Det sklir ut, jeg må hente meg inn igjen- stadig vekk!!

En av tingene som “skal hentes inn igjen” er mitt eget tips.

Jeg må tilbake til dette med å overføre “rester” på konto rett før lønn. Skrev litt om det i dette innlegget. Det har nemlig sklidd helt ut her, og da blir pengene brukt opp istedet. Nå kommer det lønn inn her på konto den 15 og den 31 hver måned. Nå skal “resten” over på sparekonto 1-2 dager før lønn. 

 

Penger her og penger der!

Det jeg har oppdaget med økonomi og penger er at selv om man erfarer hva som er bra og ikke bra, går man fort tilbake til gamle vaner. Vaner jeg har hatt i 20 år, som jeg har brukt to-tre år på å endre. De ligger å ulmer bak i undebevisstheten uten at jeg tenker på det. Så hvis jeg er sliten enkelte dager, er all fornuft ofte glemt og impulsen tar over. 

Det er jo det jeg har lært meg selv at JEG taper på, og næringslivet vinner på. Godt jeg har min egen blogg og mine egne tips som minner meg litt på hva jeg har lært meg de tre siste årene hehe.

Nå skal det “strammes” inn, det som har sklidd ut i det siste.

Tight money
Licensed from: bruno1998 / yayimages.com

#straminn #penger #økonomi #ikkesovitimen #gnierfrublogg #passpå #sløvhet #vaner #gamlevaner #nyevaner 

 

2 kommentarer
    1. Å som jeg kjenner meg igjen i det du skriver om at “restene” har en tendens til å bli brukt opp. Jeg sliter med det samme selv, måned etter måned, selv med mine strategier om å overføre rester til sparing. Godt å vite at det ikke bare er jeg som må stramme inn litt nå etter julen, og veldig motiverende å lese om noen som også tar tak i økonomien. Lykke til! 🙂

    2. Studio E: Ja ikke sant? Og det er liksom bare ikke det som har sklidd ut hehe, her er det mange løpende kuer i fjøset 😛 Vi bretter opp ermene og går på med styrke å vilje 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg