Når sparing bli blæ!!

Det går opp og det går ned her i verden.

Også for Gnierfru. Akkurat nå er jeg inne i en periode jeg syntes det å spare er blæ!! Det merkes på konto for å si det slik .Hadde mitt forhold til sparing vært ett Monopol spill nå, hadde jeg nok trukket kortet “Rykk tilbake til start” flere ganger. Selv om det i Monopol er en veldig positiv ting, er det i den virkelige verden stikk motsatt. Altså, tomt på konto før lønn. Nå henter jeg penger her å der på andre kontoer og “låner” penger derfra.  Problemet er at “lånet” ikke blir tilbakebetalt om dagen. Det er ikke bra. Hadde dette vært ett kredittkort lån, hadde jeg vært i trøbbel allerede her. 

Hvor ble det av den supre motivasjonen min? Blåst vekk, kanskje for mange andre ting å tenke på osv! Det jeg vet, er at jeg har heldigvis i min prosess, med det å ha igjen penger på konto ved ny lønn, har jeg opparbeidet meg noen gode rutiner som bare sitter der. Det gjør det lettere for meg å brette opp ermene å gi jernet på nytt og på nytt i hver motbakke. Men som dere ser, selv for en rutinert Gnier, kan det gå nedover innimellom. Konklusjonen min er, ikke gi deg selv om du møter motbakke. Pust, sløs litt, men hent deg inn igjen etterpå. Klarer jeg det, så klarer DU det. Jeg starter nå!!

Steep hill warning Signpost
Licensed from: Vaidas Bucys / yayimages.com

#motivasjon #penger #økonomi #tomkonto #lønn #nedoverbakke #monopol #gnierfrublogg #brettoppermer #startpånytt #girmegaldri

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg