Jeg sjekket ut pris på ørreten- gjorde en oppdagelse der.

Nå er det veldig lenge siden sist!

At vi spiste ørret til middag, her i familien foretrekker vi den fremfor laks selv om den er en del dyrere. Derfor blir den ikke spist så ofte her i hus. Så stod jeg der med hode oppi frysedisken og tittet da. Det var 3 typer å velge i. Hel ørret, i filet med skinn og filet uten skinn. Utrolig men sant, den uten skinn (og uten bein) var overraskende nok billigst. Den sist nevnte lå litt “gjemt” i disken der og var ikke den første jeg fikk øye på. Men jeg leste på alle prisene over disken og fant først prisen, deretter produktet. Hadde jeg valgt den første jeg så måtte jeg betalt 50 kr mer for kg en den jeg tok (som jeg mener var av bedre kvalitet for vårt bruk).

Dette minner meg selv på viktigheten av å sammenligne like produkter og ta seg tid til å sjekke pris. Jeg sparer mye penger på å gjøre denne jobben i løpet av ett år.

Genius At Work Indicates Intellectual Capacity And Brilliance
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

#smartevalg #dagligvarer #penger #økonomi #sjekkprisen #gnierfrublogg #sparpenger #merpenger

 

  1. Jeg brukte mye tid på mathandlingen i helgen. Men det var fordi jeg hadde glemt lommeboka, og butikken stengte om 30 min. Så jeg hadde kun 200 kr som lå i buksa fra før av. Men av den klarte jeg å kjøpe ingrediensene jeg trengte til en biffgryte jeg skal lage med min nyinnkjøpte Crock-pot.
   1 kg oksekjøtt, sjampinjong, Løk, Fløte og Soppsuppe. Jeg droppet å kjøpe oksebuljong, jeg har kylling hjemme, og jeg kjøpte heller ikke løksuppe-pose. Det fant jeg ikke og jeg var usikker på om det gikk med prisen.
   Totalt ble det 183 kr, men jeg brukte nok 3 ganger så lang tid i butikken enn det jeg pleier å gjøre. Så jeg vet ikke om jeg orker å være så nøye flere ganger…. 😀

  2. Ingrid; voksen tilslutt: Det er litt slitsomt i starten, men så blir du kjent med butikken og hvor ting ligger, hvor prisene står og man handler jo stort sett det samme i lengden. “like” varer ligger ofte rett ved hverandre så man slipper å fly butikken rundt for å sammenligne pris. Når man får gjort dette noen ganger går det kjappere. Syntes du var råflink jeg.

  3. denutroligereisen89: Det er jo nesten for godt til å være sant :O Den burde jo vært dyrere, men gjør ingen ting det at den er billigere hehe.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg