Gnierfru -
Forside Add meg Om meg Kontakt Media

Jeg er egentlig ikke gnien!

Selve navnet Gnier Fru er vel heller bare en kul måte å si at jeg er blitt bevist på pengebruken vår.

Som privat person er jeg vel heller egentlig det mottsatte. Snill og hjelpsom der jeg kan være det. Jeg gir gjerne bort litt ekstra til folk jeg kjenner eller er glad i. Men jeg kan også si at " beklager, denne mnd kan jeg ikke låne deg 300 kr for jeg trenger de til melk og brød", men det er ikke fordi jeg er gnien. Det er rett å slett sannheten. Jeg er også en ærlig person og jeg verdsetter ærlighet veldig. 

Jeg er den personen som får NOIA av å snike ( høyst ubevisst) inn på trikken for å kjøre den 1 km. Bare spør mann min. Han var med. Mulig jeg forteller dere historien en annen dag, så får dere sikkert en god latter :D

Så Gnier fru ble vel egentlig bare arvtageren etter Gründer Fru som bloggen egentlig startet med. Men den bloggen hadde jeg ikke nok lidenskap for som denne så den døde ganske fort.

Bare sånn til infomarsjon :)

  

 

 • Hvem er jeg?

  Hei

   

  Tenkte jeg skulle fortelle litt om hvem vi er som familie, da er det lettere å sammenligne om du vil gjøre det.

  Vi er en familie på 4.

  Det er halve sannheten, det er litt mer kompleks en det.

  2 uker i mnd er vi 3 stk og katten. Det vil si mor og 2 små barn alene fordi pappaen i denne familien jobber som sjømann i turnus.

   

   

   

  Mor og barn ( 2015)

   
   
   
  Før jeg går videre lurer du du kanskje på hvorfor jeg tar med katten. Dyr koster penger, enten det er i mat eller hos dyrelegen eller kanskje de trenger utstyr.
  Regn med husdyret ditt når du regner på hvor mange som hører til i familien, spesielt hvis du skal sette opp budsjetter o.l
   
   
   
  Pusen vår på 11 år ( 2015)
   
  Pappa kommer det nok få bilder av da han har litt offentlig bilde skrekk ( har facebook side for med filter så kun venner kan se ) og det vil jeg som konemor respektere så godt det lar seg gjøre hoho.
   
  Så er vi tilbake til familien på tre og katten, de neste to ukene øker vi med en, for da kommer pappa hjem. Pappa er da hjemme hele dagen i den perioden han har fri. I tillegg til det kommer det en stesønn og bor her 1 uke tilsammen ut av de 2 som pappa er hjemme. Vi er nå oppe i 4 mennesker og katten og en stesønn.
   
  Familien har eget hus med gjeld, en liten båt uten gjeld og to gamle biler også uten gjeld. Vi er i grunn ikke så glad i ha gjeld i denne familien, men det må nesten til om man ikke er millionær når man skal etablere seg.
   
  Det var litt kort om oss og hvordan vår familie er bygget opp.
   
  Så er det meg da som er midt i min beste alder, uten økonomisk utdannelse, hiver meg rundt, starter for meg selv, innser at det ikke går. Blir arbeidsøker og starter gnier fru blogg.
  Sånn, det var det :)
   
  Hilsen 


   
   
   
   
    • hits