Jeg har spist plastikk!!

Det føles slik iallefall.

 

For når man begynner å lage mat fra bunnen av, som man tidligere kjøpte som ett industriprodukt, så føles det ut som man tidligere har spist plastikkmat. 

Jeg hadde som mål for 2017 å redusere matbudsjettet ennå mer en for 2016, men for å få det til måtte jeg finne ut hvordan. Svaret ligger i å lage så mye mat fra bunnen av som mulig. Jeg er blitt flinkere, men fortsatt er det mye fabrikkert mat som legges i handlekurven hver uke. Jeg har ikke noe mål om å lage ALT fra bunnen av, men så mye som jeg selv syntes er overkommerlig. Og ikke bare sparer man kroner å øre, det smaker så mye bedre også 🙂 Gnierfru vil prøve å få til mer hjemmelaget mat fra bunn fremover. 

Vil dere ha oppskrifter på det jeg legger ut, eller ligger det nok oppskrifter på nett?? 🙂

 

Men det tar tid!!

Det er ingen hemmelighet at å lage ting fra bunn, ofte tar mer tid en det som fabrikken har laget halvferdig for deg. Men igjen, det smaker i det minste mye bedre, samt mindre estoffer i maten. 

Jeg er priveligert som bor “nærme nok” Svenske grensa, der handler jeg kjøtt. Kjøttet fryser jeg ned i porsjoner. Så kvernet jeg dette kjøttet i foodprosessoren og laget karbonader av dette.

Brukte rundstykke oppskriften min til å lage hamburgerbrødene.

Gi meg beskjed i kommentarfeltet om du ønsker oppskrift på dette da og andre ting jeg legger ut fremover 🙂

 

 

 

 

 

 

Siste innlegg