tilbud som apoteket her hadde da. Det ene var på ett ikke nevnt hygiene produkt. 2 for 1. Men normal prisen på 1 var kr 59!!! Hæ....??? Akkurat da var jeg glad for å huske at jeg gir rundt 30 kr i dagligvare`n der jeg handler. 

  Jeg er GLAD noen priser faktisk har festet seg i hodet mitt, hvis ikke hadde de lurt meg. Men jeg meldte meg også inn i kundeklubben deres da og fikk noen poeng som kan brukes senere tror jeg. Jeg sammenlignet prisen med en av kvitteringene jeg hadde hjemme og som jeg trodde... i butikken gir jeg 27 kr for samme produkt som apoteket tar 59 kr for!! Jeg kjøpte allikevel med med 2 for 1 på dette for å samle poeng. 

  Bald senior man fooling around.
  Licensed from: starush / yayimages.com  Fant ett BRA tilbud også.

  Men siden jeg nå var meldt inn i kundeklubben til apoteket, fikk jeg ett superbra tilbud på vitaminbjørner.  50% på kr 89.90- i butikken gir jeg 78 kr for en, så den er dyrere på apoteket i utgangspunktet- men med % rabatten på apoteket , ga jeg kr 44,95 kr.

  I tillegg kjøpte jeg med meg noe jeg har ønsket meg en stund, en slik barbermaskin til øyebryn fra Veet. Normal pris på denne er 399 på dette apoteket. Nå hadde de 30 % avslag til medlemmer av kundeklubben. 399 kr minus 30% = 279 kr. 

  Utenom den barbermaskin, kjøpte jeg kun produkter jeg normalt sett kjøper når jeg er i butikken. Så jeg ble ikke lurt av salget deres, jeg kjøpte ikke mer en jeg normalt ville kjøpt i dagligvarebutikken.  På en annen side fikk de jo to salg ekstra på meg, da på ett hygiene produkt jeg normalt sett kjøper i butikken. 

  Vær kritisk til salg- prøv å huske faste priser på de varene du kjøper oftest, så har du ett grunnlag til å sammenligne den med prisene som er på "salget".

  Oppsummert.

  Hvis jeg skal oppsummere og se på om jeg sparte noen kr, så sparte jeg 119 kr på barbermaskin. MEN jeg vet faktisk ikke om den fåes kjøpt billigere andre plasser en apoteket. Det er mulig jeg kunne spart mer ved å sjekke flere plasser. Så sparte jeg 33 kr pr boks vitaminbjørn, sammenlignet med det jeg betaler til vanlig. Jeg kjøpte to bokser og sparte totalt 66 kr på de. Det siste hygiene produktet sparte jeg ingen ting på, da avslaget ble til samme pris som jeg gir på butikken. Jeg måtte bare ta med meg to hjem isteden for 1 som jeg pleier.

  Totalt spart på salget er da 119 kr + 66 kr = 185 kr spart. 

  #penger #økonomi #salg #lurt #passpå #sparepenger #gnierfrublogg

 • Min økonomi fra A til Å

  A- ARBEID- jeg jobber på deltid, mannen på fulltid og dette passer vår familie ganske godt. 

  B- BRUK- Vi bruker penger ganske fornuftig stort sett. Hender jo det glipper her også ...

  C- CO- Jeg diskuterer penger med både mann og barn. Barna får si sine synspunkter hvis vi diskuterer økonomi sammen.

  D- DRAGSUG- bursdagpenger og andre penger som kommer kontant her i hus blir fort med i dragsuget (hverdagsøkonomien) om vi ikke sporenstreks setter de inn på sparekonto i banken.

  E-EKSTRA- har vi noe ekstra til overs settes også dette inn på en sparekonto til vi har noe vi ØNSKER å bruke de på. Hvis ikke havner de i "dragsuget".

  EXTRA CREDIT - Beautiful girl writing on transparent surface
  Licensed from: zsirosistvan / yayimages.com

  F- FERDIG- vi blir aldri ferdige med å spare, men vi setter oss stadig noen mål. Noen må er små og korte, andre litt mer langsiktige. Pensjon er en av de langsiktige sparemålene. Jeg vil bli pensjonist litt tidligere og nyte livet- sparer nå.

  G- GJERRIG- jeg er gjerrig med meg selv og noen ganger med mann og barn. Men det sparer oss for mye penger. Det kan være alt fra å si nei til is eller magasiner (barna) til øl og pizza (i hverdagen) til mannen eller å gå på kafe for meg selv.

  H-HANDLELISTE- bruker jeg ikke den er jeg virkelig ute å kjøre. Da blir det oftere flere runder til butikken og mer penger ut. Jeg bruker forresten den "gamle" versjonen med håndskrevet lapp.

  I- INNVESTERINGER- jeg burde turt å investere litt mer, i aksjer eller noe. Der er jeg ei pyse ennå.

  J- JULEGAVER- prøver jeg å være ferdig med til September. Ofte kjøper jeg ting på salg igjennom året og lager lister på hvem jeg kjøper hva til.

  K- KLÆR- kjøper vi kun brukt eller på salg.

  L-LÆRING-det blir stadig vekk oppdaget nye ting eller endret på gamle fordi den nye måten var smartere.

  M-MAT- dette er posten vi sparer mest på ved å være mer bevisste på hva vi stapper inn i munn og hvordan vi handler det inn.

  N-NYTTIG- det er sjelden jeg kjøper ting som ikke er nyttige lengre, altså gjennomtenkte kjøp. Impulskjøp er det blitt slutt på. Er det ikke en nyttig ting for oss, så kjøper jeg det ikke.

  O- OVERSIKT- jeg MÅ ha oversikt, både i banken, i skapene, i fryser osv. Mister jeg den, begynner kronene å rulle fort.

  P-PENGER- vi kommer ikke utenom, og jeg passer bedre på dem nå enn jeg gjorde før.

  euros in hand
  Licensed from: viviolsen / yayimages.com

  Q- QUART- en annen måte å skrive kvart på?

  R- RESTER- vi bruker opp mye matrester her- ikke alt men det aller meste. Det blir fryst ned eller brukt igjen på ny. Spart mye penger på det.

  S- SANSER- bruk de!! Ikke la deg lure av datoer- sansene dine er den beste datomerkingen som finnes bare du tør å bruke de.

  T-TRYGGHET. når du har fått orden på økonomien føles det veldig trygt, for meg = mindre bekymringer.

  U-UKRITISK- det har jeg sluttet å være- ser på ganske mange ting med ett kritisk blikk nå. Gjelder spesielt tilbud i butikker og i reklame.

  V-VAFFELJERN- jeg har nettopp oppdaget at det kan steke mer enn bare vafler, toast (det har jeg visst om en stund), omelett, kjøtt, og en del annet.

  W-WORST CASE- jeg tenker på det innimellom- Hva om vi skulle blitt uten hovedinntekt (altså at mannen hadde måttet slutte å jobbe på en eller annen måte. Der har du en av mine motivasjoner til å prøve å ha litt ekstra på konto, gjerne mer enn bare litt også.

  X-XTRA-jeg handler alltid xtra av ting vi bruker en del av når jeg finner ut at det er bra tilbud på dette.

  Y- YDMYK- jeg er ydmyk for alt jeg har- friske barn, mat på bordet hver dag, snill mann, hus, bil, båt, penger til å betale gjeld og regninger, penger til å ta vare på helsa mi (tannlege eks), jeg er ydmyk og tar ingen ting for gitt lengre. Jeg tenker på alt jeg har i stedet for alt jeg ikke har.

  Z-ZORRO- jeg føler meg som han noen ganger, som må "forsvare" meg og familien mot griske, og noen ganger uhøflige telefonselgere. Skriver det fordi jeg ikke kom på noe bedre hahaha

  'The Legend of Zorro' Premiere
  Licensed from: ImageCollect / yayimages.com

  Æ-Æ- den appen har jeg :)

  Ø-ØNSKE- jeg parer penger og har dermed mulighet til å realisere ønsker litt oftere. Ikke for ofte da, for da har jeg ikke oppsparte penger igjen. Har vel funnet en fin balanse der.

  Å- Å være fantasi løs- det er jeg normalt ikke, men å finne på noe med bokstaven Å var ikke lett :)

  GOD HELG.

  #penger #økonomi #abc #gnierfrublogg #meg #morsomt #gøy #fantasi 

 • Gnierfru med brutale meninger i KK.no

  Du bestemmer jo selv.

  Jeg sier ikke at du IKKE får lov å kjøpe nytt til skolestart, men det er ikke til å komme utenom at sånt skaper ett press med tiden. Vi mennesker er som en flokk sauer- følger hverandre. Så om noen starter tradisjon med nye klær, nye ting , osv til skolestart- så følger vi andre på og tilslutt er det blitt "status". Jeg var en av de før, men jeg har forandret holdninger- heldigvis til det bedre.

  Det er jo ikke slik at brukte klær er ekkelt, du vasker de vel på samme måte som nye? Nye klær er også ekkelt, fulle av kjemikaljer som ikke vaskes ut før etter 2-3 vask. Kjøper man brukte klær så er dette allerede gjort for deg. Du vasker nå bare "inn" din egen lukt.  det eneste jeg styrer unna å kjøpe brukt til skolestart er matbokser og drikkeflasker, men mindre de er ubrukte når jeg kjøper de brukt :)

  Her kan du lese om intervjuet i KK.no.

  Publish concept.
  Licensed from: 72soul / yayimages.com

  #kk.no #intervju #penger #brukmindre #bærekraftig #miljø #kjøpbrukt #gnierfrublogg
   

 • Nå er Gnierfru på Youtube- kom å se :)

  Se her, hva jeg har dristet meg til.
  Gå inn på denne lenken å se, da kommer du til Gnierfru sin Youtube side.

  Youtube button
  Licensed from: badmanproduction / yayimages.com

  Redigering..Phu, det tar tid.

  Så derfor tok det litt lengre tid å få dette opp å gå en jeg først regnet med. Og dere rekker jo ikke dra i butikken å løpe å kjøpe i dag slik jeg sier i videoen  Beklager det der.

  Forvelle, hva er det?

  I videoen snakker jeg om at jeg "forvellet" grønnsaker, det er å gi rå grønnsaker ett lite oppkok. Da klarer de seg bedre i frysen og det tar kortere tid å tilberede de senere.

  Egen youtube side.

  Gnierfru har nå opprettet egen youtube side hvor alle videoer blir lagt ut. Dermed har også gnierfru fått egen mail. Sjekk under kontakt meg for å sende mail til Gnierfru.

  Håper dere syntes det var gøy med litt video innslag på bloggen også :)

  #youtube #videoblogg #10kroner #gnierfrublogg #hamstreinn #penger #økonomi

 • Dere kan få...

  Jeg har så mange snille og flinke lesere altså.

  En av dem spurte meg om jeg ville ha noen taxfree kuponger fra Fjordline og dele ut til mine lesere? Klart jeg vil det.

  Kupongene er litt ukes bestemt- og noen dato kuponger også. Selve kupongen må medbringes for at den skal være gyldig.

  Så skal du med Fjordline i nærmeste fremtid, bør du hive deg på og legge igjen en hyggelig kommentar om hva du syntes er best med Gnierfru bloggen  :) Jeg trekker en vinner på søndag kveld som får hele arket.

  #gratis #kuponger #penger #sparpenger #fjordline #gnierfrublogg #reise #båt #ferje

 • Gratis refleksvest hos Xtra.

  Følger du Gnierfru på facebook? Gjør det gjerne, så får du med deg ting som ikke blir postet i bloggen også. Bl.a dette.

  Gratis
  Licensed from: Bogdan florin / yayimages.com


   

 • Jeg velger å avslutte 192 kr dagen prosjektet.

  Ikke fordi jeg tror vi ikke ville klart det!

  Men fordi det i morgen er trippel trumf og jeg bestemte meg for å følge en annen smart sparegris sitt tips om å handle inn mat som holder seg lenge når det er trippeltrumf. Og dermed hamstrer jeg inn litt i morgen og da holder virkelig ikke budsjett på kr 87/dag i skrivende stund.

  Så i dag, onsdag er det nå 16 dager siden jeg startet prosjektet, da så jeg at det allerede var litt lite igjen på konto og startet litt "rasjonering" !

  I dag er det fortsatt penger igjen på konto. Så selv om trippel trumf kommer inn mot målstreken å "ødelegger" prosjektet mitt, så er jeg godt fornøyd allikevel. Jeg skulle nok som sagt fint klart dette om jeg hadde handlet akkurat det vi MÅ ha i morgen. 704 kr igjen på konto ved avslutning av prosjekt 192 kr/ dagen. Vi har levd normalt og tilogmed klart å handle litt "utemat" på denne lønna.

  Jeg syntes dette er mer gøy en slitsom jeg da( ikke alle i Gnierfru familien som er enige men) så det kan godt hende jeg setter i gang nytt prosjekt hvis det er lenge til lønn og kontoen er litt slunken. 

  Tusen takk til dere som har kommentert og heiet på meg. Uten dere hadde jeg gitt opp når jeg fikk den uventede lønna. Men takket være heiagjengen min, så satte jeg den inn på sparekonto og fortsatte å leve av det som var igjen. 

  Nå skal litt av den lønna hentes ut igjen for å hamstre litt på trippeltrumf dagen. Budsjetterer med 1500 kr til hamstring og fylle opp. Det vil si at 800 kr hentes fra uventet lønn og inn på konto.

  Ends today
  Licensed from: Bogdan florin / yayimages.com

  #prosjekt #penger #økonomi #kunneklartdet #trippeltrumf #hamstre #gnierfrublogg
   

   

 • Dette høres sprøtt ut.

  Jeg har begynt på julegave listen.

  Jeg har utrolig mye nytt liggende i huset her. Alt fra ting jeg har fått i bokklubber til ting jeg har fått i andre kampanjer. Jeg skal nå sette opp ei liste over hva jeg har og hvem skal skal få julegaver. Da får jeg en fin oversikt. Så ser jeg hva jeg kan lete etter i nettbutikker på salg nå fremover.

  Det er tross alt bare 124 dager igjen til julaften. Fordelen med dette er at jeg ikek bruker opp Desember lønna på julegaver, jeg slipper stresset som følger med å handle inn til jul. Jeg kan da fokusere på å pynte, bake litt og kose med med ungene istedet.

  Ps, jeg spør aldri hva folk ønsker seg, men prøver å gi nytttige ting som passer til den som skal få gaven. De er gjennomtenkt for å si det slik.

  *Gledermegtiljul*

  Merry Christmas Tag
  Licensed from: HomeStead Digital / yayimages.com


  #jul #julegaver #starttidlig #sparepenger #penger #økonomi #gledermeg #slippstress #gnierfrublogg

   

 • PØH!! Kundeklubber-- særlig om det hjelper.

  Kanskje du er en av de som tenker dette?

  Eller kanskje du ikke tenker akkurat det men ikke orker all reklamen som følger med, bindende abonnement osv. Jeg vil bare vise deg noe.. se her.

  Dette er noen av klubbene jeg er med i. Ja jeg mottar mye reklame, men stort sett legger det seg i en egen "reklame" boks på min mail og dermed veldig lett å slette kjapt. 

  Ikke overbevist??

  Ta Trumf bonusen min da, jeg mener jeg tok den ut i mai og da var den på rundt 700 kr. Coop kontoen min har stått urørt en stund, men det samler seg jo penger der også som dere ser. Kinoklubben har jeg plutselig gull medlemskap i ( det har blitt noen kinoturer i det siste) og på Vita som jeg så å si aldri handler har jeg bonus kroner som kan brukes på protein barer ser jeg. Jeg sjekket app`n hos Kappahl også og der står det at jeg har 100 kr i avslag på neste kjøp. nå skal jeg ta ut overskudd hos Trumf og Coop igjen og få satt det inn på sparekonto, målet mot 50 tusen kontoen.

  Jeg ser at det nytter. Jeg blir ikke rik, men dette er penger/ goder jeg ville gått glipp av og jeg hadde betalt like mye for det jeg kjøper i utgangspunktet om jeg ikke hadde vært medlem noe sted.

  #medlem #klubb #spare #penger #økonomi #gnierfrublogg #kundeklubb #tjenpenger

   

   

 • Jeg kjøpte ny sykkel for 200 kr- hvordan er det mulig?

  Jeg kjøpte, men guttungen skal bruke den.

  Han hadde rett å slett blitt for lang i sommer til den lille 12" sykkelen som er arvet etter storebror på nå 15 år. Jeg søkte på Finn.no som vanlig og kom over en sykkel som så nesten ny ut til 200 kr i riktig størrelse. Jeg måtte kjøre 20 min ( Nesten samme som til nærmeste Biltema) en vei for å hente den den, men jeg syntes jeg fikk mye for pengene allikevel. Sykkelen er en Biltema sykkel. Da jeg gikk inn på Biltema sin nettside og tittet, der fant jeg akkurat samme sykkel og gjett hva den koster der?

  Penger spart igjen altså.

  Jeg regner ikke med bensin her for jeg hadde brukt samme mengde bensin på å kjøre til Biltema, som jeg gjorde for å hente denne privat. Så 999 kr minus 200 kr er 799 kr. Jeg sparte altså 799 kr på å sjekke Finn.no

  Just say ;)

  #økonomi #penger #pengerspart #bærekraftig #kjøpbrukt #gnierfrublogg

 • Så hvordan går det med dagsbudsjett kr 192?

  Det er en del dager igjen til lønn, hvordan skal nå dette gå?

  Og i skrivende stund har dette budsjettet justert seg ned til 151 kr dagen. Det er bare fordi jeg måtte handle litt melk , pålegg, frukt  og grønt på butikken.

  Nå skal jeg ikke bruke penger før til mandag- fylle bensin. Da bruker jeg 200 kr. Da igjen skal jeg ikke bruke penger før på tirsdag- ungene får lov å kjøpe seg ei bolle e.l for å feire at pappa kommer hjem fra jobb ( tradisjon) så da bruker jeg Meny sitt tilbud kr 35. Så skal jeg ikke bruke penger før Torsdag igjen, da må vi nok ha litt melk osv igjen. Så hvis jeg allerede regner meg fremover vil det se slik ut....

  Jeg trekker fra det jeg vet jeg skal bruke av penger frem til lønn. 

  400 kr til bensin

  400 kr til mat.

  I dag 20/8 stå det igjen kr 1964 kr på konto -800 kr = 1164 kr igjen når lønna kommer HVIS jeg ikke bruker ei kr mer en budsjett her nå.

  Det gir meg i utgangspunktet kr  97 kr dagen til "uforutsette" utgifter. Burde gå dette her egentlig? Og jeg som ikke hadde trua. Hjelper med sånn flott  heiagjeng her på bloggen altså :)

  Skjønte dere hvordan jeg regnet det ut? Føler jeg er tidenes mest klumsete forklarer hehe.

  Thanks Flowers Shows Blooming You And Florist
   

  Cheerleaders
  Licensed from: moodboard / yayimages.com


   

  #dagsbudsjett #budsjett #økonomi #penger #leveforlite #frivillig #sparerpenger #sparermiljø #gnierfrublogg

   

 • Lurer du på noe om bloggen, tips, triks andre ting med bloggen?

  På mandag setter jeg med ned 1 time foran skjermen og svarer på det du måtte lure på med Gnierfru selv, bloggen eller dine egne økonomiske ting osv. 

  Du kan rett å slett spørre om hva som helst av saklige ting. Usaklige spørsmål blir ikke besvart. Jeg vil minne om at jeg ikke har noe faglig eller utdannet grunnlag for å svare. Svarene er kun basert på egne erfaringer og ting jeg har skrevet om i bloggen. Det kan også være at jeg rett å slett ikke kan svare på spørsmålet ditt også.

  Har du lyst, har du lov. Send Gnierfru en PM mellom klokka 19 og klokka 20 på mandag, så skal jeg svare fortløpende. Blir det så stor pågang at jeg ikke rekker å svare, kan det hende jeg setter opp en ny time uken etter.

  Velkommen til Facebook siden min.

  Any Questions
  Licensed from: HomeStead Digital / yayimages.com

  #spørsmål #penger #økonomi #svarer #chat #gnierfrublogg #facebook #bareåspørre


   

 • Gjenbruk av gammel stearin.

  Høsten nærmer seg og den koselig tiden hvor vi tenner litt levende lys og koser oss med en god bok under teppe.

  Kubbelys og kronelys som ikke brenner helt ned?? Høres det kjent ut? - ikke kast stumpene da!!

  Jeg har alltid kastet de, i går fikk jeg til noe lurt. Du kan også bruke denne metoden for å støpe i din egen form. 

  Det du trenger er :

  • Egnet form- jeg gjenbruker de store telys koppene i dette tilfelle.
  • Vekeholder- jeg gjenbruker de holdrene som har vært i de store telys koppene
  • Veke- her bruker jeg god norsk hvit hyssing kjøpt på Kiwi
  • Stearin- smeltet ned fra rester
  • Sugerør- til å holde veken oppe mens det stivner

   

  Bildet over: jeg hadde igjen kubbelys rester fra 17 mai. Og ett par tomme blanke telys kopper med holder til veke.

  Bildet under : jeg smelter kubbelyset i vannbad i plastkopp.

  Bildet under : Jeg bruker disse som holder veken på nytt.

  Bildet under : Du kan gjenbruke koppene til telysene og bruke de som støpeform.

  hdr

  Bildet under : jeg bruker helt vanlig hyssing kjøpt på Kiwi, denne dypper jeg i stearin etter jeg har tredd den inn i holderen.

   

  hdr

  Bildene under : jeg bruker sugerør for å holde veken oppreist, da legger jeg bare veken over sugerøret som ligger på kanten av formen min

   

  hdrhdr

  Da er du klar til å helle i den smeltede stearin i formen og vips så har du ett nytt telys.

  hdr

  Nb :Pass på at veka ikke er for lang når du tenner på, da legger den seg ned i stearin og drukner.

   

 • Før og etter bilde.

  Utrolig hva litt spray lakk kan gjøre, jeg var kjempe lei den gamle kjøkkenvekta.

  Comparing Old CRT TV vs new HDTV Television
  Licensed from: iQoncept / yayimages.com


   

   

   Nå står den en del fremme, da jeg bruker den ofte nå. Og da var det veldig greit at den fikk litt samme stil som noe av det andre som står på kjøkkenbenken. Gullspray kjøpt hos Biltema :) Hva syntes du?

 • MÅ alt være nytt til skolestart??? NEI!!

  NEI, nei, nei nei......

  Det mener jeg virkelig. Hvorfor skal det måtte det? Jeg tok ett kjapt søk på Finn.no og skrev skolesekker. Vet du hvor mange treff jeg fikk??  999 stk under PRIVAT salg!! 999 sekker som kanskje kastes i søppelen fordi presset om at alt skal være nytt er skapt av oss foreldre. Klart det er stas med helt ny sekk i 1 kl. Min datter hadde ny fordi mormor så gjerne ville kjøpe ny og jeg klarte ikke si nei. Men når vi skal bytte til større sekk, så kommer jeg til å lete på Finn.no Så når jeg tok dette søker på Finn.no så setter jeg alltid sortering fra pris lav til høy.

  Se hva jeg fant( måtte låne dette av en selger og jeg har ikke spurt  hehe)

  40 kr!!!! for en skolesekk liksom.  Tror du noen hadde kommentert det, hvis poden din kom med denne grå Beckmann (??) sekken på skolen i 1 kl?? Tror du noen hadde sett på sømmene på den å tenkt at den der må være brukt og laget grøssninger. Nope.  Men jeg vet at det finnes besteforeldre der ute som gjerne vil kjøpe nytt til barna, men da må vi la de som ikke har slike besteforeldre få lov å kjøpe seg en brukt også.

  Ps : jeg tok ett nytt søk, men kikket over "gis bort" kategorien. Flotte Beckmann sekker gis bort. De er gjerne brukt 3 års tid, men de er jo ikke oppbrukte av den grunn.

  Hva med alt det andre?

  Penal, drikkeflaske, matboks, bokbind.. etc. Jeg gjorde ett nytt kjapt søk på Finn.no... PENAL! Fikk  80 treff på det. Det billigste koster 5 kr!!

  Når det kommer til drikkeflasker og matbokser er jeg en av de som gjerne kjøper nytt, men ikke uten å ha sjekket Finn.no først.. det hender noen har noe ekstra og ubrukt tilsalgs. Jeg tenker at å kjøpe dette brukt ( kommer jo an på hvor mye brukt det er da) har litt med hygiene å gjøre igjen. Men som sagt, finnes mye nytt, men som går under brukt på Finn.no der også. Jeg tok ett kjapt søk her også, men da trykket jeg på privat , men nytt istedet for brukt. Kom opp 10 treff på HELT nye matbokser hvor den billigste står til 25 kr.

  Så er det bokbind- kanskje ikke den største kostnaden her i verden- men for miljøets del er det ikke særlig heldig. BOKSOKK er en genial oppfinnelse. Kan brukes år etter år og sparer miljøet for masse papir søppel. Ikke er de kjempe dyre heller. Her også lønner det seg å sjekke litt priser rundt om. Kjøp gjerne 2-3 stk av gangen ( kommer an på hvor mange bøker poden trenger det til da) så kan dere bytte på år etter år.

  Klær da? Det må være nytt?

  Nei, hvorfor det? Så klart kan det være nytt pga skifte til større størrelse osv, men det MÅ ikke. Mange barn vokser mye i løpet av en sommer og trenger å bytte ut størrelser. Men det finnes klespakke på klespakke på Finn.no ( eller andre steder hvor man selger brukt) og klærne blir jo "nye" for ditt barn! Jeg tenker at så lenge det ser helt å pent ut og sitter på slik det skal så må det være godt nok. Planlegg litt, start jakten på brukt når skolen slutter- barnet ditt vokser kanskje ikke mer en str i løpet av sommeren så da vet man også hvilken str man skal søke etter.

  Lykke til med skolestart.

  Her er min 2 klassing klar for sin 1 skoledag i år. I favoritt klærne sine som er brukt en stund- vi kjøpte heller en stor is vi og det tror jeg hun hadde mer glede av en nye klær :) Ville du reagert på at hun ikke hadde nye klær? Eller for å stille spørsmålet annerledes.. Ville du vist at hun ikke hadde på seg nye klær`??

  Vil du ha dette "skolepresset" ned? 

 • Aksjer, OMG Aksjer- "Det er fali det"!

  Jeg har jo hørt om de, men jeg er omtrent like redd for de som jeg er for store høyder. Rimelig skjelven i knærna.

  Men jeg skulle ønske jeg turte å prøve. Det hadde vært en fin måte å spare på kanskje? Har du noen tips å råd å komme med, evnt. bra sider som beskriver dette utenfor mye fagspråk? Anbefalinger? Kanskje jg kan lese meg opp og en gang i fremtiden tørre å prøve.

  Trade Chart Graph Shows Increasing Trade Or Trading
  Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


   

 • Hvorfor tjener du ikke penger på bloggen din???

  Det spørsmålet stilte mamma meg i forrige uke!

  Det er ett godt spørsmål igrunn, men jeg svarte at jeg egentlig ikke har tid til å følge den opp hele tiden og være så aktiv som man burde(??) for å tjene penger på den. At den var ment som en slags dagbok for min egen del, men at det er utrolig gøy og hyggelig at neon LESER den også. 

  Ja, nei for hun hadde pratet med sin venninne om det og de hadde lurt på hvorfor jeg ikke tjente penger på denne bloggingen. Jeg har grunnet litt over det- og jeg må ærlig innrømme at jeg er litt lite datakyndig og da skulle f.eks legge inn plass til annonse for noen som VIL betale for det på bloggen min....Det stopper der.. hvordan gjør jeg det liksom? Og hva tar man betalt for, hvor lenge, hvor mye osv. Jeg har for mange spørsmål og for lite trua på meg selv til å kunne tjene penger på bloggen er vel egentlig svaret. 

  Hvordan tjener du penger på bloggen din?

  Abstract blog sign
  Licensed from: Adrian.Today / yayimages.com

  #tjenepenger #penger #økonomi #reklame #selvtillit #blogging #gnierfrublogg
   

 • Gøy med bloggere og felles interesse for penger.

  Jeg finner( eller tipses om) stadig nye blogger som handler om penger, sparing eller økonomi.

  Jeg prøver å holde meg til det som går på personlig økonomi- da den andre biten blir litt tung å grumsete for meg ... ennå. Her en nok en blogger som blogger om personlig økonomi og som jeg kan anbefale :) 

  Pengesnakk :) 

  Make Money Online
  Licensed from: kentoh / yayimages.com


   

   

 • "Hva?? Skal JEG lide fordi DU har heiagjeng??"

  funny fingers
  Licensed from: tony4urban / yayimages.com

  Jeg nevnte dette med "heiagjengen min" for Gnierfru mannen på telefon i dag! Hehe!!

  Jeg nevnte dere som heier på meg og dette dagsbudsjett opplegget mitt. Så jeg spurte om han også kunne "hjelpe" meg når han kom hjem så jeg skulle klare dette ( pleier å gå noen kr mer naturlig nok når han kommer hjem) siden jeg har en så fin heiagjeng her på bloggen.

  "Hva? Skal JEG lide for at DU liksom har heiagjeng på bloggen???? "- sagt i en spøkefull tone heldigvis. Elsker den mannen altså. Så da er han forberedt og advart *fnis*. Det skal sies at han er ingen god "fattigmann" og det vil si at han mildt sagt hater å ha lite penger på konto. Da får han en følelse av å være "fattig" tror jeg. Han blir egentlig ganske grinete å være i hus med. Det hender jo en ytterst sjelden gang at vi har ekstremt lite ( for oss) penger å rutte med- sånn som kr 192 pr.dag. 

  Men nå er han kanskje litt mer motivert, siden jeg sa at dette er kun for gøy og han vet jo at det finnes penger på en annen konto om det blir helt katastrofe. Tipper han hjelper til litt ekstra nå jeg :)

  Uten dere heiajentene ( og guttene??) så hadde jeg sikkert bare latt den uventede lønna stå på konto og så hadde den gått med i det store sluket. Så det er litt av mine leseres ære, hvis jeg klarer dette sparemålet jeg har satt meg altså :) 

  way of love
  Licensed from: adrenalina / yayimages.com

  #heiagjeng #penger #gniere #kjæreste #skrekkoggru #økonomi #budsjett #detteklarerjeg #gnierfrublogg • 2 for ditt og 3 for datt- blir du lurt?

  Jeg ser stadig slike tilbud hos butikkene!

  -

  Det ser jo veldig forlokkende ut mye av dette. Men regner du egentlig på hva prisen pr.ting er? Det avgjør om du selv syntes at det er ett bra tilbud eller ei. Og det får deg til å tenke igjennom kjøpet før du gjør det.

  Jeg vet at jeg gir mellom kr 76 og 79 kr for slike vitaminbjørner, så at Coop Obs i dette tilfellet selger boksene for 60 kr stk gjør at jeg kan spare minst 16 kr boksen. For meg er det ett godt tilbud. Disse fylte knekkebrødene er det derimot "bare"  4,75 kr å spare på i dette tilbudet og jeg kjøper de i Sverige for 119 SEK( eske med 24 stk i ) som uansett er billigere en dette tilbudet.

  Så jeg vil med dette innlegget bare tipse om at det lønner seg å regne om hva hver enkelt ting koster deg- og avgjøre om du syntes det er ett godt tilbud eller ikke. Har du ikke fått sett på tilbudet før du står i butikken, ta deg det ene ekstra minuttet til å regne det ut på mobilen`s kalkulator. Vil du legge mer research i det, kan du jo gå bort i hyllen der produktet ligger normalt sett å se hva det koster til vanlig ( det hender jo at som i dette tilfellet at det oppgir pris pr stk under- men lurer på om dette er reelt eller har de lagt på, så tilbudet skal bli ennå "bedre" ? )

  Lykke til i tilbudsjungelen- håper dette var nyttefull lesning for deg :)

 • Uventet lønn inn på konto.

  Jeg fikk lønn, det hadde jeg ikke regnet med denne mnd.

  For å gjøre en lang historie kort, så var jeg helt sikker på at jeg måtte jobbe hele August på ny kontrakt ( hos samme arb.giver) før jeg så får lønn i midten av September. Men så kom det inn lønn i dag allikevel, det var jo helt uventet. Da har jeg plutselig litt ekstra å rutte med da, men så har jeg jo fått så mange som heier på meg og dagsbudsjettet på 192 kr også da. Det er jo så hyggelig. Tusen takk alle sammen, utrolig hyggelig når noen har trua altså.

  Så da velger jeg å kjøre hele den lønna jeg fikk ( 7964 kr ) inn på sparekonto da :) Det KAN jo hende jeg MÅ hente noe av de ut igjen ( spes når Gnierfru mannen kommer hjem på fri), men jeg skal jaggu prøve å se om det går- takket være heia gjengen min.

  Young woman in office
  Licensed from: Grafvision / yayimages.com


   

   

 • Mer middagsrester tips

  Har du laget for mye av f.eks Bali kylling gryte eller annen gryte med kjøtt eller kylling oppi?

  Og du har ikke lyst å spise dette to dager på rad- da er løsningen å skylle bort rester av gryten med kaldt vann i ett dørslag. Plukk ut kjøttbitene og bruk de på nytt i en annen middag. Lapskaus, wok eller lignende. Du kaster litt mat, men allikevel ikke alt. Er du redd for å varme kylling og kjøtt på nytt?

  Da er dette kanskje intr. lesning ( klippet og hentet fra treningsforum.no)

  Kylling, kalkun, svin og storfe kjøtt, pass på kjøkkenhygienen

  Du kan fint varme opp kyllingen din for andre gang, enten i mikro, ovn eller stekepanne. Dette forutsetter at kjøttet har blitt oppbevart riktig, og ikke for lenge, samt at restene blir ordentlig oppvarmet. Matprat.no anbefaler at kjøttet skal bli gjennomstekt gjerne i strimler eller terninger. Er det steking av hele stykker av storfe eller lam, som for eksempel biff, holder det at du steker overflatene av kjøttet godt. Fordi det er her bakteriene finnes. Pass på å oppbevar kjøttet riktig etter tilbereding, og at restene ikke står for lenge ute på kjøkkenbenken. OBS: kjøtt som serveres til gravide skal alltid være gjennomstekt eller gjennomkokt.

  Kjøl ned maten kjapt, ikke la den stå på ovnen i flere timer.

  Jeg pleier å ha iskaldt vann i vasken, og sette kjeler nedi der uten lokk på. Da får du kjapt ut varmen av maten. Har du tilgang på isbiter, ha det oppi vannet så får du en ennå kjappere nedkjøling. Da kan maten fint varmes opp igjen. Man skal være litt obs på å varme grønnsaker opp igjen da de kan skille ut giftstoffer. Mer om det her som jeg hentet utklippet om kylling fra.

  Dette tipset kan spare deg både for tid og penger. Vel bekomme :)

  Chinese style vegetarian food
  Licensed from: leungchopan / yayimages.com


   

   

 • 192 kr dagen??

  Jeg har satt av penger til sparing men,.....

  Det gjør at i skrivende stund ,så har vi ett dagsbudsjett på kr 192!! Jeg har en skala som viser litt hvordan vi her i familien ligger ann da...

  > 500 kr dagen = lever i sus å dus

         499-350 kr = Kan unne oss litt utenom det vanlige

         349-250 kr = Her må vi begynne å tenke litt mer

         249-150 kr = Oi, obs- ikke kjøpe mer en man MÅ ha!

             < 150 kr = da låner jeg ofte fra en sparekonto til å kjøpe mat eller fylle bensin

  Og som dere ser , ligger vi  nest nederst akkurat nå. 

  surprised woman
  Licensed from: luna4 / yayimages.com


   

  Hvilke "tiltak" bruker jeg da?

  Jeg skal fylle bensin på bilen i kveld siden jeg ikke får gjort det før kl 11 i morgen ( jobber da), men istedet for å fylle full tank , så fyller jeg for 200 kr som er litt over ett dagsbudsjett. Da burde det holde en uke med det som er på bilen fra før. Så har vi jo mye mat i kjøl og frys- da blir det til å spise opp det vi har og kjøper ikke noe nytt denne uken. Ikke frukt eller grønt heller. 

  Så gjenstår det å se om vi klarer dette da uten å hente tilbake fra sparekonto. Jeg vet at så lenge Gnierfru mannen er på jobb så går det fint for jeg er sta og barna er vant med dette. Vi lider absolutt ingen nød med mindre penger i korte perioder. Må bare tenke litt mer en normalt og være litt kreativ.

  Så da gjenstår det å se hvordan dette tar i vei? Blir det å hente ut fra sparekonto igjen eller klarer vi dette? Følg med bloggen så får du svar på det etterhvert.

  PS!

  Lurer du på hvordan jeg regner ut dagsbudsjett? Jeg tar summen som står på konto og deler på antall dagen igjen til lønn. Eks : 4000 kr igjen på konto den 13- 19 dager igjen til lønn. 4000/19 = 210 kr dagen :)

 • De 15 beste sidene på Gnierfru bloggen.

 • Søren, jeg glemte.....

  Å kjøpe egg og grønnsaker på tirsdag.

  Upraktisk å gå i butikken flere ganger i uken, det blir fort til at jeg bruker mer penger en nødvendig!! Også har de slike mega store grønnsaksposer til en billigere penge der jeg kjøpte frokostblandinger på tilbud.

  Det er ca 10 min kjøring herfra. Så irriterende da, å glemme det. Jaja, ned på Kiwi å se om det er noe firstprice grønnsaker der da. 

  Da skal jeg KUN ha frosne grønnsaker og egg. Da er det skrevet her, så da er det lettere å holde det når jeg går i butikken. Veldig kjekt med blogg som noen leser innimellom.

  Takk skal dere ha :) Dere hjelper til å "passe" litt på meg :)

   

 • Syntes du 86 kr er lite å spare?

  Dette er en oppfølger til dette innlegget!

  Så, kjøpte jeg inn store mengder med frokostblanding til barna? Det er kun de som spiser dette stort sett, og noen ganger mannen. Men de er dyre, så sjelden jeg gidder å bruke penger på det. Men så var de på tilbud da, 3 for 60 kr. Det er 20 kr esken og noen av de koster nærmere 40 kr eller mer. Altså halvpris på enkelte esker. Jeg ble ikke komplett hamster denne gangen.Kjøpte 6 esker, sparte 86 kr på det. Kanskje ikke den posten jeg har spart mest penger på iht. tilbud, men jeg sparte 86 kr. Frokostblandingen ville jeg uansett kjøpt til fullpris innimellom.

  Og siden mine unger ikke får disse sukkerbombene HVER dag, tipper jeg at de varer en stund nå. 86 kr er ikke mye penger, men når jeg sparer litt her å litt der ved å gjøre slike valg, så blir det nok noen kr i løpet av året..... håper jeg hehe.

 • Ferien er slutt- sparingen starter opp igjen.

  Ikke for det, vi har spart litt penger i ferien også!

  De faste trekkene våre har gått som normalt de. Men jeg har ikke satt inn noe ekstra, slik jeg pleier. Så da begynner jeg med nesten blanke ark. Klarer jeg 50K før.. hmmm.. hvor lang tid skal jeg avsette da? Skal det være lett, vanskelig eller ekstremt? Ekstremt utgår, siden jeg ikke nådde forrige mål, lett blir for lett, så da går jeg for normal. Da bør jeg får til 50 tusen inn på sparekonto innen juli 2018. Da må jeg i snitt spare 5000 kr mnd. Hmmm det var kanskje på kanten til ekstremt allikevel? 

  Jaja, dere hogger vel ikke hodet av meg om jeg ikke klarer det?? Jeg hiver meg på jeg... prøver man ikke ,så vinner man ikke. Kan jeg klare det tror du?

  Jeg starter på denne kontoen som egentlig ligger som en ekstra konto for tiden. Jeg lar det lille overskuddet stå der, så jeg starter mitt mål mot 50 000 med 486,53 kr da. Ønske meg lykke til, klarer jeg ikke målet har jeg uansett sikkert klart å spare litt mer en jeg ville gjort om jeg ikke prøvde :)

   

  #sparing #prøverigjen #sparemål #DNBkunde #kanjegklaredet #gnierfrublogg

 • Så skal det handles igjen da.

  Egentlig til Torsdag!

  For det er handledagen min. Men jeg gjør unntak. Hvorfor? 

  Det skal jeg fortelle deg... Noen ganger kommer gode tilbud i starten av uken, handler jeg da i slutten av uken er det enten tomt eller vi venter det inn i morgen igjen osv.

  Jeg kjører ikke langt pga tilbud, da føler jeg vinningen går opp i spinningen. Men jeg hiver meg gjerne på og kjøper inn litt om jeg likevel skal forbi butikken som har salg på det jeg allikevel skal ha.

  Nå er det litt sånn om dagen at barna har gått lei av havregryn til frokost og da hender det jeg slår til å spanderer slike søte og sikkert ganske usunne frokostblandinger på dem. Disse sukkebombene koster også en formue syntes jeg. Så når Coop Obs nå har 3 for 60 = 20 kr esken, tar jeg de som er dyrest og kjøper inn noen av de. Lagrer de i matboden min og vips sparte jeg en del penger på det. Det blir ikke spist mer en før- prøver å holde igjen litt der, men jeg slipper å kjøpe det med på en stund.

   

  Og når jeg først er der, tar jeg med andre ting jeg trenger om det er gode priser på det.

  Jeg sjekker gjerne Coop appen min for å se om jeg har noe gratis å hente der, eller om noe av det jeg skal handle har app- tilbud. 

  #mattilbud #handlerstort #gnierfrublogg #frokostblandinger #kjøpsmart

 • Hardere tider fremover- lommeboka skal skrumpes!

  Jeg har ingen fast jobb, jobber som vikar og tar det jeg kan få av arbeidstimer der jeg jobber. 

  Heldigvis tjener Gnierfru mannen så vi klarer oss om vi må på hans lønn- Selv om det da blir trangt økonomisk, så klarer vi å få til det. Derfor kan jeg jobbe sånn jeg gjør. Nå er det slik at jeg kun har 28,8% stilling ut dette året fra skolestart ( jobber i skole) og det er ikke veldig mye utbetalt hver måned. Så det betyr at det må spares inn litt på forbruket igjen. jeg har jo tidligere justert det inn- nå skal det justeres ytterligere inn. Da må jeg være smart!!

  Og bare for å avlive alt snakket om hvorfor jeg ikke velger å finne mer jobb osv er  fordi jeg trives ekstremt godt der jeg er. Jeg har aldri hatt så god helse som jeg har nå og har litt is i magen for jeg vet det blir mer jobb på meg der med tiden.

  Matbudsjett først!!

  Jeg hadde som mål å ligge på rundt 7K- jeg har regnet på ett gjennomsnitt fra de 4 siste månedene. Jeg er vist langt over det målet, uff.!! 11713 kr i snitt- rett å slett ikke bra. Så hva er det som drar budsjett så opp?

  For å finne ut det må jeg studere kvitteringene mine igrunn. Det tar tid, det er kjedelig. Jeg få heller prøve å tenke på hva jeg kjøper ofte også se på om det er noe som kan kuttes ut eller kuttes ned på ihvertfall.

  Woman shopping groceries at supermarket.
  Licensed from: kasto / yayimages.com


   

  Så jeg tenker litt høyt her....Det er ikke alt jeg er villig til å kutte ut eller bytte ut pga næringsinnhold eller smak....

  Hva står ofte på handle lappen min? ( ikke alt hver gang da)

  • Melk
  • Frukt- er det her jeg kan se om det kan justeres tro?
  • Grønnsaker- får sjekke om jeg kan justere her også
  • Kyllingskinke- kjøper jeg som regel i Sverige
  • Grillpølser
  • Kjøttdeig/karbonadedeig
  • Luftigere bakst til brødene mine- de blir faktisk luftigere av dette
  • Saltpølse-kjøper ofte i Sverige
  • Kaffe pulver- kjøper i Sverige
  • Pizza- kjøper kun når OBS har kampanje på grandis
  • Ketchup mindre sukker- kunne gått over til billigere merke- dette skal jeg vurdere
  • Flytende smør- kjøper jeg i Sverige- skal sjekke ut hva dette utgjør
  • Utemat- dette vet jeg utgjør en del penger hos oss. HER skal det ned i NULL kr på dette fremover.
  • Øl- eneste Gnierfru mannen koster på seg- jobber med å få til en bedre ordning her siden jeg kjenner en hjemmebrygger
  • Potetgull- mulig det kan justeres her ja
  • Speltmel- kjøpes i Sverige
  • Vaske midler- dette er en post jeg må se litt på
  • Hygiene produkter- kan jo være penger å spare her?
  • godteri- her kjøper Gnierfru mannen inn til rett over innkjøpsrpis- tror ikke det er mye å hente her
  • Ferdigsauser- starter å lage de selv
  • Ferdiglaget mat i butikk- eks smurte horn osv- dette skal ned i null kr. Koster for mye. Får lage det selv

  Dette er punkter jeg skal se litt på å regne litt på- hvor ofte det lønner seg å handle osv.

  Jeg må gjøre noe smart, selv om det å ligge på 10 000 kr for en familie på 4 er normalt, så må vi ned litt syntes jeg.

  Dette blir litt spennende- klarer jeg det eller klarer jeg ikke. Hmmm.. jeg gir det gir det to mnd. Da kommer resultatet her på bloggen.

  Så er det kanskje andre budsjetter som må justeres på. Fritid, klær osv.

   

 • I gang igjen etter sommeren! Nå er det frokost og ned i vekt!

  Hei alle lesere. Jeg håper dere har hatt en fin ferie og ikke savnet Gnierfru FOR mye. Jeg trengte litt ferie jeg også og let derfor bloggingen få litt hvile.

  Jeg har som sikkert mange andre kost med ekstra i ferien med god mat og litt ekstra dessert. Det merkes på kroppen, den har liksom endret fasong litt :( Da er det bre å brette opp ermene å skjerpe seg da. Men jeg klarer det ikke helt alene, så jeg har skaffet meg "proff" hjelp via en app. Den er i utgangspunktet gratis å bruke, da med begrenset tilgang på diverse ting. Jeg valgte å betale for den. Men jeg velger å prøve å få til treningen hjemme/ ute istedet for å bruke penger på treningsenter i år. Kan bli spennende å se om det målet holder når snøen kommer. Kanskje jeg ender opp med å bruke noen kr på treningsenter allikevel?

  Tilbake til vafler!

  Så med dette kostholds-opplegget da, så prøver jeg å få i meg sunn mat. Men sunn mat er ofte litt kjedelig i lengden. Da må jeg lure hjernen min litt til å tro at jeg spiser dessert hehe. Da forsvinner søtsuget på kvelden også merkelig nok. Jeg bruker ikke så mye ekstra penger på sunnere mat, bruker det vi allerede har hjemme. Alltid vært opptatt av sunn mat i grunn, det bare går litt opp å ned med det. Derfor har jeg ganske mye rart i skapene her. Det brukes opp nå.

  Så i dag har vi spist vafler til frokost. Her kommer oppskriften på de :)

   

  Har klippet å limt litt fra appen jeg bruker, så her får dere med næringsinnhold også :) 

  Frokostbilde- helt uredigert å usminket. Ha en fin dag :)

   

  #frokost #vafel #suntoggodt #gnierfrublogg