som dere ser har Gnierfru hatt litt pause.

Jeg ble bloggtom!

Helt renska for ideer og skrivelyst.

 

Jeg håper allikevel dere som følger bloggen henger på også håper jeg dere har fått lest igjennom “gammelt” matriell og fått noen ideer der.

 

Nå om dagen er det skikkelig skrint hos Gnierfru familien.

Da mener jeg SKIKKELIG skrint. Det som er så flott med det er at nå MÅ jeg bruke hodet for å få pengene til å gå rundt igjen. Det er litt godt å få “renset” opp litt både her å der innimellom. Det ble fryktelig mye utgifter på en gang og jeg er ikke egentlig helt sikker på hva som skjedde der engang. ( jeg ser jo på konto oversikten at vi har vært slappe med bruk av penger, det er bare litt tungt å innrømme det) Ble vi litt revet med å glemte å være obs tro?

Ok, jeg skal ramse opp litt både for meg selv og dere i grove trekk for Mars,April og Mai foreløpig av det jeg husker som ble ett pengesluk eller unødvendig bruk av penger og “straffen” for det nå er….det henger skikkelig igjen!! 🙁

  • Katten ble syk, dyrlegeutgifter inkl. avlivning kr 7000
  • Tannlege utgifter meg og mann min kr 10 000
  • unødvendige kjøp, hvor jeg har vært sløv å ikke fulgt med i timen kr 6000
  • Malt hus kr 10 000
  • Sendt mann på guttetur kr 1500

Så i løpet av Mars, April og til nå i Mai har det gått med 34500 kr på ting som er både sløs og uforutsett.

No Money
Licensed from: dragon_fang / yayimages.com

Det går utover USA sparekontoen! 

Nå står det akkurat 50k der. Dette var jo mitt første sparemål. Nå var jeg godt på vei til andre sparemål ( som jeg faktisk har glemt å skrive om ! OMG!!! hehe) som er 100K. Vi var som sagt på vei oppover, helt til det gikk nedover, IGJEN! Ja ja, men som dere har lest før, vi knekker ikke av litt motgang i bakken vi. Pust, brett opp og gå på videre.

Så nå har jeg og barna vært veldig sparsommelige på matbudsjett siden 1 mai, og har brukt 900 kr inkl sløsinga mi ( cafe, ute på byn med venninne osv) siden 1 mai. Mannen og også brukt litt på seg selv, nå når han er ombord på jobb i 3 uker. Men vi rensker opp i skuffer og skap og får spist opp utrolig mye her nå. 

Og jeg klager ikke, vi har mat på bordet hver dag, flere ganger om dagen. Alle regninger er betalt ( og det var himla mange nå i April og Mai!). 

USA Outline
Licensed from: jasony00 / yayimages.com

Jeg er veldig glad jeg klarer å tenke positivt i tunge stunder.

Med lite på konto nå om dagen, kjenner jeg veldig på tryggheten med å ha 50K på en sparekonto selv om de egentlig er øremerket de pengene. Men de ER der. Og de ER der fordi jeg tidligere har vært flink og bevisst på hva vi i familien brukte penger på.

I går var vi litt lei av kjøtt og kylling er det tomt for her. Så var det tilfeldig at jeg brant meg på bennesle når jeg klipte plenen og ble litt hevngjerrig  på den planten. Den endte opp som suppe og smakte nesten som spinat suppe, Da ble det lunsj også fant jeg noen middagsrester i frysen som ble til middag.( fiskebolle gryte) Så fremover lager jeg nesle suppe istedet for spinat suppe. De er like sunne begge to, om ikke kanskje nesle er hakket ennå mer sunt. Hurra for gratis råvarer 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg