Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Hvilke kundeklubber og apper drar JEG nytte av?

Jeg begynner å få en flott samling med apper og medlemskap i diverse kundeklubber nå.

Jeg begynner også å få en anselig samling reklame mail. Når det er sagt , så har noen smarte og flinke mennesker som laget gmail gjort slik at den aller meste reklamen havner i en egen kategori som nettopp heter REKLAME.

Det er mye mulig jeg har gjort noe med innstillinger på dette, men det husker jeg ikke noe av nå ihvertfall. Bare glad for at det aller meste av reklamene jeg får havner her på EN plass, så jeg kan velge og lese den eller bare trykke på den lille firkantboksen øverst der å slette alt på en gang :)

Så til oversikten over hvilke apper jeg bruker en del :)

Jeg har også samlet disse appene i den ene "vinduet" på telefonen min.Da har jeg litt bedre oversikt, også er de satt opp slik som jeg ofte bruker de, med mattilbud først osv nedover.

Nr 1 over alle apper jeg har mattilbud appen som ligger helt øverst til venstre der.

Den har jeg skrevet om her tidligere. Den er den jeg bruker aller mest og da i forkant av min nøye planlagte handlelapp.

Nr 2 er meny appen som er butikk kjeden sin egen. Her finnes det kuponger med ofte gode rabatter på ting. Det har jeg skrevet litt om her.

Nr 3 er appen jeg fikk god bruk for i går når jeg fikk denne goodiebaggen som jeg har skrevet om her ;) Det "lokale" kjøpesentret sin app.

Nr 4 er ikke så ofte brukt, men jeg titter innom innimellom for å sammenligne priser på matvarer. Denne appen bruker jeg da når jeg setter opp handleliste også ser jeg hvilken butikk jeg bør kjøpe de fleste varene i hvis det ikke er gode tilbud andre steder da. Dagligvarebørsen heter denne.

Nr 5 er salgsappen letgo, om jeg skal kjøpe eller selge noe utenom FINN, bruker jeg denne. Hender jeg rydder litt og finner ting som kan selges. Da er denne kjekk, bare ta bilde med mobilen og rett ut for salg :)

Nr 6 shopgun er en fin måte å få samlet alle kundeaviser som kommer i posten på en plass. Innstillingene gjør at du kan velge hvilke butikker i nærheten av deg du ønsker å motta reklame fra :) Ikke så ofte jeg bruker denne, men den kan være kjekk å ha.

Nr 7 er nordbusentret sin egen, denne bruker jeg når jeg skal til med harry handling. Sjekker alltid på gorhånd om det er noen kuponger som er verdt å bruke i denne appen. Man får b.la gratis bacon ved å laste ned appen og evnt verve venner. Obs bacon må kjøpes i nordby butikk, ikke hos maximat.

Nr 8 er apotek 1 appen, men gode tilbud og innimellom kuponger med gratis ting som kan hentes :)

Nr 9 maximat i Sverige sin egen app. Sjekkes også opp før jeg harryhandler. Her får man også bacon ved nedlasting av app og evnt verve venner.

Nr 10 er appen til min favoritt nettbutikk.Dessverre er den ikke med som en av via trumf butikkene, men det er jo lov å håper. Les om vi a trumf her.

Foreløpig er dette appene jeg bruker for å gå gode tilbud eller gratis ting.

Jeg bruker også andre kundeklubber som trumf, viatrumf, plusstid, coop obs medlem osv. 

Tilslutt bruker jeg jo bonus kort og klubbkort der jeg finner ut at de har dette. Selv om man man handle ett vist antall før man får noe bonus på en eller annet måte så skaff deg de, det kan jo hende du handler så mye at du får bonus. Kortene er jo gratis, la de ligge i bilen hvis du ikke har plass i lommeboken:) Ha en super bonus dag :)

Hilsen  

 

 

 

#kundeklubber #bonus #smarteapp #sparpenger 

 • Jeg ELSKER 💖💖💖💖kundeklubber

  Jeg elsker de rett å slett fordi jeg ofte får ting gratis eller gode tilbud på ting.

  Og det er vel en kjent sak at vi "gniere" liker gratis ting hehe. For noen dager siden jeg fikk jeg en sms av kjøpesentret jeg er medlem hos, at det i går var utdeling av goodiebags til de 200 første kl 19.30. Man måtte ha appen med kupongen klar. I tillegg fikk man på samme app kuponger med gode rabatter hos mange av butikkene. Her kunne jeg gjøre en masse kupp.

  Nå skal de sies at det kjøpe sentret ligger 15 kr i dieselpenger en vei og 15 kr i bompenger unna oss da. Så jeg hadde nok ikke valgt å kjøre inn der KUN for å få goodiebag. MEN til min fordel i går så skulle stesønn min på trening og da kjørte vi forbi dette kjøpesenteret. Og mens han var på trening ( som også passet med tiden goodie bag skulle deles ut) var jeg på kjøpesenteret så lenge og mottok goodie bag. Det ble laaaaaang kø, men jeg fikk nå gratis tingene mine og smilte lykkelig. 

  Utrolig  lite som skal til for å glede ett gnier hjerte altså :)

  Se hva jeg fikk :  Her var det alt fra vippetang til skopusse-svamp :)

  Masse stæsj jeg sikkert ikke trenger, men det var gratis :)

  Jeg hadde ikke behov for å benytte meg av noen av de andre tilbudene. Det eneste jeg skulle ha og det var det selvfølgelig ikke noe tilbud på, var en consiler til de mørke ringene under øynene mine.

  Jaja, nå fikk jeg ihvertfall kjøpt meg den ene tingen jeg nå har glemt å få med meg HVER gang de siste 13 gangene jeg har reist hjem fra det kjøpesentret.

  Så selv om det følger med unødig mye reklame til disse appene, som jeg i grunn ofte bruker 1 sekund på å slette, er det verdt 13 sekunder med sletting for å få en beskjed om en slik gratis ting altså :)

  Jeg skal få satt opp en oversikt over hvilke kundeklubb apper JEG bruker som jeg faktisk har litt utbytte av i ett annet innlegg :)

  Så skal jeg snart avgårde å handle våre ukentlige daglivarer i dag og vips kommer det ett innlegg om det også :)

  Ha en strålende dag så lenge.

  Hilsen   

 • Pluss tid medlem?

  Jeg er medlem og får noen ganger i året tilsendt vareprøver på alt fra tannkrem til kosttilskudd. Store barn, små gleder.

  Man får også ett magasin med info og tips til alt som har med hjemmet og gjøre.

  Og det beste, det er GRATIS å være medlem.

  Sjekk ut her :)

 • Jeg har nevnt trumf ikke sant?

  Jeg har jo nevnt trumf i ett par innlegg tidligere her, og grunn til at jeg "maser" så om dette er jo fordi om du tar deg bryet med å registrere deg så får du tilbake penger hver eneste gang du handler. For å gjøre det ennå lettere så bør du registrere bankkortet ditt hos trumf- da trenger du ikke tenke så mye på å huske på å bruke trumf kort når du handler, det går helt automatisk.

   
  Det tar TID å spare penger, også via trumf, men om du "glemmer" det bort litt en stund også sjekker saldoen din på mine sider hos trumf.no så visp er det kanskje en 1000 lapp der alt?
   
  Jeg gjorde det i dag... hurra.. det er blitt litt penger ut av det siden sist jeg tok ut penger derfra....
  Det beste er jo ikke å ta ut i det hele tatt, men jeg trengte virkelig de kr sist.
   
  Men se her hva som har skjedd siden sist :)
   
  Nå skal jeg bare la den stå å "heve" seg som en deilig bolle deig hehe. Kanskje det er en 1000 lapp til neste gang jeg sjekker :)
   
  Ha en flott og gnien dag folkens.
   
   
   
 • Trumf medlem = vareprøver

  Alle liker vi vel å få gratis ting?

   

  Jeg nevnte tidligere i ett innlegg at det lønner seg å være trumf medlem. Ikke bare får du igjen penger ved å handle, men du får også produkt prøver med jevne mellomrom om du handler fra kiwi ( som er min faste butikk hvor jeg legger igjen mest penger ), jeg er usikker på om det er kun kiwi disse gratis tingene kommer fra. Men tror det er kun kiwi som sender de ut via trumf. Se hva jeg fikk i posten i går, passet jo ypperlig siden jeg hadde handle dag i dag :)
  Ny type yoghurt og kapsler til kaffe automaten min. PERFEKT! :)
   
   
   
   
   
 • Trumf medlem?

  Hei dere.

  Jeg går sykemeldt om dagen og har i grunn god til til å undersøke hvor og hvordan jeg kan spare penger. Det betyr ikke at jeg sitter hele dagen foran en pc skjerm, noen ganger er jeg i telefonen også. Nei da, det er ikke slik dagene mine er , heldigvis :) Men i dag føler jeg at jeg har vært litt i telefon ila dagen. Har undersøkt hvor sykepengene mine blir av. Da ringer man NAV, også ringer man arbeidsgiver, også ringer man NAV igjen og blir satt litt hit og dit. Men vi fant ut av det tilslutt og happy ending. Jeg får snart noen kr på en konto som er så tørr akkurat nå, at den støver. Da kan jeg kjøpe inn litt av det vi trenger igjen, melk, brød  og pålegg som det begynner å bli litt lite av her. Men jeg skal ikke gå i handle på tom mage "fellen" igjen. Jeg har bestemt at denne familien skal NED i matbudsjett. Vi ligger på snaue 10 tusen i snitt pr. mnd. Noe jeg føler er litt høyt iht. vår familie situasjon. Legg gjerne igjen en kommentar under her på hvor mye DERE brukerp å mat pr. mnd om du vil så kan vi se hva snittet ligger på ? Jeg som har hovedansvar for handlingen her, har vært lite flink til å handle smart. Med det mener jeg å handle 1 GANG PR. UKE OG PLANLEGGE UKEN Jeg har mer handlet etter " behov", gjør du eller er du flinkere en meg der? Det blir det slutt på nå. Jeg har bestemt at torsdager blir vår faste handle dag og da skal det handles for en uke av gangen. Hvorfor jeg valgte Torsdag? Jeg er trumf medlem og får dermed 1% igjen av det jeg handler for som sparer seg opp på en egen trumf konto hos trumf. Trykk på linken og les mer om det. Det er helt gratis og  gjør at du sparer penger uten å tenke over det. Du kan også koble trumf ( helt ufarlig ) opp mot bankkortet ditt og dermed får du automatisk trumf hver gang du handler der hvor de har trumf avtale. Du slipper altså å huske på å få bonusen din for den kommer av seg selv. Genialt!! Så tilbake til torsdag, hos trumf har de innimellom trumf torsdag hvor man får trippel trumf, altså 3 % bonus istedet for bare 1 %. Så ved å legge vår nye faste handle dag automatisk til hver torsdag, vil vi automatisk handle hver torsdag og da treffe trippel trumf torsdager :) Volla, mer penger å spare på en helt hverdagslig ting. ........... og vet du, kiwi har nå 7 % trumf bonus på frukt og grønt. Da lønner det seg å handle 5 om dagen der om du er trumf medlem. Flere handle tips kommer i nye innlegg. Ha en flott dag så lenge :)
   

   
 • hits