Noen ganger samler det seg opp!!

De uforutsette utgiftene kommer som regel samlet og på en gang!! 

Bare i Mars har jeg vært hos tannlegen to ganger, pluss en nå i April. Har nok brukt sikkert 2000 kr hos tannlegen bare i mars. Så måtte mannen min fikse kjeven pga. en betennelse der. Kr 3400 takk. Så måtte katten til tannlegen, og med generell helsesjekk ( han er 13 år gammel ), tannstein, blodprøver og medisin til han ble det 5500 kr. 

Men det stopper ikke der, for den tanna jeg hadde fikset hos tannlegen i mars 2!! ganger, gikk i stykker igjen. Da reiste jeg til min tidligere tannlege ( har nettopp byttet) og fikk ordnet det der. Nye 1600 kr takk. Katten måtte plutselig til dyrlegen igjen da han oppførte seg litt rart. 650 kr ut der.

Så bare i Mars og i April frem til nå har vi brukt 13150 kroner BARE i tannlege og dyrlege. OMG!!

At The Dentist
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com


Så nå er jeg SÅ glad!!

Vi har heldigvis en buffer konto ( som vi egentlig sparer til USA tur på ) som kan redde oss i slike perioder. Får håpe vi får igjen på skatten begge to ( har vært selvstendig næringsdrivende, så dette henger igjen på skattemeldingen, så jeg og mannen får aldri vite noe før i mai vi da 🙁 )

Phu, dagens utblåsning. Men ett lite tips er å prøve så hardt man kan å få laget seg en sparebuffer. Det hadde gjort noe med oss om vi ikke hadde hatt penger til disse uforutsette utgiftene. Det ville betydd at jeg hadde gått med  en løs fylling istedenfor å gå til tannlegen å fikse det- selv om det tok 3 turer for å få den i orden tilslutt. Pus hadde nok ikke fått oppdaget tannstein sin og kanskje blitt mer sjuk en han var stakkar. Så min oppfordring er: lag buffer, start med en 5 kroning om du ikke mer. Jeg er sikker på at ALLE kan spare, man må bare snu litt på ting for å finne ut av det. Og den dagen du virkelig trenger alle de 5 kronene, er du nok sjeleglad du valgte å snu litt på ting.

Two Piggybanks Savings Show Britain Banking Accounts
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

#uforutsetteutgifter #sparekonto #buffer #tannlege #dyrlege #manvetaldri #heldigvis #økonomi #penger #gnierfrublogg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg