TILBUD- ikke la de lure deg!!

Blir du lurt?

 

Butikkene er utrolig kyniske. De aller fleste vil ha oss kunder til å tro at de er “snille” med oss ved å lage flotte tilbud og reklamerer for det i store monn. Jeg var til eksempel på MENY i dag. Jeg handler normalt ALDRI på MENY fordi jeg føler at totalen blir dyrere en hvis jeg handler på KIWI. Mulig jeg lurte meg selv for jeg sjekket det i grunn aldri skikkelig. Men jeg tok utgangspunkt i reklame avisen som kom i posten og fant en del bra tilbud jeg ville sjekke ut. Butikken ligger på rekken av de andre, så kostet meg ikke masse ekstra tid å reise innom der. MANGE bra tilbud jeg benyttet, men jeg dobbel sjekket om det  VIRKELIG var ett tilbud. Se her :
 
 
 
Her er det tilbud på blåbær i små begre fra cevita, også ligger det de normale begrene rett ved siden av. Det ser jo i første øyekast ut som ett kjempe fint tilbud- men her blir du lurt.
Sjekk kilo prisen.
 
Jeg så flere eksempler på dette rundt om, hvor de priser ned den lille varen, men totalten blir dyrere allikevel fordi man glemmer å sjekke kg pris eller liter pris.
ofte ligger det en lik vare rett ved siden av. Pass på å sammenligne disse varene om du faktisk har noe igjen for å “gå på ” tilbudet butikken foreslår til deg.
 
 

Tilbud- ikke la de lure deg 2

En annen ny oppdaget ting er at også at kunde avisene- altså reklamen lurer oss. Dette var jeg ikke klar over før jeg så det på TV2 hjelper deg eller mat-kontrollen som også går på TV2 som hadde ett innslag om dette. De sender tilbudaviser og lager falske tilbud for å lure deg.
Se her
 
Ser du noe du ville reagert på her?
Ikke?
 
Hvis jeg legger det inn på nytt men ringer rundt det jeg mener man bør være obs på da?
 
 
Jeg mener uten å ha undersøkt det akkurat nå at OM det er ett reelt tilbud, så SKAL før pris stå der, hvis ikke koster varen det samme utenom tilbudet også.
De skriver “NÅ”, nå er ett diffust ord, men det lurer oss trill rundt fordi vi tror automatisk at det er ett tilbud NÅ pga de andre tilbudene. 
Dette er en bevist handling fra butikken og en ubevisst handling fra deg om du går i fella.
 
Bare for å nevne det 😉
 
 
 
 
 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg