Biffbestikket da??

Inn i ny bokklubb da.

Jeg ville gjerne ha det biffbestikket!

Gnierfru mannen og jeg har lenge tenkt på å kjøpe oss nytt biffbestikk, da dette er noe som er i bruk hver dag selv om vi ikke spiser biff hver dag. Tidligere så jeg gjerrigknark.com la ut en annonse fra krimklubben om at man fikk ett biffbestikk og bøker som velkomstpakke. Jeg vet også at man automatisk får ett medlemskap med på kjøpet som varer ett år. For meg er det ikke noe problem, for jeg bare avbestiller bokpakkene som jeg får med medlemskapet. Dette kan du få mail eller sms om når det kommer nye pakker, så burde ikke være noe problem å huske det.

Jeg har allerede spart noen kr på å bli medlem, og så lenge jeg husker å avbestille er jo dette rene kuppet.

 

 

Ting tar tid!

Jeg bestilte denne pakken da og valgte ut tre bøker jeg tenkte jeg kunne få gitt bort i julegaver. Det tok ca 3 uker før bøkene kom etter bestillingen. Men jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet, ingen biffbestikk. De var tomme for det på lager. Det stod at det ble ettersendt når de fikk de inn igjen da, men det var litt strek i regninga for meg som ventet mest på det bestikket. Jaja… så lenge det dukker opp her en vakker da så blir jeg  happy, hvis ikke blir jeg litt hissig.

 

Beholde bøkene selv?

Jeg liker godt å lese bøker, mest drama og romaner, men etter å ha lest bakpå disse så vurderer jeg å lese de selv haha. Blir vel litt galt å gi bort en allerede lest bok?? Hva mener du om det, er det greit å få en lest ( noe som nesten ikke syntes sansyneligvis) i gave?

 

Jeg må nok ihvertfall lese den ene, så får jeg se om den går videre eller om jeg beholder.

 

Ha en fin lesehelg så lenge.

Hilsen

 

 

 

2 kommentarer
    1. Hvorfor skulle ikke det være greit? Om du gir bort en fint lest bok til noen du bryr deg om, så ser jeg ikke noe problem i det. Har du lest den selv, så kan dere jo diskutere litt fra den når mottaker har fått lest. Du kan si: “bare gled deg, denne var virkelig verdt å lese”.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg